Tempat makan mesra kanak kanak di restoran Sana Sini Dpulze Cyberjaya

hai assalammualaikum

Restoran Sana Sini, Tempat Makan Best Di DPulze Cyberjaya - Selalunya, kalau nak makan dekat luar ni, port best bila ada ruang permainan untuk anak-anak, maksudnya tempat tu mesra kanak-kanak. Tenang sikit mak ayah nak makan. Anak-anak pun takdela bosan bila ajak keluar makan tu. Nad ada jumpa satu restoran di Cyberjaya, sesuai untuk yang ada anak-anak ni. Restoran ni dalam mall Dpulze Shopping Centre, di tingkat LG01. Ok , restoran ni ialah Restoran Sana Sini.


Restoran Sana Sini, Tempat Makan Best Di DPulze Cyberjaya

Tengok kedainya memang sangat luas dan selesa. Jangan risau bab SOP,semuanya teratur. Dekorasi kedai ni pun sangat menarik.







Tempat permainan kanak-kanak, pasti anak-anak suka bila datang ke sini. Tak mengganggu mak ayah nak makan ye, bila diaorang dapat main ni.
Pilihan Menu Yang Ada Di Restoran Sana Sini DPulze Cyberjaya

Menu dekat sini semua sedap-sedap. Ada menu yang bila korang nampak, mesti rasa woww dan kene cuba. Ok ni 20 menu yang ada di Restoran Sana Sini
1-Nasi Ayam 7 Adik Beradik
2-Salted Egg Chicken Wing
3-Curry Laksa Noodle
4-Sizzling Yee Mee With Chicken And Mushroom
5-Sizzling Ayam Bakar Rice
6-Hokkaido Curry Chicken Chop Rice With Omelette
7- Pineapple Seafood Fried Rice
8-Pumpkin Fried Rice With Chicken Chop
9-King Prawn Kway Teow With Ginger And Egg
10-Claypot Beancurd With Vegetable
11-Butter Chicken With Egg Floss Rice
12-Spicy Szechuan Chicken Rice
13-Classic Chicken Carbonara
14-Spaghetti Aglio Olio With Seafood
15-Fire Flame Cajun Chicken Chop
16-Black Papper Beef Rice
17-Sweet And Sour Fish Rice
18-Salted Egg Yolk Squid Rice
19-Sambal Prawn Rice
20-Butter Milk Chicken Rice


Selalu dengar Nasi 7 benua kan, hah yang ni Nasi 7 Adik beradik. Memang boleh makan beramai-ramai.






















Ni menu lain yang ada. Semuanya nampak sedap dengan portion yang banyak.



Dengan tempat yang luas macam ni, korang boleh sambut birthday atau sambut hari istimewa dekat sini.


Dah makan tu mestila nak kena minum air. Air pun dnegan cawan yang besar. Pergh memang kenyang la ..


Bestnya, dekat sini anak-anak boleh dapat toys free kalau korang belanja RM80 ke atas. 





Bawakla kawan-kawan dan family ke sini. Oh promosi untuk hari weekend 20 %  pun ada siap dengan free salah, ice cream, pop corn dan soup. Only 3 pm until 6 pm, weekdays sahaja.

Mohla kita..
Restoran Sana Sini
Alamat : Lot Number: LG 01 , DPULZE SHOPPING CENTRE, Persiaran Multimedia, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor.
Facebook : https://www.facebook.com/Restoran-sana-sini-205555339936614/
Instagram : https://instagram.com/sanasinirestoran?igshid=u5yrxpzifty4
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. macam2 betul dekat tempat ni , ada snack, main course and playground utk kids! family friendly

    ReplyDelete
  2. Wow best banyak jenis pilihan kat sana and harga pun very reasonable.

    ReplyDelete
  3. Banyaknya pilihan makanan. Dan besarnya playground tu. Haha. Mahu tak makan dah anak nanti jawabnya. Sangat fsmily friendly kedai begini.

    ReplyDelete
  4. Antara restoran yang paling banyak sekali makanan kat sini bila kita datang memang meriah sangat dan tak tahu nak pilih mana satu semua sedap belaka hehehehe pulak tu dapat aiskrim dan popcorn percumakan bestnya makan sini..

    ReplyDelete
  5. The restoran name so cute. Restoran Sana Sini have so man variety of food. so sedap ya

    ReplyDelete
  6. Wah ada playground. Ni kalau bawa anak-anak makan sini suka sangat lah dorang. Makanan pun banyak pilihan dan nampak sedap-sedap tu.

    ReplyDelete
  7. Menariknya restoran ini dan nama pun comel jer.. Best kalau pergi restoran ni dengan anak2 siap ada playground "Eat&Play". Pilihan makanan pun menarik jer.. If ada ke Cyberjaya sure akan try makan kat sini.

    ReplyDelete
  8. Uiii banyaknye menu dia. Rasa lapar la plak tengok makanan. Boleh terjah nanti

    ReplyDelete
  9. Menu semua menyelerakan kak Nad. Nasib baik la tak dekat. Kalau tak, memang kesana aje la jawabnya. Haha

    ReplyDelete
  10. Memang nampak selesa nk bawa anak2 makan dekat sini. Menu pun menarik semua especially nasi 7 beradik tu.

    ReplyDelete
  11. Hadoi.... Terus lapar! Semua menu menyelerakan! Awat laaaa jauh nun sana, kalau dekat ni hari² dah ku terjah

    ReplyDelete
  12. As parents kita mesti nak makan ditempat yang selesa nk bawak anak kan. Barulah feel nak makan sambil bonding time.

    ReplyDelete
  13. Jarang sangat ke cyberjaya jexuali ada event... menarik nama restoran ni mcm kata PM ke sana ke sini huhu..

    ReplyDelete
  14. sedapnya! nasi butter tu nampak menyelerakan betul. oh restoren ni level bawah kan.. rasa macam pernah perasan kedai ni.

    ReplyDelete
  15. Uniknya nama restoran dia. Restoran Sana Sini. Tgk menu2 dia pun menarik dan bagus ada tempat kanak2 bermain.

    ReplyDelete
  16. Sedap belaka menunya . Akan Yana cuba bila ke sana nanti . Sizzling mee tu mengoda mata i .

    ReplyDelete