hai assalammualaikum..

fuh lame nor tinggalkan blog..mood raya tak habis lagi weeiii..puasa sebulan raya pun kalau boleh nak sebulan..tapi takkan nak biarkan blog ni sampai sebulan sunyi kan...ish..ish..ish..tak patut..tak patut...i misz my blog..arini gigihkan diri untuk menaip sesuatu...lepas menaip baru ada keupayaan untuk blogwalking...hehhee..apa-apa pun..kita enjoyy...hehee..raya tahun ni memang best..best sangat-sangat sebab semua keluarga beraya disini tahun ni..biasalah ikut giliran bagi yang dah berkahwin..hehhee..aku macam mana la nanti..walaupun hanya di Kuala Lumpur tapi amik masa dua jam jugak..kalau tak jem..kalau jem..ermm menung jauhla...tapi syok jugak..dapat gak merasa macam mana balik kampung..hehee..

ni keluarga belah mak nad..ni baru separuh..yang lain tak cukup masuk kamera..hehe..ni pun amik picture cousin..almaklumla..nad tak bawak kamera mase ni..adeh..macam mana la boleh terlupa..nad memang rapat dengan cousin belah mak..belah ayah kurang sebab diaorang jauh-jauh..lagipun jarang jumpa..sedara belah mak semua dekat-dekat..sebaris je rumah..raya jalan kaki je ramai-ramai..hehee...kami memang happening..semuanyer berceloteh..kalau nak jadi keluarga ni jom isi borang pat..hahahha...sure korang takkan menyesal...hehee...

sekejapnyer la dah nak habis raya..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad, bestnyaaaaa keluarga belah mak mesti semua rapat kan. samalah kitaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  2. sheila..yup memang rapat..rumah pun dekat2

    ReplyDelete