hai assalammulaikum


Tadi siang aku baca status die Mark Zuckerberg dah tak bagi die menembak..tup-tup malam ni die sambung balik dan aku salah seorang yang kene tembak..memang die ni pantang betul jumpa perkataan like agaknya..hahaha..takpela..dengan like pun dapat mengeratkan silaturrahim antara kita kan. Sekurang-kurangnyer kita tau die masih friend lagi ngan kita dan tak lupakan kita..hehhe..Masih belum berkesempatan nak jumpa die lagi..hehe..In Shaa Allah umur panjang bertemula kami..hehe..

habis semua kawan facebook kene tembak..hahaa..penuh notification..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Hehehe jgn lak dia buat status, dia sendiri yg tembak... Hahaha

    ReplyDelete
  2. waaa !!! sy jadi retiss !! tenkiu naddd hahaaahaha~

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nad. hehee rugi kalau tak tekan button like tu. kesian mark. hehhee

    ReplyDelete
  4. hahahah..lepas ni nak tembak lah dia gak... kekekekkeke :P

    ReplyDelete