Showing posts with label game
hai semua

Game Online Yang Menyeronokkan Di Plays.org Sesuai Untuk Kanak-Kanak Dan Dewasa - Teringat masa kecil dulu, waktu tu takda internet lagi, nak hilangkan bosan, setiap petang keluar rumah, mainla  permainan Lompat Getah, Baling Selipar, Teng Teng dan macam-macam lagi. Main dengan kawan-kawan, memang seronok la masa tu. Bila zaman dah berubah, teknologi makin canggih, kita bertukar pulak cara permainan dengan bermain game online untuk keseronokan. Banyak game online yang ada, tapi nad jumpa game online yang menyeronokkan di plays.org, game yang sangat sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Syok weii, main game dekat plays.org ni. Tak perlu download pun, main dekat website sahaja. Permainan dalam plays.org ni bukan sikit je tau, tapi nad rasa lebih dari 100 game online yang ada. Game online dalam ni bukan sahaja permainan untuk suka-suka, tapi ada juga permainan pendidikan untuk anak-anak. Tak percaya, silalah tengok di plays.org dan berterima kasih kepada nad sebab perkenalkan game ni dekat korang..hehee. Akhirnya jumpa game education untuk anak-anak juga.
hai

Main Game Online Percuma Di Solitaire.org - Ingat dulu, selalu main game daun terup yang dah sedia ada dalam komputer. Tak reti main pun game card tu, just ikut suka kita je, main ikut urutan nombor..hahaha. Dulu internet mana ada dekat rumah, jadi game yang ada dekat komputer tu jela kita main. Game terup tu pun nad main untuk luangkan masa  yang ada. Lepas tu, masa masuk universiti, roomate download game zuma. Ala, mainan bola, lepas tu kena tembak bola sama warna bagi pecah. Seronok ye main, kadang sampai terleka. Memang legend game tu semua.

Nad ingat game tu dah tiada, tapi rupanya ada lagi tau. Selain daun terup dan zuma, ada banyak lagi game lain dekat solitaire.org. Hah, bolehla main game-game dekat situ ni sampai puas. Lama betul dah tak main game tu, rindu rasanya.
© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS