hai assalammualaikum

Perabot Flexihaus : Tahun 2020, Cantikkan Bilik Kerja Mr Mafia - Tahun baru, mestilah nak semangat baru. Jadi, bila nak naikkan semangat tu, mestilah cantikkan suasana rumah kan. Nak cantikkan rumah ni bukan boleh berdesup terus cantik. Kumpul duit dulu, dah cukup baru boleh kemas dan dekorasi rumah. Tahun 2020 ni, kita bagi kemas sikit bilik mr mafia a.k.a bilik kerja suami kita.

Sebelum ni, kalau nak masuk bilik kerja suami, memang fikir banyak kali. Yela, cuma ada satu kerusi dan barang dia sahaja dah berlambak. Jadi macam sempit je bilik dia. Dari mula kawin, memang ada fikir nak beli kabinet tv untuk susun barang dia. Satu-satu dia beli untuk kemaskan bilik. Mulabeli meja kerja, kemudian beli almari ismpan barang kerja dia, dan alhamdulillah, tahun 2020 rezeki dapat kabinet tv dan kerusi armchair.

Oh, suami kita kerja photographer dan videographer. Memnag banyakla alat-alat dia tu. Ada tu kene simpan tempat tertutup. Rumah kitaorang tepi jalan, jadi mudah berhabuk.


Tahun 2020 ni ada rezeki lebih dapatla kabinet tv dan armchair. Lagi tersusun bilik ni. Ada la juga armchair untuk tetamu duduk, atau mr mafia duduk lepas penat bekerja kan. Paling penting isteri dan anak-anak pun dapat duduk bila masuk bila kerja daddy ni..hehee..Takdela duduk dekat lantai.

Kabinet tv dan armchair ni mr mafia yang pilih. Warna armchair merah, sesuai la untuk dia lelaki. Kabinet dan armchair ni dapatkan dekat kedai perabot Flexihaus tingkat 1 eCurve.

Sebelum ni, nad pergi Homedec dekat KL Convention Centre, memnag nampakla Flexihaus punya booth ni. Usha punya usha, berkenan pulak perabot dia ni.







Banyak jenis perabot, dari kerusi, kabinet, meja makan, tilam, dan sofa. Semua cantik-cantik belaka. Ada macam-macam jenis design dan bentuk sofa ada dekat sini.

Fabric Aqua Clean Yang Menakjubkan

Salah satu yang istimewanya dekat sini, sebab mereka ada menggunakan fabric Aqua Clean. Fabric ni magic tau, bila kotor, cuci dengana ir dan tisu je..perghh!!..serius weii..nad yang tengok pun kagum..






Mr mafia nak cari armchair untuk bilik kerja dia. So haritu pergi ke @flexishaus dekat Ecurve. Banyak betul perabot, dari sofa, dining, tilam, kabinet.. Mulalah kita yang rambang mata.. Fokus ye nad..hahhaa.. . . Actually perabot ni dulu nad pernah tengok dekat homedec, tu yang ke kedai dia dekat sini. Lagipuj sekarang @flexishaus ada promosi Year End Sale‼️ . . Special dekat sini ade fabric yang sangat bagus iaitu Aqua Clean. Kalau guna fabric Aqua Clean ni dekat sofa, kerusi makan, tak risau, sebab kalau kotor disebabkan anak conteng, makanan tertumpah, boleh je di lap dengan air dan tisu.. Dap.. Dap je.. Boleh tengok video nad sediakan.. Fabric Aqua Clean ni bagus untuk yang ade pelihara binatang. Ada juga yang jenis fabric leather, biasa. Berkenaan Aqua Ckean ada nad share dekat Ig Story, boleh tengok nad highlightkan Flexi Haus Perabot. . . Furniture dekat sini semua sanhat berkualiti. Puas dah tengok, akhirnya mr mafia berkenan dah dengan satu armchair ni. Tambah beli kabinet tv.. Hahaha.. Macam tu la kan.. Bila nampak tengah sale. . . Dapat voucher lagi kalau beli sekarang, masa promosi ni dan bokeh guna untuk next purchase.. . . Mana yang tengah cari perabot tu, bolehla usha @flexishaus, dekat facebook Flexis Haus sebab akan ada banyak lagi promosi.. eCurve 1st floor Lot 127 Mutiara Damansara, 47810 PJ Contact: 0192218272 Email: flexishaustrading@gmail.com Website: www.flexishaus.com . . Ok tunggu armchair dan kabinet sampai.. @FlexisHaus #flexishaus2019 #lifestyle #impero #aquaclean #furnituredesign #furniture #interiordesign #design #interior #homedecor #architecture #sofa #home #decor #interiors #homedesign #ceriterasigadisbiru #miszrockersdotcom #kbba9 #designer #dekorasi
A post shared by Nadia Johari (@nadiasamjohari) on


Dalampost ni ade video fabric Aqua Clean dapat dibersihkan degan hanya menggunakan air dan tisu sahaja. Boleh sipe left..

Elokla, kalau guna fabric ni, yela, kita ni mak-amak mestilah risau sofa kotor, anak conteng tertumpah makanan..haruu weii!!..Bila bela binatang bulu ada dekat sofa..lagi susah. Boleh meroyan tau tak. Penat nak jaga bagi cantik. Sebab tu ramai pilih sofa yang gelap, bila kotor tak nampak. Sedangkan ada lagi warna menarik yang kita nak. Dengan fabric Aqua Clean, semuanya selamat.


Fabric dia pun ada macam-macam warna korang boleh pilih. Tapi fabric ni hanya boleh digunakan dekat perabot Flexihaus sahaja. Kalau kerusi yang sedia ada dekat rumah, nak guna fabric ni tak boleh.

Fabric ni bukan sahaja untuk sofa, malah boleh untuk kerusi makan, tilam punya dinding tu,..seronok kan bila dapat fabric ni. Nak lepak dengan kawan, makan dekat sofa pun tak risau.

Dekat Flexihaus ni ada macam-macam jenis fabric, leather, biasa, ikutla mana korang suka. Furniture dekat sini semua sangat berkualiti.



Haritu kitaorang datang masa ada sale...hehee

Mana yang tengah cari perabot tu, bolehla usha @flexishaus, dekat facebook Flexis Haus sebab akan ada banyak lagi promosi..
Lokasi : eCurve 1st floor Lot 127
Mutiara Damansara, 47810 PJ
Contact: 0192218272
Email: flexishaustrading@gmail.com
Website: www.flexishaus.com
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Cantik fabrik dia. Puas hati tgk

    ReplyDelete
  2. cantik. fabric dia nampak selesa dan kemas

    ReplyDelete
  3. Rawlins boleh alpa kalau masuk Flexihaus nie. Leka tengok perabut dan juga berangan-angan memilih fabric. Now dah tahu dah fabric apa Rawlins nak pilih kelak

    ReplyDelete
  4. Cantiknye kerusi merah tu. Bestnye ada feature fabric aqua clean tu. Mudah keje ibu yang ada anak kecik ni

    ReplyDelete
  5. Boleh la usha kat sini nanti untuk rumah baru I. Siap boleh pilih fabric and color. Menarik ni

    ReplyDelete
  6. Biasa kalau nak cari perabot selalu usha kat IKEA, next time nak try usha kat Flexihaus ni.. Thank you for sharing..

    ReplyDelete
  7. Raya dah nak dekat so jika ada hajat nak tukar perabot tu bole la usha perabot tu.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya perabut di sini. Saya pun nak beli untuk rumah baru saya.

    ReplyDelete
  9. lawa2nya sofa dia dan color pun menarik...raya pun nak dekat..bolelah usha2, manatau berkenan pulak

    ReplyDelete
  10. kalau saya pegi flexihaus ni, boleh berangan je lah dulu hehe. nak beli macam lambat lagi. :)

    ReplyDelete
  11. Kurlasss kerusi merah tu. Nampak cantik mewah stylo gitu. Kita terpikat pada material dan design dia.

    ReplyDelete
  12. Baru tau ada kedai nama ni. Nmpk sgt lama x keluar tgk dunia ni. Hahaha boleh usha utk rumah baru

    ReplyDelete
  13. Wah cabtek kerusi ni. Nampak esklusif dan sangat menarik

    ReplyDelete
  14. Cantik nad, sis suka..nampak mewah gitu. Cuma kalau kat umah sis ni kena pilih fabrik yang kurang bulu nak melekat, sure kat sana ada kan..nanti nak survey lah..nak letgo yang kat umah ni dah..duduk dah rasa tenggelam je

    ReplyDelete
  15. Cantik2 betul perabot dekat sini. Nanti kita nak terjah survey2 utk bilik kita

    ReplyDelete
  16. cantik2 juga tu sofa dia, harap2 memang selesa kan. insyaAllah boleh jadi pilihan

    ReplyDelete