hai assalammualaikum

Jana Pendapatan Dengan Supercube, Tanpa Modal Sistem Mudah - Siapa lagi tak pernah tau pasal Supercuba. Dah banyak entry nad kongsi pasal Supercube. Korang boleh baca , supercube molasses herb drink minuman kesihatan tubuh badan.  Untuk korang yang nak kurangkan minum manis, kurangkan caffein, boleh cuba minuman supercube ni. Supercube ni bukan minuman kosong sahaja, tapi minuman yang banyak manfaat.
Nad dah amalkan lama minum supercube ni. Memang sejak minum supercube, badan nad lebih cergas, relaks, tak stress, migrain kurang, dan tidur lena je. Masalah period pain pun dah takda sejak minum supercube ni. 

Setiap hari rutin nad kemas rumah, layan anak, tolong anak dengan PDPR dia, masak, basuh pingang mangkuk, basuh baju, sidai baju, lipat baju, tidurkan anak lagi. Ya awak-awak semua, dari A sampai Z nad buat kerja tau. Kalau dulu cepat betul letih, badan sakit sana sini, tapi lepas jumpa supercube, alhamdulillah, sedikit demi sedikit berubah tau.

Kalau dulu buat kerja penat, lenguh-lenguh badan, stress wordload, migrain,malam susah nak tidur, dengan kena fikri macam-macam perkara, macam-macam hal, memang hactic world. Lepas tu nad minum 3 jenis supercube, Supercube Ginger Lavender, Supercube Red Dates Goji Berry dan Supercube Osmanthus Roses. Tiga-tiga ni banyak manfaat dan fungsinya berlainan. 


Jana Pendapatan Dengan Supercube, Tanpa Modal Sistem Mudah

Zaman sekarang ramai yang nak buat bisness partime, nak cari duit lebih. Banyak je bisness yang ada korang boleh buat tapi, nad cadangkan korang buat bisness supercube ni. Masa nad join pun ingat susah tau tapi sebenarnya senang sangat bisness supercube ni.

Kenapa nad cakap senang?

Di Supercube, sesiapa saja boleh mulakan bisnes tanpa ada apa-apa ilmu dan modal memulakan bisnes. Ya, tak perlu modal!! Banyak bisnes semestinya kita kalau boleh taknak ada modal, yela dengan keadaan kita yang duit pun cukup-cukup makan, bila dapat tau bisnes supercube tak perlu modal, terus nad join.

Lepas tu, diaorang bagi guide STEP BY STEP cara untuk jadikan kita seorang Usahawan Supercube! Yang penting kena rajin post, jangan malu untuk promote. 

Semua marketing material ( Sosial Media Posting, Copywriting, Video & Testimoni dan Gambar Produk Yang Menarik ), Group Support, Training & Online Coaching, Commission System, semua ini akan diberikan ya. Sebab tu nad cakap kene rajin promote. Tu sahaja. 

Group supercube memang sentiasa support each other, tak pernah kedekut ilmu. Best sangat, dahla meriah semua.

Bahan dah disediakan korang tinggal ambil je. Ubah ayat sikit ke apa ke. Ambil apa yang diajar, buat dan usaha, capai apa yang nak diimpikan.

Paling best, tak perlu simpan stok dan tak perlu pos, semua dilakukan oleh pihak HQ. Korang tinggal key in order, maklumat semua tu la, melainkan korang nak COD, hah boelhla simpan stok.

Serius cakap, bisnes supercube ni best, sistem dia pun mudah sahaja nak guna. Memang tak rumit. Stiap jualan yang korang dapat akan dapat komisyen.

Banyak kelebihan join buat bisnes Supercube ni, korang boleh tambah pendapatan, dapat ganjaran dan reward dan dapat kembangkan networking. 

Kalau korang capai apa tahap jualan yang diinginkan, korang akan naik pangkat. Komisyen pun akan naik juga. 

Nad kongsi ni untuk mereka yang betul nak buat bisness, betul nak tambah pendapatan, bukan main-main. Kita kalau nak buat sesuatu kene buat sampai jadi.

Duduk rumah je pun boleh buat ni. Tak semestinya surirumah, lelaki pun boleh join. Mereka yanga da keje tetap pun boleh join. 

Korang takkan rugi apa kalau join business supercube ni. Dahla masuk percuma, modal RM0 weii!!. 
Mungkin ada kawan korang, saudara korang, jiran atau sesiapa sahaja, atau korang sendiri nak join program ni, dialukan. 

 Kalau tak faham korang boleh whatsup no www.wasap.my/60176127097/Nakjoinsupercube . Whatsup tau kalau nak tau lebih details. Korang kalau nak daftar jadi ahli, boleh klik link di https://app.supercube.my/signup/16928 dan isi details. Lepas tu jangan lupa whatsup no tu bagitau korang dah sign up ok. ;)

Nad share lagi kelebihan ketiga-tiga supercube ni. Minuman ni pun sesuai untuk semua tak kira usia.



Kelebihan Supercube Ginger & Lavender

Set SUPERCUBE GINGER & LAVENDER, Calm & Soothe ini mengandungi 10 Molasses + Ginger cubes dan 10 Molasses + Lavender cubes. 

Halia dan Lavender dapat menghilangkan rasa tidak selesa yang disebabkan oleh selesema, angin terperangkap, masalah pencernaan, migrain atau kegelisahan dan membantu menenangkan badan dan minda anda. 

Sebagai minuman bebas kafein, minuman herba molase ini boleh diminum pada bila-bila masa sama ada siang atau malam hari.

Fungsi
Melegakan ketidakselesaan perut
Melegakan sakit kepala / migrain
Melegakan sakit otot

Sesuai untuk
Selalu berasa kembung / Masalah Pencernaan
Sakit kepala / migrain disebabkan oleh angin yang terperangkap
Sakit otot



Kelebihan Supercube Red DaTes & Goji Berry

Set SUPERCUBE RED DATES & GOJI BERRY, Nourish & Boost ini mengandungi 10 kiub Molasses + Red Dates dan 10 Molasses + Goji Berry cubes. 

Red Dates & Goji Berry adalah makanan super terkenal yang menyediakan banyak vitamin dan mineral. 

Mereka dapat membantu wanita semasa haid, ibu hamil yang mengalami anemia, meningkatkan tenaga bagi ibu yang telah melahirkan dan dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Sebagai minuman bebas kafein, minuman herba molase ini boleh diminum pada bila-bila masa sama ada siang atau malam hari.

Fungsi
Menyuburkan & menambah darah
Meningkatkan tenaga
Meningkatkan peredaran darah

Sesuai untuk
Ibu mengandung
Ibu dalam berpantang
Ibu menyusu
Mereka yang kuat bekerja

Kebaikan
Kaya dengan antioksidan & vitamin C
Jumlah kalium yang mencukupi
Kandungan serat yang tinggi



Kelebihan Supercube Osmanthus & Roses

Set SUPERCUBE OSMANTHUS & ROSES, Relax & Heal ini mengandungi 10 Molasses + Osmanthus cubes dan 10 Molasses + Rose cubes. 

Osmanthus & Rose mempunyai kesan sedatif ringan yang menjadikan mereka yang terbaik dalam memberi anda selebihnya yang anda perlukan. Secara semula jadi mereka mengandungi vitamin B3 yang dapat membantu menurunkan tahap tekanan dan tekanan darah.

Sebagai minuman bebas kafein, minuman herba molase ini sangat sesuai untuk dimasukkan dalam rutin waktu malam anda. Minum pada waktu malam untuk melawan insomnia, dapatkan tidur nyenyak yang berkualiti dan bangun dengan rasa segar dan sembuh.

Fungsi
Minda & Badan Tenang
Tidur yang berkualiti
Bangun Rasa Dihidupkan

Sesuai untuk
Tahap Tekanan dan Kebimbangan yang tinggi
Memerangi Insomania
Kesukaran Tidur 

Kebaikan
Kaya Dengan Antioksidan
Meningkatkan Kesihatan Kulit & Mata
Menurunkan Tekanan Darah
Bantu masalah Insomania

Jom join buat business Supercube. Jangan tunggu lagi, peluang terbuka untuk semua menjadi usahawan!! Untuk keterangan lanjut boleh
Link daftar : https://app.supercube.my/signup/16928
SHARE 4 comments

Add your comment

  1. Supercube ni nampak menarik. Dekat mana saya boleh baca details ingredient ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh whatusp no 0176127097 tu kalau nak lagi cepat..atau boleh baca blog saya sebelum ni https://www.miszrockers.com/2021/01/supercube-molasses-herbs-drink-teh.html

      Delete
  2. red dates nampak menarik je. nanti boleh la usha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye memg menarik..boleh.apa2 roger nad ok kalau nak supercube..:)

      Delete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS