hai assalammualaikum

Promosi raya 2019 Rawatan serendah  RM199 Di MBH Medispa - Sekejap lagi dah nak masuk bulan Ramdhan, kemudian bulan Syawal pula. Hah!!, nad tau, ramai dah buat persiapan raya kan. Walaupun .kita tengok macam awal je lagi, tapi buat persiapan awal tu bagus. Takdala kelam kabut sangat kan. Tak kira lelaki atau perempuan, setiap kali musim raya ni, bukan baju dan perhiasan rumah sahaja nak cantik dan baru, diri sendiri pun mesti nak nampak cantik dan "baru". Masing-masing taknak kalah, mesti nak tampil dengan wajah berseri, badan yang langsing dan rambut yang menarik. Bila nak berOOTD tu rasa seronok je kan. Orang tengok pun, "woww, cantiknya dia, hensemnya dia, kurusnya dia"..gitu..hehehe..



Promosi Raya 2019 Rawatan Serendah Dan RM 199 Di MBH Medispa  

Hah!!, nak cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki, tapi tak tau nak buat macam mana? Jangan risau, ni nad nak kongsi dengan korang, nak bagitau berita gembira yang korang boleh dapatkan wajah yang cantik berseri, badan yang langsing dan rambut yang menawan di MBH Medispa. Bertemakan " Raya Semua Baru", denagn tagline mereka "MBHRayaNiConfirmCun, rangkaian MBH dibawah syarikah MOHA GROUP SDN BHD, yang menggabungkan empat anak syarikatnya iaitu MBH Medispa, MBH Haircare dan MBH Body Theory dan Dermaklair telah melancarkan kempen menjelang Raya, dan membuat kelainan dengan menawarkan rawatan terbaru, koleksi raya terbaru, pakej raya terbaru dan loyalty point kepada pelanggan mereka.


Sempena raya bakal tiba ni, MBH Medispa menawarkan harga promosi untuk setiap rawatan dari rambut, muka dan badan serendah RM199 bermula 1 April sehingga 31 Mei 2019. Boleh dah buat sekarang guys!!..Harga yang diberikan memang sangat berpatutan dan murah.

Rawatan Terbaharu MBH Sempena Raya 2019
Rawatan yang ditawarkan di MBH sempena raya merangkumi semua, dari rawatan rambut, rawatan wajah, dan rawatan badan.

Rawatan Rambut
- Mana yang ada masalah rambut tu, seperti rambut gugur, rambut gatal sana sini, botak kepala, boleh cuba rawatan pertumbuhan rambut iaitu Hair Growth Booster Laser. Rawatan ini dapat merangsang pertumbuhan anak rambut yang baru dan menghilangkan kelemumur, membunuh kuman bakteria yang menjadi punca rambut tak sihat. dengan rawatan ini, rambut akan sihat dan kuat.

Rawatan Wajah
- Semestinya, wajah amat penting untuk kita kan. Musim raya ni nak berjumpa dengan ramai orang, sanak saudara. Kalau muka tak cantik, mesti malu kan nak keluar beraya. Jadi ni rawatan yang boleh korang buat.
* Salmon DNA Booster Treatment
* Pinkish Cheek KPOP
* Crystal Clear Treatment
* Vitamin C Whitening Infusion

Dalam banyak-banyak rawatan wjaah ni, nad tertarik dengan Pinkish Cheek KPOP. Rawatan ni buat pipi kita nampak pinky kemerahan tau, tak perlu pakai blusher. Semulajadi dia merah..hehehe. Disarankan buat ni seminggu sebelum raya.

Rawatan Badan
- Mana yang nak badan langsing, kurus, ada bentuk cantik solid tu, bolehlah dapatkan rawatan badan di MBH Medispa ni. Yela, nak pakai baju kebaya kan tahun ni..hheheeh..Rawatan yang dibuat ialah "inch loss" iaitu Staright Loss Shell.

Dermaklair juga melancarkan produk baharunya iaitu
- Sensitive skincare
- Whitening tablet
- UV tinted PRO
- Let It Melt
- Burn It Fast.









Hah banyak pakej dan koleksi raya tu, korang tinggal pilih je nak buat yang mana, nak buat semua pun boleh..hehee..Murah je you alls. Jangan tak tau ada yang dah book tau untuk promosi Raya ni, yela nak tampil dengan imej "baru" raya nanti..hheehe..

MBH Program Loyalty khas untuk Pelanggan 

" Setakat ini, sambutan yang ditunjukkan para pelanggan amat menggalakkan", kata Puan Yaya Mohammad selaku pengarah urusan MOHA Group Sdn Bhd. " Bukan sahaja untuk kempen raya, sebelum-sebelum ini, pelanggan MBH sentiasa memberikan sokongan tidak henti setiap kali MBH mengeluarkan promosi terbaharu.



Hah!!, nampak tak, ramai yang dah cuba buat rawatan di MBH. Jadi untuk pelanggan setia atau pelanggan yang datang buat rawatan di MBH, pihak MBH akan memberikan " Loyalty point ", diskaun, rawatan percuma, kad keahlian MBH kepada ahli-ahlinya bagi mengembirakan dan memberi kepuasan maksima kepada pelanggannya. Ada juga aktiviti menraik sepanjang keahlian. Bagus kan, bila ada ni semua, pelanggan rasa betul dihargai.


Bagi korang yang daftar sebagai ahli atau yang datang buat rawatan pakej raya ni, korang akan dapat set travel mini ni dan pelbagai voucher lagi. Wah, menarik kan. Nad pun nak jadi pelanggan setia MBH la..hehee..

MBH Medispa telah ditubuhkan selama 10 tahun dan mempunyai 17 cawangan, antaranya
- MBH Medispa Tebrau,
- MBH Medispa Penang,
- MBH Skin Expert Segamat,
- MBH Medispa Johor Bahru,
- MBH Medispa Batu Pahat,
- MBH Medispa Melaka,
- MBH Medispa Senawang,
- MBH Medispa Ampang,
- MBH Medispa Kota Damansara,
- MBH Medipspa Wangsa Maju,
- MBH Medipsa Cheras,
- MBH Medispa Bangi,
- MBH Medispa Shah Alam,
- MBH Medispa Kuantan,
- MBH Medispa Temerloh,
- MBH Medispa Ipoh
- MBH Medispa Sungai Petani


Hah, apa tunggu lagi, book appointment sekarang untuk buat rawatan di MBH Medispa, sementara harga promosi sempena raya ni oii!!, murah je serendah RM199. Raya ni nak wajah cantik, nak badan solid, nak rambut sihat apa tunggu lagi, pergila MBH medispa berdekatan ok. Nad pun nak buat ni..hehee..bagi meletup raya ni kau..hahaaha..

Untuk maklumat lanjut boleh layari
Website : www.mbhmedispa.com

MBH Medispa:
Facebook:  https://www.facebook.com/mbhmedispa1/
Instagram: https://www.instagram.com/mbh_medispa/

MBH Haircare:
Facebook: @MBH Haircare Malaysia 
Instagram: https://www.instagram.com/MBH.HAIRCARE_MALAYSIA/

MBH Body Theory:
Facebook:  MBH Body Theory
Instagram: https://www.instagram.com/MBHBODYTHEORYHQ/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Menarik ni nad.. Kalau dekat boleh la try.. harap jauh jerk..

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya.. teringin nak buat rawatan rambut tu. oh.di Batu Pahat pun ada.. dekat ni.

    ReplyDelete
  3. banyak ye servis dia.. awesome

    ReplyDelete
  4. Wahh kat penang pun ada branch mbh ni..bolehlah try

    ReplyDelete
  5. Nak raya bukan kata perlu baju baru je kan..
    Tapi diri pun kena nampak baru. Baru la ada rasa keyakinan diri tu lebih.

    ReplyDelete
  6. Teringin nak pergi spa mbh ni.. Selalu nampak ramai update tapi tu lah jauh sgt.. Sedihh

    ReplyDelete
  7. ada di iph.. boleh cuba ini. nak raya ini kena cantik2.. mantau de majlis

    ReplyDelete
  8. Best nyaaa .. TB tak pernah lagi merasa ber spa spa ni.. tengok nad pi MBH Medispa ni macam best je..

    ReplyDelete
  9. Wah best! semua dah macam ready untuk raya tahun ni. I belum siap lagi baju pun belum tempah or beli.

    ReplyDelete
  10. Macam bagus je ni. Emi pun tengah survey2 nak buat treatment sebelum raya.

    ReplyDelete
  11. Memang murahlah pakej yang ditawarkan ni. Bolehlah cantik time Raya ni

    ReplyDelete
  12. RM 199 je. Hmmmmmmm. Adakah duit allowance yg baru dapat itu akan terbang ke sini. Haihhh. Hari tu share cukelat cheese cake ni pakej kurus. Dugaan apakah ini. Haha.

    ReplyDelete
  13. your flatlay of product with ketupat is so cute! I have heard of MBH Medispa . it's nice that they have Promosi raya 2019 Rawatan serendah RM199 so that everyone can pamper themselves and become beautiful

    ReplyDelete
  14. RM199 je ?murahlah tih dengan produk yang akan dapat .raya ni memang ramai sibuk nak nampak cantik dan berseri kan .tengah survey jugak treatment untuk muka .nam jugak cantik kan

    ReplyDelete
  15. wahhh makin cantik laa diaaa.. maklumlah, nak buat rawatan ni, ambik masa sikit. dah boleh start dari sekarang kalau nak wajah berseri and clear pagi raya nanti. harga pun berpatutan dah.

    ReplyDelete
  16. bestnya bia ada promo macam ni.dah lama teringin nak pergi medispa ni tapi tak berkesempatan lagi.sebelum puasa nanti kena pergi la nak raya dengan muka cantik

    ReplyDelete
  17. bagusnya ada promosi raya yang berbaloi macam ni, boleh lah bawa family datang seni sebelum raya, cantik sama-sama baru best bergambar time raya nanti.

    ReplyDelete
  18. amboi makin meletop la mama rockers lepas ni yer. Ad yng pinkish2 kulit ni. Boleh la bawak mak kesini. hehehe

    ReplyDelete
  19. Alaaaa... Rugi tak dapat join tu ari. Bestnya! Tertarik nak try burn it fast tu. Macam best jer..
    Tawaran memang harga terbaik, boleh booking dah ni, nak cantik di Hari Raya nanti

    ReplyDelete
  20. Macam best pulak. Tengok list tu ada cawangan shah alam. Nanti boleh try usha usha dekat situ lah

    ReplyDelete
  21. Bestnye ber "me time" Bonde pon nak juga. Pergi Spa siap dengan urut-urut badan ni pasti selesa jer rasa badan. Nanti plan nak pergi jugalah.. Tgh tengok dan survey pakej RM 199 ni

    ReplyDelete
  22. Memang murah rawatan yang ditawarkan. Banyak cawangan yang kita pilih untuk kunjungi. Ni yang x sabar nak pegi

    ReplyDelete
  23. Wahh bestnye. Ena teringin nak buat rawatan rambut tu sebab rambut banyak gugur ni. Haishh tension dibuatnye..dengar cerita mereka nak buka cawangan baru di muar plak. Wahhh banyak rupanya cawangan dia, makna servis sgt bagus.

    ReplyDelete
  24. Wow.. Raya ni ramai la kawan kawan kita cun habis. Bukan setakat berbaju baru je. Tapi diri sendiri pun nampak baru gitu.. Meriah la rayaa..

    ReplyDelete
  25. Dekat Bangi dan ada harga menarik plak nie - macam tertarik je nak pergi nie. Almaklum, nak look good for the upcoming Ramadhan dan Syawal kan. Kena la cantik luar dalam gitew

    ReplyDelete
  26. Wah, dah ada promosi raya la. Bestnya

    ReplyDelete
  27. Menarik ni..time raya kenalah cantik & handsome kan. baru naik seri ootd dengan baju baru. murah sangat kalu pakej rm99 & rm199.. boleh la seminggu dua sebelum raya datang buat treatment

    ReplyDelete
  28. Menarik pakej tu, takdelah mahal sangat!

    ReplyDelete
  29. Best nyer! all ready for raya dah. Ni kena lah go to spa to pamper ourselves and also look good after that kan.

    ReplyDelete
  30. Wahh bestnya. Harga pub berbaloi.. confirm cantik bergaya di hari raya nanti..

    ReplyDelete