hai assalammualaikum...

alhamdulillah, arini masuk 12 Ramadhan kita melakukan ibadah berpuasa. Sekejap je masa berlalu, macam baru semalam je start berpuasa. Begitu juga dengan umur nad, sekejap je dah meningkat umur ini. Macam ku rasa baru semalam start sekolah tadika..hahhaha..over kau nad.. Semakin lama semakin tua nad rasa, tapi tengok rupa takdala tua sangat..hahaha.. Bila tengok badan ku yang kecik dan comel ni seperti umur budak sekolah rendah..hahhaa..suaraku yang comel ini menafikan umur nad dah meningkat..hahhaa..tapi nak tak nak kene sedar..kene lebih matang..yes be matured..jangan jadi kebuda-budakan..lagi-lagi dah jadi tunangan orang..


Alahmdulillah..selama 25 tahun segala cabaran dalam kehidupan dapat nad tempuhi dengan baik, sehingga keperitan hidup dahulu sudah tiada dan kini kegembiraan hanya ada dalam diri ini..Alhamdulillah 18 Julai aritu adalah birthday nad..huaaa..sudah 25 tahun umur nad sekrang..you see, 25 tahun ok..i dont believe that..apa yang nad buat selama 25 tahun ni erk..huishhh macam-macam..baik ada..jahat pun ada..biasalah manusia tak da yang sempurna..hahhaa..kitaran hidup yang membuatkan nad semakin matang, dulu sekolah rendah, pastu menengah, pastu study kat UUM, pastu menganggur tapi alhamdulillah sekarang dah kerja. walaupun tak senang, nad bahagia dengan hidup nad..dan terima kasih kepada keluarga yang meraikan birthday nad..huiii..terharu..huhuhu..


masa hari jumaat nad balik ke rumah mak ayah nak berbuka di rumah. rindu dengan masakan mak. Tak sangka mereka akan sambut birthday anak mereka yang manja ni..hehee.. diaorang nak buat surprise tapi tak menjadi disebabkan mulut anak buah nad..dia bocor rahsia..waa baru nak terkejut..huhuhu..tapi takpe..apepun nad happy dengan semua ni..hehe..aritu mak masak sedap-sedap..mak masak rendang ayam, sayur campur, dan macam-macam lagi..air tangan mak memang the best..gamba tu amik gambar tangan je..hehe..tengah potong kek...

ya saya nadia sudah 25 tahun..dah boleh kawin dahhhhhhh...hahhaha..gatai no..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. sanah helwah kak nad.smge pnjg umur n murah rezeki

    ReplyDelete
  2. untung la dah boleh kawin,, kim salah kat pembocor rahsia,, nad,, kenapa tak buang lagi segala banner yang dah lama kat gadget mycontest tu,, mmm

    ReplyDelete
  3. 18??? muda nya!!!!!! hahaha


    saya dah update... jom terjah

    ReplyDelete
  4. happy birthday kak nad... dah tua dah.. wakakakakakakaka... gurau je syg... :3

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun ye.. semoga umur diberkati, mudah2 rezekinya dan ceria2 selalu...

    ReplyDelete
  6. HB 25th nad..tumpang wish..n selamat berpuasa..:D

    ReplyDelete
  7. selamat hari tua nad. hahaha. okay lah tu. baru 25. hehe

    ReplyDelete
  8. happy besday...!!

    nasib baik belum kawin lagi..ahhaha

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday! ^^ rasanya belum terlambat nak wish. Sebab masih di bulan Julai. Hehe~ Moga panjang umur & murah rezeki~

    ReplyDelete