hai assalammualaikum

Clay Body Wash Azyma Care - Kita tau tanah liat ni memang elok untuk kulit. Dulu ingat lagi suka main tanah liat, tepek dekat muka. Tapi tu tanah liat yang dikorek dekat tepi parit.. Hahaha. Tapi sekarang tanah liat banyak digunakan dalam bahan kecantikan. Selalunya,  kita dengar penggunaan tanah liat ada dalam produk kosmetik tapi yang nad jumpa ni, tanah liat dalam sabun mandi. Teruja kot, jadi,  nad pun nak cuba pakai. Clay Body Wash keluaran Azyma Care ni merupakan gel mandian yang mengandungi tanah liat dikatakan mampu menghilangkan bau badan dan masalah kulit.

MISZROCKERSDOTCOM CLAY BODY WASH AZYMA CARE, GEL MANDIAN DARI TANAH LIAT SESUAI UNTUK MASALAH KULIT BADAN

Clay Body Wash Azyma Care

Produk ni nampak eksklusif,  sebab satu-satunya sabun badan yang mengandungi tanah liat. Tanah liat pulak tanah liat Koalin Clay...yg sangat baik untuk kulit manusia. Tanah liat ini, adalah dari dasar dalam tanah yg di lombong di Tapah, Negeri Perak. Tanah liat kaolin mempunyai sifat penyerapan semula jadi yang mengurangkan kulit berminyak ke liang-liang.

Azymacare mengandungi tanah liat kaolin asli yg bermutu tinggi khusus untuk penjagaan kesihatan semua jenis kulit. Di samping itu bahan bahan utama lain spt extract  Aloe Vera, Chamomile, cucumber dan lavender oil adalah semuanya natural.

MISZROCKERSDOTCOM CLAY BODY WASH AZYMA CARE, GEL MANDIAN DARI TANAH LIAT SESUAI UNTUK MASALAH KULIT BADAN

Chamomile - Chamomile secara semulajadi mempromosikan kulit yang terasa lembut, bersih, dan sihat, dan ia juga boleh melegakan keradangan pada kulit.

Lavendar Oil - Aroma kesegaran lavender adalah kesan yang menyenangkan pada tubuh dan secara semula jadi melegakan ketegangan tekanan.

Timun - Mengekalkan penghidratan air dalam kulit dan membantu badan anda membuang toksin secara semulajadi dan mengekalkan kulit yang sihat.

Lidah Buaya - Termasuk beta karotena, vitamin C dan E yang boleh membantu meningkatkan ketegasan semula jadi kulit dan mengekalkan kulit terhidrat.

Body Odour Remover - Clay Bodywash Azymacare mengkhususkan diri dalam menghilangkan bau yang tidak menyenangkan dan kulit berminyak tanpa menggosok kulit sensitif dengan kuat.

MISZROCKERSDOTCOM CLAY BODY WASH AZYMA CARE, GEL MANDIAN DARI TANAH LIAT SESUAI UNTUK MASALAH KULIT BADAN

Suka tengok botol dia yang cantik dengan warna oren. Botol pulak jenis pump,  jadi senang nak digunakan. Satu pump sahaja dah boleh digunakan untuk satu mandian.

MISZROCKERSDOTCOM CLAY BODY WASH AZYMA CARE, GEL MANDIAN DARI TANAH LIAT SESUAI UNTUK MASALAH KULIT BADAN

Sesuai Untuk Mengatasi Masalah Bau Badan,  Gatal-Gatal, dan Eczema

Nad dah pakai,  memang best. Badan rasa segar je. Disebabkan bahan ada lavender,  bau dia sedap dan wangi. Bau yang menyenangkan. Ada seharian nad tak pakai deodoran semua,  badan, ketiak tak berbau pun.. Huhu..

Memang elok siapa yang ada masalah bau badan,  atau yang suka bersukan dan buat aktiviti lasak, korang pakai Clay Body Wash Azyma Care.

MISZROCKERSDOTCOM CLAY BODY WASH AZYMA CARE, GEL MANDIAN DARI TANAH LIAT SESUAI UNTUK MASALAH KULIT BADAN

Nad ada baca feedback orang,  katanya bukan sahaja untuk menghilangkan bau badan, mamlah dapat menyelesaikan masalah gatal2 dan penyakit eczema dan menghilangkan parut-parut lama. Clay Body Wash sesuai untuk semua jenis kulit walaupun kulit sensitif. Bagusnya ia boleh digunakan sebagai shampoo. Paham jela kalau orang lelaki,  suka pakai produk yang all in one.. Hahaha..

MISZROCKERSDOTCOM CLAY BODY WASH AZYMA CARE, GEL MANDIAN DARI TANAH LIAT SESUAI UNTUK MASALAH KULIT BADAN

Produk Diyakini, Selamat Dan Halal

Jangan risau,  nad pakai sangat selamat. Jadi produk ni memang selamat. Azymacare clay body wash dikilangkan oleh Kilang yg mempunyai international certs dan diiktiraf oleh pengeluar produk personal care antarabangsa. Ada GMP, pengiktirafan Halal Jakim ada ISO (MS Cert Malaysia), dan mendapat U.S. Food and Drug Adminnistration (US FDA)

Azyma clay body wash juga tidak memgandungi bahan2 kimia berbahaya spt paraben, diethanolamin, pewarna tiruan dan lyral.

Paling penting ianya disahkan halal Jakim, dan didaftarkan dengan KKM (NPRA).

Azyma Care Clay body wash boleh dipakai untuk semua jenis kulit, walaupun kulit super sensitif, termasuk kanak2 yg berumur 2 tahun ke atas. Ianya lembut dan PHnya adalah neutral.

Harga RM68/pax (300ml) 
Harga Promosi RM100/ 2 pax (sehingga stok masih ada) 

Korang kalau nak beli,  boleh hubungi 
+6019 776 0647/ +603 6732 0647 

atau layari 

atau wasap terus 
https://www.wasap.my/+60197760647

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. kak dah guna memang sangat best..smooth je.. bau tak berapa wangi tapi yang penting berkhasiat

    ReplyDelete
  2. wow..guna tanah liat. bagus tu utk kulit..mnarik

    ReplyDelete
  3. wow... bgusnya...xtaw plak ada produk mcm ni

    ReplyDelete
  4. bagus produk ni.. banyak manfaat.. ada sijil halal lagi.. boleh guna tanpa was-was

    ReplyDelete
  5. Sis dah guna Body Wash ni. Memang best sangat. Betul-betul dia remove odor kan. Barang wajib beli dah ni.

    ReplyDelete
  6. wwaaahhhh.. mecam menarik je untuk anak anak sis yang ada masalah kulit ekzema ni..jenuh cari sabun yang serasi dgn dorang..

    ReplyDelete
  7. Menarik la body wash ni... Nanti nak cari and nak guna jugak!

    ReplyDelete
  8. selama ni tahu clay untuk pakai kat muka je tak pernah tahu ada clay product untuk body wash. menarik!

    ReplyDelete
  9. Saya baca review psl produk ni. Ramai yg kata best dan bagus.

    ReplyDelete
  10. Biasa tengok orhg pi berendam dalam lumpur tanah liat utk kecantikan kulit. Kalau produk ni dapat hilangkan parut nak cubalah. Bnyk parut kena cakar kucing. Hehe.

    ReplyDelete
  11. ramai betul pakai produk ni.. mesti bagus ni

    ReplyDelete
  12. Produk bagus memang boleh tahan harganya kan? Haha..tp boleh suggest kt sesiape yg badan berbau tu ek..

    ReplyDelete
  13. Lain mcm gaya hiphop sis huhu. Bergaya habis dgn produk azyma. Byk result baik guna produk ni

    ReplyDelete
  14. Nice lah produk dia.. Yg penting ada gmp, kkm dll tu kan.. Barulah yakin nak beli

    ReplyDelete
  15. Ohh dari tanah liat ker tapi kenapa putih semacam jer wakakaka tapi memang betul orang kata tanah liat original memang bagus untuk kulit sebab tu ada orang sanggup mandi kolam air panas dan menyalit tanah liatnya bagus untuk banyak penyakit...

    ReplyDelete
  16. banyak sabun tak? bagusnya kalu sabun 2 in 1 boleh bersih badan sambil merawat masalah kulit.. first time dengar produk berasaskan tanah liat nie

    ReplyDelete
  17. Kadang-kadang ada elergik juga kulit ni kalau kena habuk kotak dan kertas, nak beli satu tuk dicuba nanti

    ReplyDelete
  18. Tertarik tgk Bahan2 yang ada dalam tu.semuanya elok utk kulit.

    ReplyDelete
  19. This is new to me, nanti i pun nak try

    ReplyDelete
  20. wah. agak mahal juga ye, rm50 sebotol!
    anak2 aida are sgt sensitif. now memang guna satu produk ni.
    jgn dok lama kat panas, berpeluh, diorang sure akan tergaru2.
    ending up, kulit melelas lah. ijat tu, hinggakan berkudis tau digarunya :(
    produk mandian utk kulit sensitif.
    so far so good lah. suggested by farmasi.
    yg ni baru di pasaran, kan? nanti nak try cari. mana ler tau lebih ok, kan?
    tak cuba, tak tahu.

    ReplyDelete
  21. oo dari clay kiranya ni, baru tahu brand ni. cuma kena pastikan bahannya selamat je kan

    ReplyDelete
  22. Badan ni pun ada alahan gatal gatal. Nanti nak belilah azyma clay wash ni jugak

    ReplyDelete
  23. Mana yg ada alergik kulit ni sesuailah kan guna produk ni... Stkt ni wawa xde mslh kulit sensitif atau ekzema..

    ReplyDelete
  24. Husband akak jenis kulit sensitif. Boleh suggest kat dia Azyma ni....nampak berkesan

    ReplyDelete
  25. bolehlah cuba nnti produk ni, sebab saya antara yang mempunyai kulit sensitif. terima kasih share ya

    ReplyDelete
  26. Pertama kali tau ada mandian dibuat dari tanah liat.. menarik sangat nie Nad..

    ReplyDelete
  27. Waaaa bagus produk ni ye. Harga pun not bad. Boleh beli utk kegunaan sekleuarga ni. Standby sesiap kalau dlm family adebkena gatal2 kan.

    ReplyDelete
  28. Wahh bagus ni, boleh satu keluarga pakai. Anak2 bujang kalau lps jogging sure badan bau, blh suggest diaorg gunakan sabun mandian ni

    ReplyDelete
  29. Akak dah guna juga sabun ni. Memang best. Especially part hilangkan bau badan dan ruam2 gatal tu. Tidur pun lebih lena lepas mandi dengan sabun ni. Bau dia wangi dan menenangkan.

    ReplyDelete
  30. I am sure this gonna good to use by my husband!!

    ReplyDelete