hai assalammualaikum

Spray Gold, Mencantikkan Barang Yang Lama Jadi Baru - Kalau dulu, nad nampak barang tu buruk, dah tak lawa, macam tak boleh guna, walaupun masih sempurna, mesti terus buang, sebab takda tempat nak letak. Takkan nak semakkan rumah kan. Kita ni kalau boleh nak kurangkan barang. Lepas tu, nampak dekat twitter ni, dia beli spray, dan spray mana-mana yang dia rasa nak spray. teru sbarang tu jadi cantik. Spray yang dia guna pulak warna gold. Memang lawa la kan.
 



Terus nad pergi ke shopee, cari spray tu. Korang boleh klik https://shp.ee/idimiwt . Dekat sini bukan warna gold je, ada macam-macam jenis warna ada. Pilih la mana yang korang berkenan, dan barang yang korang nak spray tu sesuai dengan warna tu. Macam nad sebab terpengaruh dengan orang tu, beli juga warna gold tu. Size botol 225ml. 

Sampai je terus nad spray lampu lama ni. Lampu ni memang dah tak pakai, memang terbiar je. Lepas tu nad basuh, bagi buang habuk. Dari buang baik nad buat perhiasan. Tapi tengok berkarat, macam tak lawa pula walaupun letak di satu sudut. Tu yang beli spray sebab nak spray lampu ni..hehehe.



Terus nad spray gold dekat lampu tu. Nah terus jadi cantik dengan warna gold. Nampak shining dan alwa kan. Barang lama terus jadi baru. Baru la cantik nak letak dekat satu sudut. Jadikan perhiasan dekat sebelah meja makan. Nampak lampu tu seperti disadur emas ye..hehehe

Ciri-ciri:
• Cat semburan berkualiti tinggi yang diformulasikan khas untuk mencapai kehebatan yang kelihatan seperti emas asli.
• Pengeringan cepat dan senang digunakan.
• Memberi kemasan seperti emas yang cemerlang.
• Sangat baik untuk digunakan pada kereta, bingkai gambar, dan di sekitar rumah.
• Saiz: 225g / 225ml

Arahan untuk digunakan:
1. Permukaan hendaklah bersih dari minyak, lilin, kelembapan, dll.
2. Goncangkan dengan baik sebelum menggunakan.
3. Semburkan pada jarak 30cm.
4. Biarkan 2-3 minit untuk lapisan kedua.

, Spray ni bukan untuk barang lama sahaja, malah barang tak rosak tapi nampak kotor ke apa, bolehla spray. Atau saje nak spray biar nampak lagi cun..hehee. Ok, boleh klik link di atas kalau nak beli
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. Wow! Magic betul. :D sekali spray jadi baru pulak. :D

    ReplyDelete
  2. Wow menarik. Nak beli la spray ni

    ReplyDelete
  3. wowww boleh try ni,make over barang2 lama dalam rumah...

    ReplyDelete
  4. wah cantiknyaa. okay I nak cari spray ni jugaklah. Boleh makeover barang barang lama nampak baru kan

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS