Kenny Rogers dan Sushi King di hari minggu

hai assalammualaikum

Kenny Rogers Dan Sushi King Di Hari Minggu - Dekat 4 bulan juga tak makan dekat restoran dalam shopping mall. Jadi haritu, ada voucher Kenny Rogers dengan Sushi King, dapatla makan dekat luar. Hari minggu, hari mood malas masak, kebetuln rezeki voucher ada, kita gunakan sebaik mungkin.. Hahaha. Sesekali bawk keluar budak-budak ni kejap, kan elok.


Dalam banyak-banyak tempat, mr mafia bawak dekat Aeon Taman Titiwangsa. Tengok pun maca tak ramai orang, ok la kan. Asalkan ada Kenny Rogers dan Sushi satu tempat. Senang.


Voucher Kenny Rogers yang nad dapat untuk Quarter chicken. Memang tu jela, dengan muffin 6 pcs. So haritu order ayam sos original dan blackpepper, sekali muffin 6 pcs, bungkus bawak balik. Malam boleh makan.. Hehehe..


Besar juga ayam ni, order tiga je, adik boleh kongsi dengan kakak. Sedap juga, lama dah tak makan Kenny Rogers ni.


Licin kami makan ye. Hahaha.. Lapar sangat. Ni la best bila anak-anak kuat makan macam maknya.. Eh.. Hahahaha..

Haritu bayar untuk air je.. Alhamdulillah..



Lepas tu, pergi ke Sushi King pulak tebus voucher. Voiucher pun habis akhir bulan Jun ni, tu celat-cepat nak tebus. Kamg terlupa, membazir pulak.


Pilihla sushi yang murah dan sedap yang tepat dengan harga voucher..Dapatla beberapa sushi. Terlebih bayar sikit tu memang.. Ala sikit je.. Hehehe..


Ingatkan haritu takda la keluar duit sangat, sekali anak nampak kedai mainan. Udah kene lau dengan budak berdua ni. Mula taknak belikan, tapi sebab diaornag ni selalu behave bila mommynya buat work, mendengar kmarahan, tengok muka diaorang pun mengharap, maka mommy pun tewas. Belikan la apa diaorang nak tu. Ok tahun depan pulan la beli mainan.. Hahaha..






Malam tu makan la sushi dengan muffin. Hari minggu kan.. Rehat masak jap la.. Hahaha.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Tempat makan favourite saya dan anak-anak ni 😊

    ReplyDelete
  2. sedappp dah lama tak makan dekat kenny

    ReplyDelete
  3. Sushi tu... lamanya tak makan sushi...

    ReplyDelete
  4. Dah lamanya tak makan KR. Semalam dah dapat sushi.

    ReplyDelete
  5. lamanyaaaa tak makan kennny huhuuu

    ReplyDelete
  6. Bestnya enjoy dapat makan best best ini. :)

    ReplyDelete
  7. sushi tuu mana dapat kupon nak gak. hahahhaha harapkan point tuu lambat lah lagi hahahahha

    ReplyDelete
  8. rezeki wpun voucher... sedap2 tgk makanan tu aihh

    ReplyDelete
  9. Tudia enjoy sakan naaaa gantung periuk kuali. Makanan pon sedap tuu ..

    ReplyDelete