hai assalammualaikum

Lelaki Pun Kena Jaga Kulit Juga dengan Magic Jelly Men - Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit muka, lelaki pun kena jaga kulit muka. Takkan nak biar muka menggerutu je kan. Kebanyakan lelaki yang nad tengok, muka diaorang akan naik jerawat bila meningkat remaja. Lagi satu, kebanyakan lelaki ni jenis yang cuci muka sahaja, tapi tak pakai toner atau serum. Mungkin diaorang malas nak pakai banyak benda, yela nama pun lelaki kan..hehee..lainla lelaki yang memang jaga penampilan mereka. Ada satu produk ni, yang dapat buatkan lelaki di luar sana, rajin untuk menjaga kulit mereka. Produk dari Lovera. Produk khas untuk lelaki.


Magic Jelly Men Dari Lovera

Jangan tak tau pulak, Lovera ni bukan keluarkan untuk orang perempuan je, untuk lelaki pun ada juga. Nad suruh mr mafia pakai Magic Jelly Men Dari Lovera ni selepas cuci muka. Tapi sebenarnya Magic Jelly Men ni pelbagai fungsi, bukan untuk muka sahaja dan amat sesuai untuk orang lelaki. Yela, lelaki mana rajin pakai banyak benda, nah, satu botol tapi fungsinya banyak.

Multipurpose Skincare Magic Jelly untuk kaum Lelaki dapat:
1. Merawat jerawat
2. Memudarkan parut jerawat
3. Melembabkan kulit kering
4. Merawat sunburn
5. Sebelum mencukur
6. Selepas mencukur
7. Mempercepatkan persembuhan luka
8. Deodorant
9. Mengurangkan kelemumur & mengurangkan rambut gugur
10. Mengurangkan bibir kering & merekah


Magic Jelly Men ni, bentuknya gel, sama seperti Lovera Magic Jelly dan tidak melekit. Sangat sejuk apabila dipakai, dan teksturnya yang ringan. Amat sesuai untuk semua jenis kulit.


Bahan yang digunakan daripada bahan semulajadi iaitu Aloevera, Chamomile dan Witch Hazel. Pertama kali nad dengar berkenaan Witch Hazel ni. Tak sangka witch hazel ni bagus untuk kulit. Witch Hazel adalah sejenis tanaman dengan nama latin Hamamalis Virginiana, yang sering di gunakan sebagai bahan produk kecantikan.Tanaman yang berasal dari Amerika utara ini sangat berguna, mulai dari daun, kulit pohon dan sebagian ranting yang kering di olah dengan proses destilasi untuk menghasilkan air witch hazel atau yang di kenal dengan nama Hamamalis Water atau ekstra witch hazel


Ni la rupa witch hazel tu. Apa yang nad baca, witch hazel ni dijadikan bahan utama dalam kebanyakan produk kecantikan terutama sekali toner wajah, kerana ia dapat membantu dalam membersihkan wajah dan mengecilkan liang pori. Tapi Lovera telah jadikan dia sebagai pencuci. Bagus kan.

Magic Jelly men tiada bahan pewarna, tiada toxic dan tiada merkuri. Amat selamat digunakan.


Mr mafia tengah mencuba pakai Magic Jelly Men ni. Makin rajin dia jaga muka tau bila ada Magic Jelly Men Lovera ni..hehehee. Jaga kulit muka suami oiii, biar makin tua makin hensem..haahhaa. Tapi jangan ada yang kacau dahla..haahhaa..Hensem untuk isteri je ok, samalah macam isteri cantik untuk suami..hahaa.

Kalau korang berminat boleh dapatkan di
Instagram: https://www.instagram.com/loverabeautycenter/
Contact atau whatsup:  www.wasap.my/60196534221/hai!!!loverabeautycenter

Bolehla belikan untuk kekasih lelaki, tunang, suami atau ayah..kannn..hah!!, lelaki sendiri, yang muka tengah masalah tu, cubalah pakai Magic Jelly Men ni. 




SHARE 26 comments

Add your comment

  1. men pun kena jaga penampilan dah skrng. jaga muka semua x apply to the ladies saja dah =D

    ReplyDelete
  2. baru tahu psl produk ini. bagus ni..

    ReplyDelete
  3. Boleh la beli bg hadiah kat pasangan hehehe.. Best sbb zaza tgk ada byk fungsi2 dia bagus untuk kulit muka

    ReplyDelete
  4. nanti boleh rekemen kat mr. suami..mcm best je magic jelly ni.

    ReplyDelete
  5. Laki pon kena jaga muka pe. X kira laki perempuan.. leh rekemen kt kwn2 lakk

    ReplyDelete
  6. menarik ni sebab boleh dijadikan deodorant jugak.Kiranya boleh guna dari hujung rambut sampai hujung kaki la.

    ReplyDelete
  7. Betul tuh. Kaum adam pun kena jaga kecantikan dan kebersihan kukit diorang jugak. Bukan perempuan je

    ReplyDelete
  8. Ehh dh ada tuk laki ke.. Bagus la leh suh laki beli.. Mana tau kulit jd bersih flawless lpsni..heheh

    ReplyDelete
  9. I agree, men also need to take care of their skin and this product is gel type so its no oily and comfortable for their skin.

    ReplyDelete
  10. Wah, ada lelaki punya ye .Tak tau pula lepas ni muka licin la

    ReplyDelete
  11. eh.. ada juga ye produk dari lovera ni untuk lelaki.. bagus ni.. lelaki pun kena jaga penampilan juga kan.. muka kena bersih.. hehehe.. walaupun sebenarnya diorang ni tak payah rejim skincare di muka pun still gojes

    ReplyDelete
  12. Wahh bagusnya ada produk untuk lelaki juga. Jangan makin rupawan sudahlah lelaki2 di Malaysia. Jadi metroseksual takpeee...

    ReplyDelete
  13. Nak kena paksa suruh cuci muka..biasalah lelaki tak jaga sepertimana orang perempuan kan..

    ReplyDelete
  14. macam bagus produk ni..nak recommend kat husbandlah

    ReplyDelete
  15. Lelaki pun nak kena jaga muka juga. Boleh la hilang cela kat wajah tu nanti. Jangan jaga muka pastu perangai lembut2 udah le....

    ReplyDelete
  16. Selalu nampak yg botol hijau putih tu.. ada juga utk lelaki yer

    ReplyDelete
  17. ohh..bagusni.Memang sesuai sangat ni untuk lelaki.Maklumlah,lelaki kan kurang penjagaan kulit..boleh cari ni satu untuk suami.Dia pon ada open pores.. geram je tengok

    ReplyDelete
  18. Wow makin mantap ni nanti suami nadia.

    ReplyDelete
  19. wah menarik! macam pernah dengar brand lovera ni

    ReplyDelete
  20. wow !! bagus lah produk ni.. betul lah tu, memang lelaki pun kena jaga penampilan.. hee~ baru lah herlok mata ni nak menengok..

    ReplyDelete
  21. macam bagus produk ni..nak suruh hubby try gunalah

    ReplyDelete
  22. Sayapun sependapat jika .. , lelaki juga wajib memperhatikan perawatan kulitnya.

    Memilih kosmetik perawatan yang teoat untuk kesehatan kulitnya, juga kesehariannya wajib membersihkan kulitnya.

    Salam kenal, kak :)

    ReplyDelete
  23. nasib baik birthday encik tunang dah lepas. hahhaha

    ReplyDelete
  24. uwahhhhh untuk lelaki pun ada jugak. i used to be a very frequent user of this gel. but somehow i stop tk igt sbb ape. i'm gonna need this again

    ReplyDelete
  25. Boleh try juga ni
    baru lebih hensom.. huhuhu

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS