hai assalammualaikum

 Kurus dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice

http://nikkobeauty.com.my/

Berpeluang Kurus Dan Menang RM1000 Dengan Nikko Slim Juice - Siapa nak menang RM1000!!!..banyak tu. Contest yang mudah dan senang. Korang boleh menang dengan hanya membeli Nikko Slim Juice dan minum sahaja. Nikko slim Juice mampu menurunkan berat badan anda sebanyak 1.5kg dalam masa 4 hari..wow!! Nikko Slim Juice merupakan produk kesihatan berbentuk cecair. Jus yang sedap dan 'kurang-manis' berperisa raspberry sesuai untuk mereka yang mahukan kurus dengan usaha minima. Dahla boleh kurus, lepas tu berpeluang pulak untuk menang RM1000..mudah kan..syarat penyertaan seperti dibawah..

Pihak syarikat ada melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini. Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan.

Antara syarat pertandingan :

- Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice
- Ada gambar ‘before – after ‘

- Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :
Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
Hp : 019 3444513

Nak tau lebih mendalam lagi tentang Nikko Slim Juice..meh nad terangkan

Gemuk, perut mengeleber, siapa yang suka kan!!..Disebabkan kan faktor persekitaran seperti stress, faktor pemakanan yang salah menyebabkan punca berat badan naik dan susah turun disebabkan kesilapan diri sendiri yang dilakukan dalam keadaan tidak sedar. Impian setiap wanita ingin memiliki tubuh langsing ataupun potongan bentuk badan menarik, malah mereka berpendapat perkara ini meningkatkan lagi keyakinan diri apabila berhadapan dikhalayak umum. Jadi dah masuk tahun baru ni pasti ramai yang berazam nak kurus kan.

Jadi Nikko Beauty, & Wellness, syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice. Jangan risau Nikko Slim Juice dapat membantu menyelesaikan masalah berat badan anda dan membantu ada mendapatkan bentuk badan yang menawan.. Nikko Slimm Juice telah mendapat lulus KKM dan Halal.

Apa itu Nikko Slim Juice?..meh nad bagitau..  Nikko Slim Juice merupakan produk kesihatan berbentuk cecair. Jus yang sedap dan 'kurang-manis' berperisa raspberry sesuai untuk mereka yang mahukan kurus dengan usaha minima. Seperti yang kita tahu, banyak produk kurus yang tumbuh bagai cendawan dalam pasaran tetapi bagi Nikko slim Juice sangat bagus sebab dia 2 in 1 product iaitu detox dan fat burner. Cuci perut dengan tindakan detox, barulah agen fat burner akan pantas bertindak !

Kelebihan Nikko Slim 



Harga
1 botol cuma berharga RM60

Cara Minum
Tidak perlu bancuh,terus minum sahaja 2x sehari

Berapa lama tahan?
Mengandungi 250ml, tahan untuk 2 hingga 3 minggu

Cara Diet Gaya Nikko slim Juice
Panduan diet ini sesuai untuk orang kebanyakan ,yang mana susah nak tinggalkan nasi Ok, ini prosedurnya :

SARAPAN PAGI
1. Makan 1 sudu besar NIKKO Slimm Juice sebelum breakfast
2. Breakfast wajib ambil ,sedikit pun taka pa. Jangan over –eat . Jangan pula makan nasi lemak ayam     bungkus. Berpada pada
3. Sandwich,oat,roti amat sesuai untuk bagi tenaga dan penuhkan perut

MAKAN TENGAHARI
 1. Makan nasi SATU GENGGAM KECIL sahaja
 2. Lebihkan sayur, ambil lauk seperti sup ayam atau ayam bakar
 3. Bergoreng ? Boleh tapi jangan selalu
 4. Minum air mineral. Jangan order minuman ais !

MINUM PETANG
1 .Makan buah buahan atau roti. 2. Jangan pula roti tu sapu nutella banyak banyak,menggemukkan ! Makan OAT sangat digalakkan sebab ia mengenyangkan

MAKAN MALAM
1. Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice
2. Makan malam seawal bermula pukul 6 hingga 8 malam
3. Makan nasi segenggam kecil sahaja
4. Lebihkan lauk. Kalau mampu, jangan makan nasi.Makan lauk sahaja.Ini lebih baik

Testimoni penggunayang telah berjaya dengan Nikko Slim Juice ni

Rata rata pengguna memberikan respon atau testimoni yang baik setelah menggunakan produk tersebut.



Nampa tak keberkesanannya..Apa tunggu lagi..RM1000 menanti anda..grab cepat dan cuba Nikko Slim Juice ni. Ini adlah peluang untuk mereka yang berazam nak kuruskan badan.
 Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Aie.....yang kurus boleh join ke dik..hihi...kena bagi orang lain minum nie nad...kang kalau akak yang minum...makin kurus lah cik akak..haha..

    ReplyDelete
  2. Kita kita ni makin terlebih kurus pula kan T_T Hehe kalau produk nak cantik boleh Nad join hihi sebab sekarang kurengg kan hahahhaha

    ReplyDelete
  3. Good Luck kak Nadia! Menang nanti share2 ya.. hehe :)

    p/s: Boleh je komen.. >_<

    ReplyDelete
  4. aku nak gemuk je ni..ada ke bikin gemuk?..hehe..

    ReplyDelete
  5. Selamat menguruskn diri... haha

    ReplyDelete
  6. Wow menarik nie.. all the best ya..=D

    ReplyDelete
  7. yeay.. semoga kita menjadi antara pemenangnya.. amin.. :D

    ReplyDelete