Showing posts with label Suka Like

KAKI LIKE: MARK SUKA DENGAN BLOGGER NI

in , by Nadia Johari, 22:48:00
hai assalammualaikum

 

Huntungla kalau Mark suka dia, sampai bile-bile dia boleh like facebook tanpa berhenti..hahaa..huntung-huntung dapat kawin dengan Mark..hahhaa..cikgu ni..p study sana..nanti nak ngajar anak murid main like-like jugak erk..ahaha..nad akan balas balik selepas kembali stabil..hahaha..




KAKI LIKE: PANTANG JUMPA LIKE

in , by Nadia Johari, 00:16:00
hai assalammulaikum


Tadi siang aku baca status die Mark Zuckerberg dah tak bagi die menembak..tup-tup malam ni die sambung balik dan aku salah seorang yang kene tembak..memang die ni pantang betul jumpa perkataan like agaknya..hahaha..takpela..dengan like pun dapat mengeratkan silaturrahim antara kita kan. Sekurang-kurangnyer kita tau die masih friend lagi ngan kita dan tak lupakan kita..hehhe..Masih belum berkesempatan nak jumpa die lagi..hehe..In Shaa Allah umur panjang bertemula kami..hehe..

habis semua kawan facebook kene tembak..hahaa..penuh notification..


KAKI LIKE :PENGANTIN BARU MAIN BOM LA

in , by Nadia Johari, 23:58:00
hai assalammualaikum

Pengantin ni dah habis berhoneymoon kot..hehhee..Pengantin baru yang nad pernah cerita dekat sini. Seorang blogger dan baru sahaja melangsungkan perkahwinannya pada 8hb Dec 2013. Nad kenal dengan kira masa dekat event majlis berbuka puasa bersama blogger di Shah Alam. Dari situ persahabtan terjalin sampai ke hari ini. Semoga Kira dengan pasangannya bahagia sampai bila-bila. Mesti best kan kehidupan lepas berkahwin..hehe.. best-best pun tanggungjawab kene ingat erk...huhu..masak untuk suami..layan suami..walaweh..ok dah stop..hahhaha..


bom jangan tak bom.



KAKI LIKE :SERANGAN DARIPADA ZAZA

in , by Nadia Johari, 00:54:00
hai assalammualaiikum

Sejak akhir-akhir ni badan cepat letih je bila habis kerja. Memang tak dinafikan kerja semakin hari semakin memenatkan dengan bermacam situasi yang dihadapi. Nak taknak kene laluinya juga sebab inilah dinamakan kehdupan. Setiap cabaran menjadikan kita lebih matang dan menjadikan kita lebih sabar..err sabar ke..hahhaha..malam ni on je facebookk terus like status orang..nak komen dah tak larat..kita jadi stalker jele..tiba-tiba


tengok ni..tengok ni..punyer la cek nengok notification banyak..rupe-rupenyer gara si Zaza yang comel ni..sempatla capture time die like..hahhaha..nad pun terkena serangan like die..hehe..ni dinamakan serangan sebelum nak tidur..hahhaha..ok mata rasa dah berat je..sok nad blogwalking dan nak update entry..rindu haishh..
© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS