haii assalammualaikum..

korang mesti tau kan..setiap universiti ade hostel masing yang dikhaskn untuk student permpuan dan lelaki..setiap universiti mempunyai ramai student..so kne bnyak hostel la nk kne wat..hehee..dan setiap hostel mempunyai blok2..macam universiti miszrockers UUM, tempat penginapan miszrockers dipanggil Kolej Petronas..blok A dan B utuk peljar lelaki...dan blok C-H untuk pelajar permpuan....

mse dftr msuk UUM miszrockers duk blok C..smpai la sem 3..blik RA tu..what is RA?? RA ialah resident assistan..orang yang bertanggungjawab jaga blok..so sem 4 miszrockers pindh blok D sebab RA dah bertukar...smpaila habis sem di blok D...miszrockers pemalu sbnrnyer..pemalu tahap cipan..hahaa..so jrg bergaul kecuali dengan jue..my friends yang sme kos..dan lama2 sy mula bergaul dgn budk2 junior yang bru msuk...dan kami semua menjadi rapat..diaorngla yang banyak mambentu miszrockers time nk konvo..hehehe..thnks yoo..nak kenl spe junior miszrockers..check de out..

taraaaaa...inilah junior miszrockers...ooppss yang belah kiri hujung tu sme batch ngn miszrockers..hehee..introduce my junior..dua dari kiri..hibriyah..zulfa..baini dan maream...ade lagi sebnrnyer junior yang lain..hehee..tp diaorng ni spesel sikit...haahha...oopsss..ade nmpk pink erk..hahaa..almk..ladies blue dh tukr jadi ladies pink..wrna yang kite x suke konon..tapi pakai gak...hahaha..nmpk cun la plk kan..bukn x suke 100% wrne pink..kaann..hehhee..ok2..

yang bju boru pakai bju bola tu maream..yeee dialah tempat aq meluahkan perasaaan...tapi bukan mcm mengadu..aq meluahkan perasaan aku dengan lawan2 kata ngn die atau main blash2 dengan die..hahaa..die ni msuk taekwando tau..tapi tgk sme je tkut2 gak..hahaha...miszrockers yang x msuk taekwando pun leh lwan die..nsb ank orang..die ni orang perak..kjenyer suke tgk fb dan tido lambat..haaa..so bngun pun lambatla..hahaa...jht miszrockers bocor rahsia..

ok yang tengah tu baini...almk die tutp mate..die malu sebnrnyer..x pun flash kamera terang sgt..errr..hahaha..die orang kedah so klo hari minggu die blikla..die la yg pling blik awl..hahaha...die msuk ko-k mask2..so klo die msk die akn bwk blik bilik sikit..nyum2..manyak sedp...dan yang bju merh tu hibriyah..yes die periang..suke tolong orang dan seorang yang bertanggungjawab...surh je ape2 die akn tolg selagi boleh..hehehe..die la RA baru...garang jugk orangnyer..hahhaa..sopan pun ade..auuwww..hheee..single lagi..hehee..

yang depan sekali..tu la zulfa..orang kelantan...kalo dh berckp xleh bernti..hahaa..ape ade kat ats tu erk...hehee..

gambar ni sume diambil mse seblum kami semua konvo..hehhee..so kuarla dengan junior kami...weee..bergambr sakan..hhehe..yang baju biru tu la jue..tuk adik2 junior..study hard and smart...ok..






nak join contest...jom pakat  ramai2... TEKAN SINI
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

0 comments so far,add yours