hai assalammualaikum

Gambar Canvas Baby FN Sebagai Kenangan, Reka Sendiri Di Printcious


Gambar Canvas, Reka Sendiri Di Printcious - Kalau korang pernah baca entry sebelum ni, nad pernah tunjukkan rekaan hadiah yang nad buat sendiri di Printcious. Korang boleh klik link ( Printcious Reka Hadiah Design Sendiri ) . Hadiah di Printcious bukan sahaja untuk beri kepada orang, untuk buat diri sendiri pun boleh sebagai kenangan. Yela, banyak gambar anak, gambar keluarga yang kita nak buat sebagai tatapan atau hiasan. Haritu nad design gamabr anak nad semasa bercuti di Cameron Highlands. Gambar tu memang menarik, jadi nad buat dalam bentuk canvas. Gambar tu pun dah selamat sampai ke nad..hehee. Sekarang baru nak cerita..hehee.


Masa sampai tu, tengok apa la besar sangat ni. Lepas tengok sender, baru tau dari siapa..ehhee. Bagus juga pembungkusan dia, sebab walaupun gambar canvas, tapi di bungkus dengan kotak dan dibalut dengan bubbles wrap setebal yang mungkin. Jadi gamabr tu sampai kepada nad dengan keadaan elok dan baik.



Tengokla gelagat anak-anak bila nampak muka diaorang dalam gambar..hehee..Teruja sangat tau..


Tengok, cantik sangat gambar canvas dari Printcious ni. Gambar tak pecah, warna sama, memang sebijik macam dalam gambar. Menarik sangat. Jenis canvas pun yang berkualiti dan tidak mudah rosak. Kayu pun jenis yang tahan lama ni.

Nad DIY sendiri dekat website Printcious. Harga pulak takda mahal mana, lagipun selalu Printcious ada buat diskaun. Memang murah!!

Kenangan gambar ni, nad letak dekat meja kerja nad. Hari-hari ngadap anak, masa buat kerja tengok muka anak..ehehe..Memang best buat hadiah atau abadikan kenangan dekat Printcious ni. Korang boleh usha
website: www.printcious.com
Facebook : https://www.facebook.com/printcious/
Instagram: https://www.instagram.com/printcious/

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Wah comel gambar tu.. sendiri buat? Cantik, boleh da lekat kat dinding rumah :)

    ReplyDelete
  2. menarik kan boleh buat souvenirs atau hadiah sendiri. lebih ada sentimental value ^^

    ReplyDelete
  3. comelnya masuk printcious rambang mata hahaha

    ReplyDelete
  4. Alolo comel 2 beradik tu tgk gambar dorang dekat canvas. Tp memang puas hati print dgn printcious ni.

    ReplyDelete
  5. Suka depa ye tgk gmbr sendiri. Akk pn suka Printcious ni. Best

    ReplyDelete
  6. Alahai...comel sangat 2 beradik ni beraksi. Dah boleh jadi Mummy dah ni.. Pengganti utk job blogging... Hehe.. Nice sangat..

    ReplyDelete
  7. awlololo comel je dua beradik ni. hha dulu khai pernah guna web ni utk print gambar cmni gk. mmg berkualiti!

    ReplyDelete
  8. alahai. comel.
    belek gambar sendiri yer darlings.
    aida ada jugak canvas gini. nice kan.
    just lom hang kat dinding jer.
    still plan nak letak kat mana di rumah baru :)

    ReplyDelete
  9. alahainya comelnya. sekarang dah mudah semua benda boleh online, upload gambar lepas tu tunggu parcel sampai depan rumah. tak payah dah keluar rumah cari kedai nak buat semua tu.

    ReplyDelete
  10. Nampak menarik la printcious ni..akak x pernah cuba lagi..nanti nak cuba jugak la nanti..cantik la hasil yang nad buat tu...senang je sekarang kan...tekan2 submit ..tunggu posmen sampai

    ReplyDelete
  11. love the customize in printcious lots to choose from. if only they have more bag to choose to make sure wanna do sling bag n backpack too. as saw got only tote bag.

    ReplyDelete
  12. comelnya. berbaloi pulak kalau buat gambar tak pecah. boleh la buat jugak pasni. nak print gambar travel. hihi.

    ReplyDelete
  13. cantiknya kualiti dari printious ni kan,kita tak sempat lagi nak buat..haha tak de idea sebenarnya..igt nak buat mug dgn bag lah

    ReplyDelete
  14. Nti nak try buat canvas juga la. Sebelum ni pernah buat bantal je di printcious tu. Suka dengan hasil kerja dorang. Cepat pun iye.

    ReplyDelete
  15. your babies are soo adorable! They look so happy with their personalised pictures hehe. time to hang it at the room and when they grow up, it's a memorable pic for sure

    ReplyDelete
  16. oh ada ya print canvas. nanti nak buat jugalah . nak print yang paling besar buat kenangan

    ReplyDelete
  17. Cute babies. I have never try printing my pictures on canvas. It looks nice. Will give a try.

    ReplyDelete
  18. printcious best sebab kita boleh diy sendiri barangan kita so macam ada personal touch kat situ...paling best sebab dia selalu ada promosi menarik...yang sangat berbaloi

    ReplyDelete
  19. Dah lama nak cari kat mana nak print gambar dalam canvas. Tup tup jumpa blogpost ni. Boleh survey kejap lagi.

    ReplyDelete
  20. Amboii khusyuk dua beradik tu duk tengok gambar dorang. mesti dorang suka tengok gambar dorang kat kanvas tu

    ReplyDelete
  21. Amboi comel berdua tu dok admire sendiri ye. Printcious nyer service laju dan kemas ye tak. Bagus nie, jadikan doorgift utk next event ye tak

    ReplyDelete
  22. Wah.. Menarik nie.. AMAM pun nak order juga la.. Nak letak memori bersama Best buddies AM.. Mesti menarik kan.. Hishh.. Xsabarnya nak order.. Tq for info

    ReplyDelete
  23. Selalu nampak iklan printicious ni. Not bad juga ya. Skrg pun semua pon online. Print gambar pattern macam mana, kita design terus.

    ReplyDelete
  24. Printcious mmg printing berkualiti, cuma harga agak mahal. Tapi berbaloi kut dgn kualitinya!

    ReplyDelete