Ada sesiapa sini ada masalah kulit? Tak kira la masalah kulit muka ke, kulit badan ke, ekzema, masalah rambut pun, hah, ni ada satu tempat ni yang kor

hai assalammualaikum
 
Klinik Rawatan Kulit Dr Bazilah Di Shah Alam - Ada sesiapa sini ada masalah kulit? Tak kira la masalah kulit muka ke, kulit badan ke, ekzema, masalah rambut pun, hah, ni ada satu tempat ni yang korang boleh pergi. Tempat yang nad nak kongsi ni ialah Klinik rawatan kulit Dr Bazilah. Nad pernah pergi klinik ni di Bangi, boleh klik SINI untuk baca pengalaman nad buat rawatan di Klinik Dr Bazilah  dan nad dapat tau, klinik ni telah beroperasi di Shah Alam.

 

Klinik Rawatan Kulit Dr Bazilah Di Shah Alam

Klinik Rawatan Kulit Dr Bazilah telah mula beroperasi pada 16 Januari 2021 di Seksyen 13 Shah Alam. Klinik ni berada di bangunan Emira bersebelahan dengan Aeon seksyen 13, Shah Alam  dan di atas Bank MBSB. Korang boleh waze kalau nak ke sini.
 


 
Korang jangan risau, klinik ni berlesen di bawah KKM. Staff yang bekerja di sini pun semua staff yang berkelulusan dan dah ditraining dengan baik. Selama haritu nad buat rawatan, semua staff dia friendly. Nad belum pernah pergi lagi dekat Shah Alam ni. Boleh cuba nanti lepas PKP.
 


 
 Bahagian dalam klinik. Nampak selesa dan cantik, SOP pun ada.
 
Mesti korang nak tau rawatan apa yang boleh buat dekat Klinik Rawatan Kulit Dr Bazilah ni.


 
Antara rawatan yang ada, adalah untuk masalah
- Acne
- Allergy
- Aesthetic
- Acne Scar
- Skin pigmentation
- Fungal
- Eczema
- Hair Removal
- Minor surgery
- Psoriasis
- Hair Loss
- Sexual Transmitted Disease

Boleh dikatakan klinik ini menawarkan pelbagai jenis rawatan dari penyakit biasa pada umumnya hingga masalah kulit dan rambut. Bagi yang duduk dekat Setia Alam, Petaling Jaya, Sungai buloh, Klang dan kawasan yang berdekatan, korang yang ada masalah kulit dan rambut semua boleh la rujuk dekat Klinik Dr Bazilah ni di Seksyen 13, Shah Alam. Berkenaan dengan harga, bagi nad, dekat sini harga berpatutan dengan rawatan yang dibuat.

Klinik ini beroperasi dari pukul 10 pagi sehingga 6 petang dan tutup pada hari Selasa. Buat masa ni, kalau korang nak buat rawatan dekat sini, korang kene buat temujanji dahulu sebelum datang ke Klinik. Korang boleh  je whatsapp nombor 0135757627 untuk buat set temujanji ni.
 
Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari
Klinik Dr Bazilah Shah Alam
R-02-01, Emira, Jalan Akuatik A 13/64 A,
Seksyen 13 Shah alam, 40100,
Selangor.
Tel :0350357359 / 0135757627
Website:  www.klinikdrbazilah.com
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Wah banyak juga rawatan yang ditawarkan kat klinik ni ya . Dari penyakit biasa hingga rawatan kulit dan rambut.. menarik ni Nad..

    ReplyDelete
  2. Nak try g la...ada masalah fungal rasanya kat area bawah lengan...

    ReplyDelete
  3. Cantiknye klinik dia yang baru kat shah alam.

    ReplyDelete
  4. First tgk dlm hati kata cantik lah klinik ni ♥️ tmpt duduk pun selesa utk org2 menunggu

    ReplyDelete
  5. oh baru ada kat s.alam ye.patut xpernah nmpk
    wah ade rwtan utk hair loss?? cam nak try je..tp msti mahai..huuuu

    ReplyDelete
  6. Wow bagus lar macam macam masalah kulit boleh diselesaikan. :)

    ReplyDelete
  7. Menariklah.. Banyak jenis rawatan ditawarkan kat sini

    ReplyDelete
  8. ooo macam-macam servis dia ada buat ek.. kalau baca pada nama, eh macam nama kawan Sis plak..
    kalau dekat ni nak juga buat rawatan sini..

    ReplyDelete
  9. Wahhh now dah tahu nak ke mana untuk dapatkan rawatan kulit muka. Banyak rawatan yg ditawarkan. Menarik betul !

    ReplyDelete
  10. Banyak juga khidmat yang ditawarkan. Klinik Dr. Bazilah ni cantik sangat. Rasa macam dekat cafe/lounge Hotel pun ye jugak

    ReplyDelete
  11. Cantiknya klinik ni. Kalau dekat memang naklah gi klinik ni 🤩

    ReplyDelete
  12. macam famous nama klinik Dr Bazilah ni. ada klinik juga kan dr bazilah ni?

    ReplyDelete
  13. dekat je ni. lepas pkp boleh singgah manatau ada treatment yang bersesuaian

    ReplyDelete
  14. Banyak gak rawatan ada kat sini kan. Dah la dekat dengan rumah Rawlins. Hurm. Macam menarik nie - boleh buat rawatan acne Rawlins

    ReplyDelete
  15. wah klinik Dr Bazilah dah bukak dekat seksyen 13 Shah Alam.. Tahniah.. klinik Dr Bazilah Bangi tu iena pernah pergi

    ReplyDelete
  16. Dah lama tak buat facial treatment sejak2 pandemik ni. Sebab tu la maskne makin menjadi-jadi.

    ReplyDelete
  17. Betul la banyak jenis rawatan yang klinik ni offer kan.. termasuk hair loss juga...boleh bookmarked klinik ni untuk rujukan masa depan..

    ReplyDelete
  18. loving all the treatments they are providing at this clinic. now i know where to go to especially for hair problems!

    ReplyDelete
  19. Haritu bbaru lalu kat tempat tu, tak perasan ada klinik ni.

    ReplyDelete