HADIAH PERKAHWINAN YANG KU TERIMA

in , , by Nadia Johari, 23:59:00
hai assalammualaikum

Hadiah Perkahwinan Yang Ku terima - Boleh lagi kan kalau nad nak cerita hal majlis kawin ni..hahaa..jangan jemu ye membaca..almaklumla..semua cerita ni nak buat kenangan..sebab tu tulis dalam blog..nak sematkan dalam blog supaya apa yang nad tulis ni adalah daripada hati nad sendiri..Terima kasih yang memberi hadiah kepada nad..banyak juga hadiah yang nad terima...Hari ketiga nad baru buka hadiah ni..apada punyer pengantin..lama benor buka hadiah.. Nak buat macam mana lepas outdoor je jejaka mafia nak p cuci periuk pulak..second day pulak nad dah temankan jejaka mafia pergi jumpa kawan-kawan dia dekat Kuala Lumpur..hari ketiga tu pun keluar jugak dan buka hadiah lambat..itu pun sebab nad dah nak merajuk dah..hahhaa...


HADIAH TERAWAL DITERIMA


Ni hadiah terawal yang nad terima..diaorang bagi awal sebab tak dapat hadir majlis nad..sedih-sedih...tapi ape kan daya..dah memaksa pun tak dapat hadir..huhuhuhu...Hadiah ni nad terima daripada salah seorang Geng UUM...Nad melawat dia sebab nak tengok anak dia yang comel tu..Tak sangka dia bagi hadiah pulak..terima kasih Sue..Dengan Sue la nad mintak tips bagai..hahaha...sebelum kawin pun mintak pendapat dia..selepas kawin pun sama..hahaha...kawan yang open minded jawab je segala pertanyaan nad.hehee..

BLOGGER ZAZA

Hadiah ni pula daripada kawan kesayanagn nad, seorang blogger cantik dan suka berbisnes..Pandai bab-bab design, printing dan senagkatan dengannya. Blogger pemes memes ni iaitu Zaza Iman..Selalunya abang posmen yang hantar barang ke rumah nad, tapi kali ni pelik pulak..bukan abang posmen..abang hensem..auummm...hahhaa..dua kali dia call cakap nak cari rumah nak bagi barang dari Johor..mula-mula pikir bila masa aku order barang dari Johor..pastu mula terpikirkan si Zaza ni..adakah barang dia?..BUkan Van posmen dia gune..die gune lori ooo...hahhaa..okla..hadiahku sampai di rumah juga...

Zaza pesan buka masa ak buka hadiah lain..jadi kene menurut perintah..ehhee..sekali buka..ok teruja nampak muka kite dengan jejaka mafia dekat cawan...jejaka mafia cakap..fuyohh muka kite iteww..pasni minum nampak muka kite la..hahaha..Nad pula macam sayang je nak guna..haha..cantik sangat..buat haisan je kot..terima kasih Zaza untuk hadiah ni..

Ini pula hadiah daripada kawan kerja...Terima kasih banyak..hanya setengah je dapat hadir..



Inilah hadiah yag ku terima...terima kasih banyak-banyak semua..
SHARE 25 comments

Add your comment

  1. ade dpt adiah tong gas tak???
    wakaka

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. dah bukak ke belum sekarang ni? heheheh

    ReplyDelete
  3. oppss tertinggal nak paste ni...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  4. wawawa..beshnyalahhh...hihi..comel la hadiah dari zaza tu..cuweet sangat!!!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum yangg, alhamdullilah. murah rezeki pengantin. hehee nanti dah mengandung boleh terjah blog sheila. tips sepanjang mengandung sheila share situ. hehehe bestnya dapat hadiah banyak. teringat masa kita 2 tahun lepas. kuikuiiii lawa mug! singgah menabung darlie, inti dan digi sini~~~

    ReplyDelete
  6. mesti banyak dpt perkakas dapur senang takyah beli dah hehe...

    ReplyDelete
  7. wah,,, best gak ye kahwin,,, dapat banyk hadiah,, jelez,, hehe,, tahniah nad,,, pray for your new life :D

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Tgk nad buat review kawen rasa nak throwback balik je..hahaha

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..

    slmt hari jumaat nad :)

    zaza iman dari johor ke atau dari pahang???

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum nad...banyaknya hadiah dah buka ke semuanya tu...:)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  13. nad..byknya hadiah..share2 skit..haha ;)

    ReplyDelete
  14. wah byknya hadiah..bruntung kan khwn haha..

    ReplyDelete
  15. Tanniahlah. Macam-macam hadiah dapat sempena majlis perkahwinan.

    ReplyDelete
  16. tahniah Nad....banyaknya hadiah tu....

    ReplyDelete
  17. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  18. banyaknye adiah die..hikssss :)

    ReplyDelete
  19. Banyaknya dapat hadia.... BTW tahniah sebab dah kahwin. Moga bahagia

    ReplyDelete
  20. tahniah nad ^_^ selamat pengantin baru..kad dapat cuma xdpt nk hadirkn dri mslah jauh kan :) apa2 pun moga smuanya bjln dgn lncar dan berbahagia dsmping suami tsyg :)

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah murah rezeki atas perkahwinan.. Moga ceria dan bahagia selalu :D

    Salam Kenal :D
    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-6-camden-town.html

    ReplyDelete
  22. pengantin seronok kan... dapat banyak hadiah.. hehhee

    ReplyDelete
  23. Bestnyaaaaa baca pasal kawin ni jadi tak sabar pulak nak kawin kahkah :p

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS