hai assalammualaikum


ada sesiapa adik beradik atau sepupu sepapat atau kawan yag nak cari bilik kosong area kampung/ shah alam/ jaan kebun..meh ade bilik kosong ni..rumah pun boleh tahan..kelengkapan semua ada kecuali mesin basuh..hehee..

Description

BILIK UNTUK DISEWA AREA KG. JAWA/SHAH ALAM/JLN KEBUN

KEISTIMEWAAN :
1)DEKAT DENGAN HIGHWAY LKSA (ALAM IMPIAN).

2) BERHAMPIRAN DENGAN GIANT, MYMYDIN, ECONSAVE.

3) 10Min KE BANDAR SHAH ALAM.

4) 10Min ke UPTOWN SHAH ALAM


KEMASUKAN : APRIL 2014


KRITERIA : WANITA MELAYU YANG BEKERJA


BERMINAT BOLEH HUBUNGI ZARITA 012-3344714

Alamat rumah:

NO.29 JLN NAGASARI 36/1B,

TAMAN DESA LATANIA,

SEKSYEN 36,
40470 SHAH ALAM
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Alaaa..npe xde mesin basuh..ekeke..dkt ngn dobi x? wakaka :p

    ReplyDelete
  2. great piece of sharing nad, boleh membantu sesiapa yang memerlukan...

    ReplyDelete
  3. wah promosi kat blog lg senangkan

    ReplyDelete
  4. yana...hahaa..gune tangan ler..syok..exercise..hahaha

    ReplyDelete
  5. kak farah..tu la kan..hehehe...nak sharing ni..rumah ni sgt selesa

    ReplyDelete
  6. normi..hehehe...yela..blog kan

    ReplyDelete
  7. prohafiz..tu la..hhhehe..semua org leh baca..

    ReplyDelete
  8. yui..ahak memang besar..dua tingkat..sewa tak mahal pun..selesa..

    ReplyDelete
  9. Ingin mencari homestay berdekatan ADTEC Shah Alam? Bolehlah tempah homestay kami dengan kadar yang rendah. Layari blog kami untuk keterangan lebih lanjut di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

    tumpang iklan tuan tanah.. tq

    ReplyDelete