hai assalammualaikum

Hilangkan Mata Panda,  Eyebag Dengan Ruby Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch - Kita ni kalau tak cukup rehat,  tak cukup tidur,  mulalah ada eyebag,  mata panda ni. Kalau tengok cermin,  memang tak lawa. Mana taknya,  hitam dekat bahagian bawah mata..huhu.. Selalunya, kalau nak bagi mata segar,  nak hilangkan eyebag dan mata panda ni,  guna cara tradisional,  dengan menggunakan timun. Tepek je dekat mata. Tapi rasa macam tak berkesan pulak,  sebab timun tu tak melekat betul dekat mata. Pernah juga nad guna krim, ok jugala, kurang mata panda. Lepas tu, ternampak pulak satu produk ni dekat Althea untuk bawah mata,nampak kiut je. Terus grab.


Ni la dia produk nad guna sekarang untuk hilangkan mata panda,  eyebag tu,  Ruby Bulgarian Rose Hydragel Eye Patch. Packaging dia cantik kan,  warna pink dengan ade corak rose.


Belum pernah lagi nad cuba eyepatch gel ni. Bila nad buka je,  bau dia wangi sangat,  bau rose. Bila dipegang, ia seperti ade gel di situ. Bentuknya pula melengkung,  sesuai la diletak bawah mata. Terletak elok je dekat mata. Hah! ! Macam ni la elok.

Cara pakai pun senang je. Ia ada sediakan satu sudu kecil,  untuk kita ambil eyepatch gel ni dengan senang.  Kalau ambil dengan tangan memang susah,  sebab dia akan lari, yela ade gel. Macam korang pegang belut,  terlepas je. .Sebab badannya licin. .Hahaha. .Macam tu la nad boleh cakap. .


Dah ambil tu, letak dekat jari dan lekat bawah mata. Sejuk je mata tau.

Ruby and Bulgarian Rose Eye Patches diasaskan dengan ekstrak Bulgarian rose and powder ruby ​​untuk mencerahkan kulit dan meningkatkan keanjalan semasa menghidrat dan menenangkannya. Dibuat dengan teknologi hydrogel yang dapat memegang 90% air, keajaiban kecil ini menghidratkan undereye halus dan membolehkan nutrien untuk menembusi kulit dengan berkesan.


Setakat ni nad pakai ok je. Takda gatal,  lagi mata elok adela..hehee. Mata panda pun semakin berkurangan.  Ia sesuai dengan semua jenis kulit.

Kelebihan Ruby Bulgarian Rose Eyepatch.
- Menghidrat, menenangkan dan menyejukkan
- Mengurangkan bengkak dan mencerahkan bulatan gelap
- Mematuhi dengan baik ke kulit untuk memudahkan permohonan

Bahan-bahan utama
Serbuk Ruby - Mengandungi mineral untuk memastikan kulit tetap sihat
Asid hyaluronik - Humektan yang menarik kelembapan pada kulit, menjadikan ia lembap dan lembut
Ekstrak air Rose - Menghidratkan mendalam dan menenangkan kemerahan dan menjaga kulit supaya sentiasa muda.


Bagi korang yang ada masalah mata panda tu,  bolehla cuba guna Ruby Bulgarian Rosee Eyepatch ni. Nak dapatkannya,  tekan je link DI SINI.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. kak ana pun ada ni. memang best. bau dia pun wangi. rasa fresh je lepas pakai tu kan.

    ReplyDelete
  2. Npk menarik sgt sbb ada eyepatch tu sng nak tempek cream tu kat bwh mata..k.el pun ada eye ag..eee xsukalahh nti nk try ni

    ReplyDelete
  3. Hydrogel is widely used in wound care as well. Very good product in maintaining moisture balance

    ReplyDelete
  4. Serius ke boleh hilangkan lingkaran hitam bwh mata ni? bestnye. kene cuba..

    ReplyDelete
  5. Eh emi pun pernah beli ni gak kat althea. Tp guna x habis, dah expired. almaklum, 2 minggu pertama jr konsisten guna hahah

    ReplyDelete
  6. Oh wow! this is new to me but if it helps i will check it out

    ReplyDelete
  7. Zira pernah try produk macam ni, tapi brand lain. Ini brand ni macam best je

    ReplyDelete
  8. Eh eh nad.. eye patch kita sama lah . mimi pun pakai ni

    ReplyDelete
  9. huhu... TB dah beli satu .. saja nak try.. kalau ok boleh la order lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  10. nampak mcm best je ..ada rezeki nnt boleh beli

    ReplyDelete
  11. Mak mak macam kite ni sesuai sangat nad nak pakai eye patch macam ni. Tak cukup tido anak bangun tengah malam lah,bangun awal nak siapkan bekal suami lah. Mana la tak lebam kan mate tu

    ReplyDelete
  12. Bulgarian Rose memang terkenal dalam industry cosmetic. I never try this before but would love to check this out or I turn into panda soon. I cukup tido pun panda eye jugak.

    ReplyDelete
  13. Wahhh bestnye Bonde nak cuba jugaklah sebab mata lebam macam panda, suka tido lewat malam he he he

    ReplyDelete
  14. Wow Menarik! Mata kak Nina pun dah mata panda. Kita lak jenis tido malam lewat. Next morning memang rupa panda laaa gamaknya

    ReplyDelete
  15. Dah lama x pakai eye patch. Dulu berhantu juga pakai yg gold tu viral. Best sejuk n cepat berkesan. Siap borong banyak2. Bole la ena cuba brand ni pulak. Comel warna pink pulak tu. Suka benda yg menyejukkn mata. Dah la kurang tdo skrg ni sejak anak aktif malam main je kejenya.haha

    ReplyDelete
  16. Bagusla krim ni. Blh hilang garis hitam dan lebam di bahagian bawah mata. So mslh kusam boleh diatasi

    ReplyDelete
  17. Lama dah tak beli eyepatch. Sebab diri sendiri kadang liat nak pakai. Hahaha. Tapi masalah bawah mata ni memang kena rajin dan sabar. Sebab hasil bukan dapat terus. Makan masa berbulan.

    ReplyDelete
  18. Wahhh eyepatch ! Dh lama sy teringin beli eyepatch utk mata panda sy nie. Lingkaran gelap bawah mata dan mata sembab selalu jadi kt sy akibat letih dan kurg tidur. Hopefully produk nie boleh bantu atasi masalah tu

    ReplyDelete
  19. Haiii bila masa kak Ruby keluarkan produk kecantikan ni hehehehe wakakkakaka ... Mata panda kita tak ada tapi eyebag tu selalu sebeb tidur lewat dan bangun awal pagi hehehehe kena ada juga produk ni bagus nampak berkesan..

    ReplyDelete
  20. Uish macam best je eye patch ni kak Nadia. Baru tau ada jual yang sebekas terus banyak camni. Selalu nampak instafamous before make up mesti letak eye patch ni. Tapi ingat dia dalam bekas yang satu satu ni, Harga pun cam tak mahal sangat and 60 pcs boleh la guna untuk sebulan kan.

    ReplyDelete
  21. Yana pun dah beli....tapi belum guna lagi..mungkin hari ni nak pakai lepas balik dari kerja. Dah ramai yang kata eye patch ni berkesan..

    ReplyDelete