hai assalammualaikum

Diskaun Dan Tawaran Hebat Di Lazada - Final dah!! Sedar tak sedar perlawanan akhir World Cup 2018 dah sampai ke penghujungnya. Empat tahun sekali, siapa yang bakal menjuarai World Cup tahun ni, kita tunggu sahaja keputusannya malam ni. Debar weii!!

" Match Day Sale " Lazada : Pelbagai Tawaran Dan Diskaun bagi Peminat Bola

Korang mesti sedih, pasukan yang mantap dan digeruni semua sudah kecundang. Tak mau sedih-sedih, murung-murung ye, meh nad gembirakan korang dengan " Match Day Sale " Lazada. Pelbagai tawaran hebat dan diskaun menanti korang. Lazada buat sale kaw-kaw punya sehingga potongan harga 90% dari pelbagai barangan. Lazada Match Day Sale bermula harini 15 Julai, masa ni la korang  yang minat bola ni berpeluang memiliki edisi world cup yang korang inginkan.


Lazada " Match Day Sale " termasuk tawaran eksklusif dari barangan sukan, barang dapur, aksesori elektronik, TV serta barang penjagaan lelaki dari jenama antarabangsa seperti Coca Cola, Puma, Senheng, Vivo,Tesco, Watsons, Sports Direct, Clear Men, Optimum Nutrition,Guardian, Blackmores dan banyak lagi. Nak tau apa lagi, korang boleh ke https://www.lazada.com.my/match-day?hybrid=1

Nak lagi bagi korang rasa gembira, Match Day Sale menawarkan 888 Vouchers, Flash Deals from RM1 dan Exclusive Partners Offers. Amboii..macam ni, memang orang tak akan murung la walaupun pasukan mereka kalah..heehe. Masa ni la sesuai untuk membeli. Jadi pengguna bijak.


Bukan sahaja diskaun barang, malah ada pelbagai aktiviti yang menarik, korang boleh sertai. Korang boleh sertai quiz. Siapa yang kata dia terer bab bola ni, bolehlah join  Match Day Quiz ni.Masa ni la, boleh uji pengetahuan korang berkenaan bola sepak, pandai ka tak pandai..hehee. Tapi bukanjawab kosong saja-saja je, kalau ok, dapatla voucher..hah!!, boleh shopping lagi. 


Cara nak sertai Match Day Quiz ni, mudah sahaja, 
1 - Download dan log in Lazada App 
2- Sertai quiz seperti yang dijadualkan dari 1pm pada 14 Julai dan 11 malam pada 15 Julai. 

Bagi 450 peserta yang awal menjawab semua soalan dengan tepat akan menang voucher !!

Nak tau lebih lanjut berkenaan Quiz ni, korang boleh layari https://www.lazada.com.my/wow/i/my/2018MatchDay/match-day-quiz?hybrid=1

Apa lagi, layari link yang nad bagi tu. Cepat ok..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. wah..besar besaran kali ni lazada buat contest ye. meanrikj sangat nii.. ehehehe.

    ReplyDelete
  2. Wowww... Best ni nk download sekarang juga

    ReplyDelete
  3. ada nampak jugak ni tapi macam tak berapa reti nak main. All the best :D

    ReplyDelete
  4. Sekarang jugak ai terjah sana...kihkihkih

    ReplyDelete
  5. App lazada memang dah lama download hehe.. Zaza rajin usha lazada biasa tgk kamera 😉

    ReplyDelete
  6. alaaa..terlepas nak jawab quiz

    ReplyDelete