hai assalammualaikum

Apa Maksud Lima Jari - Apa khabar korang semua..harap sihat-sihat selalu..bila jari dah menaip satu entry pasti nak taip lagi..almaklumla dah cuti seminggu..hahaha..cukup-cukupla tu..Tajuk entry aku ni macam pelik je..Lima Jari..kenapa dengan lima jari erk..hahaa..ni kisahnya bila lelaki tunjuk jari...banyak maksud nyer kalau lelaki tunjuk jari ni..

Gambar Bro Framestone..maaf bro nad amik sebagai contoh..wakakaka..ikuti kisah perbualan anak dengan daddy


Fisha : 4? Apa yang 4 daddy?

Daddy : Eh, Fisha boleh ada 4 orang adik beradik he...23x

Gambar candid ni pulak Blogger adik kesayangan kita iaitu Liyana Hamid yang baru je bagi malam tadi die hantar dan nad baru terperasan pagi ni..hahaha..Gamabar selepas akad nikah nad dan jejaka mafia..musykil-musykil..sampai lima jari dia up siap pandang lagi..huishh..



Kalau lima anak ok..hahahah







Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. 5 hari je aku dpt duk uma ngn isteri aku..Abg Sham kata..hahaha :p

    ReplyDelete
  2. congrats nad, sorry akak tak dapat nak attend... semoga berbahagia sehingga ke jannah yerk? in shaa Allah kalau buat open house akak datang..wakakakaka.... bawak Ash sekali...

    Nad bro tu maksud apa tu sebenarnya tu...bha ha ha...

    ReplyDelete
  3. muja doakan dapat lebih lagi,, hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah..perghh..perancangan dia, nak lima orang anak?genapkanlah 10.. :)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    moga berbahagia .. pape tahniah k..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. boleh tahan jgk akak ni kan. 5 tuuuu hihils

    ReplyDelete
  7. sama la... paling banyak 5

    ReplyDelete