hai assalammualaikum

Jom Cantik Bersama Ephyra - Lagi beberapa bulan je nak bergelar raja sehari. Persiapan setakat ini alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Bagi bakal pengantin semestinya nak kelihatan cantik dan menawan di hari bahagianya. Penjagaan muka seharusnya dijaga sejak dari awal lagi supaya tiada cacat cela yang menghinggap di muka. Sekarang ni banyak produk kecantikan yang ditunjunkkan di laman sosial tetapi pilihan nad ialah ephyra disebabkan nad dah baca ramai blogger telah mencuba ephyra ni dan memang terbukti berkesan. Nad kalau memilih produk memang tengok testimoni dahulu kalau ok, baru nad boleh guna. Nad beli dengan kak Mia, satu trial pack untuk si jejaka mafia dan primium pack untuk nad.

Mesti ramai yang dah dengar tentang epyhra kan..Ephyra merupakan kolagen biasa yang sangat berkesan untuk memutihkan, menganjalkan dan melembapkan kulit. Selain itu, ia dapat memulihkan kesihatan dalaman. Dirumuskan dari kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dengan 8 antioksida yang kuat iaiatu Acai Beri, Gam Akasia, l-glutathione,Astaxanthin, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Ekstrak Bunga Marigold dan Superberry. Bukan sahaja wanita yang meminum malah lelaki juga boleh minum ephyra.

Ephyra memang sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :

1) Kulit kering                                             11) Gastrik
2) Kulit kusam & Kendur                            12) Sembelit
3) Pigmentasi                                               13) Resdung
4) Jerawat                                                     14) Alergi Makanan Laut
5) Eczema                                                     15) Masalah Tidur
6) Mudah rasa Penat                                     16) Masalah Senggugut
7) Daya Ingatan Merosot                              17) Kolesterol Tinggi
8) Sakit badan                                               18) Tekanan Darah Tinggi
9) Sakit Sendi
10) Metabolisme Rendah

Dengan adanya kolagen dan bahan-bahan yang terkandung dalam ephyra, ia membantu memperbaharui dan melindungi kulit dengan :

1) menyokong struktur kulit untuk memperbaiki tona kulit, keanjalan, tekstur dan membantu kelihatan lebih muda

2)  membantu melegakan kesakitan tulang dan sendi dan menguatkan rambut dan kuku

3) menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan, mengekalkan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus dan seterusnya melambatkan proses penuaan

4) melindungi sel-sel terhadap proses pengoksidaan yang merosakkan yang menyebabkan pertambahan melanin pada kulit (pigmentasi)

5) mencipta proses putaran antioksida



Nad mempunyai masalah jerawat dan lesu badan. Biasalah perempuan takkan lepas dengan jerawat dan bekas-bekasnya. Jadi nak mencuba ephyra ni untukmelihat keberkesanannya. Semalam nad baru minum 1 sachet. Airnya manis dan mudah disediakan. Tengoklah nanti sebulan apa hasilnya ye. tungguuuuu..hehehhe..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad.. wahh berseri la korang nanti atas pelamin. bestnya. sheila belum consume lagi... fulus banyak berabis kat barang baby je. mahal-mahal tau Y_____Y

    ReplyDelete
  2. wahhh, pasni makin berseri la makan ephyra

    ReplyDelete
  3. ephyra memang terbaik nad... akak dah amalkan dan dah nampak hasil dan kesannya sendiri...

    ReplyDelete
  4. x sabar lettew hehehe ;-)

    ReplyDelete
  5. zaza guna trial je..hehehe...dah 3hari baru...blm apa2 lgi...tgk la lepas hbs atau kena beli len pula...hehe..tringin gak gebus2.. :)

    ReplyDelete
  6. ramai blogger minum ephyra.. mesti sedap rasanya kan..

    ReplyDelete
  7. jom singgah blog syira..ada GA awesome !

    ReplyDelete
  8. dgr kata nnti sbb ada bg free cabaran 30hari kot..blh try..eh..haha

    ReplyDelete
  9. best kan nad..shida dah msk kotak ke2 hehee..

    ReplyDelete
  10. pakat2 dah makan benda ni. Huaaaaaaaaaaaaa nak jugaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. Akak belum pernah minum lagi...tapi skrg dah ramai blogger yg minum...

    ReplyDelete
  12. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete