hai assalammualaikum

Tidur Lena dengan Baju Tidur Raja Ema - " Oh Sayang , Engkaulah Jejaka Idaman, Aku Yang Menanti, Menyanyangiiii "...wah gitu..kauu..nyanyi dulu baru ade feeling nak buat entry ni..hahahha...siap pasang lagu lagi...hahaha..tau tak lagu apa ni..lagu ni sesuai la dengan produk yang nad nak kongsikan..hehee...Lagu bertajuk " Jejaka Idaman" yang dinyanyikan oleh Raja Ema..


Raja Ema merupakan pelakon dan penyanyi yang mempunyai suara yang merdu dan wajah yang cantik walaupun umur sudah meningkat. Nak tau rahsia kecantikan Kak Ema kenela tanya dia sendiri..hehee..nad jumpa die semasa Sidang Media OMG Fest 2014... Mempunyai senyuman yang manis, periang dan peramah. Best bila tengok dia dah bercakap, sebab bila die bercakap dia akan tergelak..hehe..kita yang dengar ni pun suka je...

Lenannyaaa tidur dengan baju Raja Ema.....
Kebanyakan artis sekarang dah mula berniaga untuk cari pendapatan sampingan sedikit. Macam-macamla artis jual dari pakaian, makanan dan produk kesihatan, tapi bagi Raja Ema, berlainan sedikit bila dia terfikir nak jual baju tidur...you see..ade ke orang nak jual baju tidur macam kak Ema buat...ko ingat baju tidur ada satu pesen je ke..." Tiada lagi baju kelawar, tukarla kepada baju tidur yang bercorak ni"...heheheheheh...


Dapatla nad satu baju tidur kak Ema ni..tapi sedihh siotttt, takde saiz nad..baju tidur ni ikut saiz, diesebabkan aku kecik comel, saiz S dah habisss...huaaaa...takpe...demi nak mencuba baju kak Ema, nad amik saiz XL sebab nak bagi kat mak..hehehee...sebelum tu nad cuba dulu..hahaa.sebab nad tak dapat baju tidur ni...takpe kalau sempat pergi OMG FEST 2014 nanti. nad nak beli baju tidur ni..sebab masa ni ade sale..hehe..90%..ehhe..Kak Ema akan berniaga di sana dengan beberapa artis lain.. nad dapat pakai baju jele...seluar besar sangat...wah, warna merah gitu kauuuu... bulat kang mata ayah nad bila tengok mak pakai baju ni kang..hahahahaha....silap-silap mak pulak nyanyi lagu "Jejaka Idaman " dekat ayah...hahaha.....tak sabar nak bagi dekat mak...



Baju ni siap dengan seluar, satu set dan pelbagai corak dan warna yang ada. Baju yang diperbuat daripada kain satin, lembut dan sejuk..laki kau rasa pun peluk taknak lepas...hahaahha..aummmmm....oopssss..dan baju ni tak ketat pun..selesa je pakai...


Kalau korang nak, korang boleh pergi ke 
OMG FEST 2014 (SINI )
Intagram : @rajaemasleepwearcollection

macam-macam pilihan ada...semoga kak Raja Ema terus success...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Anggunlah dia pakai baju tidur Raja Ema.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. Lama tak mendengar ttg Raja Ema ni. Ada baju rupanya.. menarik juga ye.. :)

    ReplyDelete
  3. azwar..besar dah ni..hahahaa

    siti zawiah..merah tu yang aumm..ehhee

    khir kahlid..yup kadang-kadang je die keluar tv

    mek onie..tau takpe..sedap dan sejuk je baju die

    ReplyDelete
  4. Baru tahu raja ema de.biznes..bleh jengah blog dia nanti… tq

    Btw, gadis2 comel yg muda belia ni, nak skin cantik, amalkan vitamin c…

    Nak vitamin c yg berkualiti tinggi, boleh singgah blog ini

    www.vitaminhouz.com

    ReplyDelete
  5. boleh bobok lena-lena dgn baju tidur raja ema :)

    ReplyDelete
  6. Comel baju tidur tu. Nak beli gk la.. eheks

    ReplyDelete
  7. ahahah baju tuh bole masuk 2 orang tuh.. kekekee

    ReplyDelete
  8. besar ke tak akak tetap cantik. hehe.. btw akak memang suka warna biru eh?

    ReplyDelete
  9. aummm aummm ahahaha nakal budak nad ni hahaha

    ReplyDelete
  10. kalau uncle yg pakai, auuummm tak?

    ReplyDelete
  11. kalau lisa yang pakai..errrr tkyh pkai suar dah :v

    ReplyDelete
  12. coba pakai daster batik, pasti cantik juga

    ReplyDelete