hai assalammualaikum


Hard Rock Penang

Berjumpa dengan Norkhiriah di Hard Rock Penang - Kami berjalan di Pulau Pinang ni satu hari, daripada pagi sampai la ke malam..huhu..taknak melepaskan peluang apa tempat yang menarik lagi di Pulau Pinang ni. Malam tu kami pergi pula ke Hard Rock Cafe di Pulau Pinang. Time tu ada pulak pertunjukan Naga di buat. 


Selepas tu, cousin nad tegur, "eh depan ni bukan Norkhiriah ke"..nad apa lagi duk depan sikit saje nak tengo betul ke Norkhiriah..eheh betul la..kak Norkhirian,pelakon dan pelawak tu..nak tegur takut pulak..lepas je habis tarian naga tu nad berani tegur akk Norkhiriah ni..hehe

Kecik molek je akak Norkhiriah ni..cantik..peramah tau..banyak cakap jugakla..walaupun hanya sedikit masa je kitaorang dapat borak disebabkan dia nak cepat..akak Norkhiriah pun tengah bercuti dengan keluarga dia..hehe..suka tengok bibir mongel dia tu..hahhaha...bila teringat kak Norkhiriah, teringat pulak dengan akk Nami Namia,..blogger tu..hehehhe..nad suka samakan akak Norkhiriah dengan akak Nami sebab muka diaorng hampir sama...hhehee...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours