hai assalammualaiikum

Sejak akhir-akhir ni badan cepat letih je bila habis kerja. Memang tak dinafikan kerja semakin hari semakin memenatkan dengan bermacam situasi yang dihadapi. Nak taknak kene laluinya juga sebab inilah dinamakan kehdupan. Setiap cabaran menjadikan kita lebih matang dan menjadikan kita lebih sabar..err sabar ke..hahhaha..malam ni on je facebookk terus like status orang..nak komen dah tak larat..kita jadi stalker jele..tiba-tiba


tengok ni..tengok ni..punyer la cek nengok notification banyak..rupe-rupenyer gara si Zaza yang comel ni..sempatla capture time die like..hahhaha..nad pun terkena serangan like die..hehe..ni dinamakan serangan sebelum nak tidur..hahhaha..ok mata rasa dah berat je..sok nad blogwalking dan nak update entry..rindu haishh..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. aaamaaaakkkk... hahaha..kantoi da nama fb zaza.. hahaha... :)

    ReplyDelete
  2. zaza zehra..orang femes..mesti semua orang tau..hahaa

    ReplyDelete
  3. haha.kena boom wall nampaknya.. hihi :)

    ReplyDelete
  4. Haha ni namanya serangan rindu lah kak Nadia :p

    ReplyDelete
  5. kena boom dah akk...hehehe..:')

    ps: Lyeen nak jemput u olls utk join pencarian ni..:) dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete