CPUV DARIPADA NUFFNANG..

in , by Nadia Johari, 01:13:00
hai assalammualaikum

Sebelum ni nad ada cerita berkenaan keyword daripada nuffnang..dah lama tak menjenguk nuffnang sekali harini terasa nak tengok..bila buka je selepas tengok keyword p ke bahagian earning..wah macam tak sangka..betul-betul tak sangka..benda yang semua orang nak..akhirnya nad dapat jugak..bukan senang nak dapat benda ni daripada Nuffnang.. Syukur alhamdulillah, memang tak sangka nad akan dapat CPUV! Selama ni nad tunggu bila lah CPUV ni nak menyinggah di blog nad..memang susah nak dapat kan.. Yelah, traffic blog nad bukannya tinggi kebabom macam korang semua... sob..sob :'( 

Tengok orang lain punya CPUV, pergh! Bertingkek-tingkek...siap dah cashout berapa kali..heheh..Apa-apa pun, ini semua rezeki masing-masing kan, bersyukur :) Weehoo! Thank you so much Nuffnang..semua ni nad belajar dari blogger shida..dari situ nad tau apa itu nuffnang..kene hantar tiket kat nuffnang..hehe..

 Buka-buka je bukan satu CPUV..tapi lebih dari satu..alhamdulillah..berkat usaha nad dan mereka yang baik hati mengklik..thank you so much.. i apprecite it..mohon tekan lagi..heheh..
SHARE 6 comments

Add your comment

  1. wahhh banyak tuuuuuu.. perghhhh boleh la share2 dengan ena nanti, duit nya.. HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. untung la nad!liniey ni dh mcm musang berjanggut duk tggu..kekeke

    ReplyDelete
  3. kena rajin update blog lepas ni huhuhu.....

    ReplyDelete
  4. liz masih mgharap hukhuk. xpnh dpt

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS