hai assalammualaikum



Ephyra Terbukti Berkesan - Memang patutla Ephyra disukai oleh ramai penggunannya.. sebab mengapa nad cakap macam tu? Sebab nad merupakan salah seorang pengguna Ephyra. Entry pertama kali nad bila dapat produk ephyra ni..huiihuii..teruja mak ko..Yes, setelah sebulan nad menggunakan Ephyra ia memberikan kesan dan hasil yang baik. Memang padan dengan harganya..walaupun mahal tapi berkesan derr..KLIK SINI

Sebelum nad beli Ephyra ni, memang nad tengok orang lain pakai dulu..kalau semua cakap positif masa tu la nad percaya..hahaha...yela banyak produk aku cuba der,, sama je. Jadi dah rasa keyakinan dalam diri nak mencuba produk Ephyra, akhirnya aku beli juga. Nasib airnya rasa oren..nyum..nyum..Selepas nad minum
Ephyra 30 hari, memang ternyata mempunyai perubahan...maafler baru nak buat entry perubahan ni..sibuk la katakan..

1.  Jerawat dan Bekas Jerawat Semakin Pudar
Jerawat semestinya masalah besar bagi wanita. Dulu masa nad form 6 licin je muka. SEmenjak study dekat UUM, tak tau kenapa jerawat boleh naik..makin lama makin teruk..Lepas tu tangan gatal nak guna macam-macam produk..alamatnya memang masakla muka..sampai la praktikal die naik..then lama-lama semakin kurang sebab aku kurangkan penggunaan produk dan makeup..tapi bekas-bekas die takkan hilag terus..pasti ada..huishh memang setiap jam tengok cermin je..kalau korang close up dekat-dekat memang nampak lah jerawat-jerawat dan bekas-bekasnya ini. Lepas nad gunakan Ephyra dan minum selama sebulan nad perasan yang jearawat takda tumbuh besar-besar macam dulu..dan bekas semakin pudar di bahagian muka. Jadi bila pakai make up tu, tak nampak lah ada kesan-kesan tu kan. Kira nampak dia lebih sekata permukaannya. 


2.  Kitaran haid yang teratur (*bacaan perempuan saje*)
Memang dah lama haid nad kurang teratur..selalu tak ikut tarikh..kadang-kadang terlewat-kadang-kadang tak da langsung selama sebulan. Dalam beberapa bulan kebelakangan ni, alhamdulillah memang period aku teratur. Kerisauan aku terhadap period dah sedikit kurang. Sapa lah tak risau kan...benda penting dalam setiap wanita muda macam nad. Ephyra, mencuci sistem dalaman kita dan langsung takde sakit senggugut.period.


3. Kulit Kusam & Berminyak Semakin Berkurang 
Kulit nad emmang jenis berminyak..kalau lama bermakeup, lama dekat cahaya matahari yang panas kulit nad akan berminyak lebih teruk. Even kadang kat tudung pun ada bekas. Lepas guna Ephyra, aku rasa kulit berminyak aku semakin berkurang. Banyak sangat kurangnya. Dan bila kulit tak berminyak, kulit kusam pun dah takde sebab Ephyra menggalakkan pertumbuhan sel baru. 


4. Beri Tenaga
Ini part yang nad suka..nad ni jenis yang cepat lesu, penat dan sebagainya la..dah macam orang tua dah..setiap hari kerja teruk dan memerlukan tenaga yang kuat. Jadi bila nad minum Ephyra ni badan nad menjadi lebih segar dan bertenaga selepas bangun..Even jalan jauh pun nad masih bermata segar..haha..


5. Membuang Air Besar 
Minum Ephyra yang terbaik ialah pada waktu pagi dan sebelum tido. Jadi nad minum setiap pagi. Selepas minum Ephyra perut ni telah membunyikan satu bunyi yang kurang enak..hahhaa..paham-paham jela. Lepas minum Ephyra, dalam setengah jam lepas tu mesti rasa nak ke tandas. Memang betul-betul melawaskan bahan buangan dan bahan toksik dalam badan. Bila perut lega dan takde toksik barulah rasa fresh setiap hari kan


Minum Ephyra memang banyak kebaikannya tetapi bergantung pada kadar metabolisme badan seseorang. Untuk nad, so far Alhamdulillah sangat sebab hasilnya tidak mengecewakan.



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. cik akak tak cuba lagi produk nie dik..hihi...
    mahal betol kan harganya :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nad, wahh bestnya. makin berseri la awak nak naik pelamin nanti. ehhehe singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  3. kak nao mei..ahak memang mahal tapi berbaloi

    sheila..hehee..mencuba..kalau serasi teruskan

    ReplyDelete
  4. kita pon baru start minum belu hbis lg sebulan..mmg berkesan bape hri mnum blh rsa perubahan kt tekstur kulit..pttlah ramai yg ckp epyhra ni bagus

    ReplyDelete
  5. Suka jugak sebab kulit jadi lembut, gebu gebas :D

    ReplyDelete
  6. pasni kulit makin mulus la :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh, terbaik la tu kan nad. Dah nak naik pelamin kan :) teruskan bersama ephyra ye

    ReplyDelete
  8. Ena baru nak order minggu ni... terdode sebab kawan ena minum ephyra ni, memang cantik gila kulit dia.. badan pun lansing.. jely

    ReplyDelete
  9. Ena baru nak order minggu ni... terdode sebab kawan ena minum ephyra ni, memang cantik gila kulit dia.. badan pun lansing.. jely

    ReplyDelete
  10. makin berseri raja sehari ni nnti

    ReplyDelete
  11. amal nk try tapi mahal nk dekat rm200.. tapi bila baca entry ni dan feedback positif, mmg nak try :(

    blogwalk sini.. moga blog ni dimurahkan rezekiii.. aamiiin

    ReplyDelete
  12. amal nk try tapi mahal nk dekat rm200.. tapi bila baca entry ni dan feedback positif, mmg nak try :(

    blogwalk sini.. moga blog ni dimurahkan rezekiii.. aamiiin

    ReplyDelete
  13. amal nk try tapi mahal nk dekat rm200.. tapi bila baca entry ni dan feedback positif, mmg nak try :(

    blogwalk sini.. moga blog ni dimurahkan rezekiii.. aamiiin

    ReplyDelete
  14. klu yg dah kawin kena minum utk kekal maintain

    ReplyDelete
  15. klu yg dah kawin kena minum utk kekal maintain

    ReplyDelete
  16. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete