hai assalammualaikum

Reunion Geng UUM Ke Majlis Pengantin - Bila dah habis belajar universiti semua akan bawak haluan masing-masing. Lagi-lagi semua kawan-kawan UUM nad semua jauh-jauh belaka. Jadi nak berdating bersama memang susahla..Kalau nak keluar bersama kene set masa dan time awal supaya semua boleh berkumpul. Nad memang plan masa nad kawin nad nak jemput semua geng UUM ni..datang tak datang tu lain cerita..tapi rasa best sangat sebab ramai yang on..waa  terharu..hangpa nak amik berkat kan..hehee..


Sejak ade group whatssup memang senang la kitaorang nak bincang apa-apa. Nak cerita kelakar, sedih cerita 18xxx...semua balun..hahaa..tu bestnyer..ada seorang member nak datang masa nad makeup..dan tak jangka diaorang memang datang time nad tengah dimakeupkan..rasa nak menjerit je bila nampak diaorang..yela lama dah tak jumpa...apa lagi amik masa untuk bergambar banyak-banyak la..

Ada dua orang member UUM ni bakal menjadi isteri orang jugak..Yang lain single mingle wokeeyy...haha..Jadi datang nak amik berkat dulu..ahhaha...tips akan dibagi dekat whatssup..kihkihkih..aku pun mintak tips dekat member aku..wakaka...ok sekejap je jumpa..tak puass..


Taknak lepaskan diaorang  balik je rasa..tak berbual banyak dengan diaorang...tak dapat bergosip panjang lebar..ni yang tak best ni...yela dah la susah nak jumpa..dah jumpa tak dapat bual panjang pulak..takpela..umur panjang kita jumpa lagi ye member-member..Ezy dan Sakinah...turn korang pulak lepas ni..siap sedia semua persiapan..hehee..



Tengok sweet tak hadiah diaorang bagi..leh gantung dekat dindng gambar ni...sayam korang ketat-ketat la...

 Cantik sangat hadiah ni..kenangan kami semua dekat UUM..kenangan jalan-jalan..Kenangan Konvo..Frame ni boleh digantung dekat bilik kahs untuk semua hadia yang berkaitan..

Kalau korang nak tau hadiah ni diberi oleh Geng UUM nad ni..unik kan..nampak sangat nak suruh nad jadi isteri yang rajin memasak..hahaa..okla terimak aksih..takyahla nad nak beli lagi..dah jimat dah ni..lengkap dah set untuk memasak ni...hahhaa..thank you..thank you...

p/s: kalau umur panjang, takda aral melintang boleh pergi ke Pahang..majlis member kawin..kasi gegar..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. assalamualaikum...

    seronok nya dpt bertemu kembali dgn kwn masa zaman sama2 belajar kat U dulu kn nad...

    jumpa pd hari yg bersejarah dlm hidup nad pulk tu.

    ReplyDelete
  2. sweet memory nad. cantik bj wedd n pelamin tu. syoknye bila ada kengkwn lama dtg ke majlis besar kita

    ReplyDelete
  3. yuiii..tau takpe...nak bergosip tak sempat

    ReplyDelete
  4. yumida..akk terima kasih..tu la tak sangka diaorg datang

    ReplyDelete
  5. untgla ramai yang sayang,, jauh2 pun sanggup datang,, muja harap nanti turn muja pun camni la,, :)

    ReplyDelete
  6. hadiah perkahwinan Nad tu menarik dan punyai maksud yang tersirat....

    ReplyDelete
  7. dapat barang dapur juga ... lagi best kan . masuk umah baru dah hado ... hehehee

    ReplyDelete
  8. Ohhhh... so unik nyer lesung tuh. Siap ada sisip ikan lagi... masak ler kau jah.. kih3

    ReplyDelete
  9. majlis kawin pn boleh dijadikan reunion

    ReplyDelete