hai assalammualaikum


BRIM Dah Masuk Akaun - Baru nak cerita pasal BRIM..orang lain dah update lama dah..hahaha..nak buat macam mana..sibuk memanjang menguruskan hal rumah ni ha..Tapi nak cerita jugakla kan..kihkihkih..Haritu dekat whatssup semua cakap pasal BRIM.."sape dah dapat BRIM".."siapa dah masuk akaun".."berapa korang dapat"..yang tak boleh blah kawan nad " kenapa aku punya BRIM tak masuk penuh..patut bujang dapat RM350 kan..kenapa aku dapat RM300 je"..adeh..macam-macam ragam..tu tak dapek nak nolong la kalau tak dapat penuh tu..

Pastu nad pun tak terlepas nak tengok dalam bank..nad masukkan dalam bank rimau..so boleh tengok online jele..tak sabar nak tengok dah masuk ke belum..hehee..sekali log in dan isi pasword..tengok jumlah duit dalam tu bertambah..tengok transaction ade tulis perkataan BRIM..alhamdulillah..masuk dah..jadi biar duk diam-diam dalam bank tu..nak kumpul bagi banyak..konon-konon la..hahaha..dari duit mengecik die membesar balik..permulaan tahun baru..azam konon taknak belanja lebih..kihkih..yokyok ooo jela nad..hehehe..simpan sikit-sikit lama-lama jadi bukit..


Meh nak kongsi korang boleh Semak Statut Permohonan samaada korang lulus terima atau tidak..
Bagi mereka yang sudah melakukan Kemaskini Online BR1m 4.0 anda boleh semak status permohonan BR1M 2015 anda secara online melalui website hasil dengan hanya menjawab 2 soalan mudah keselamatan yang telah diisi sewaktu mengemaskini BR1M sebelum ini. anda boleh terus Semak Status Permohonan Br1M 2015 di website yang telah disediakan di linktersebut
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Cik akak dah habis dah dik..haha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. bagus2.. menyimpan utk masa dpn.. :)

    sama la azam kita kekononnya.. haha.. berjaya ke tak tahan diri dr shopping pun tak tahu la.. kihkihkih.. tgk la nanti.. :D

    ReplyDelete
  3. jangan guna lagi kak nadia. simpan sampai hujung tahun pastu gi melancong. heheeh :D

    ReplyDelete
  4. Wahh.. rezeki jngn ditolak.. alhamdulillah.. :) :)

    ReplyDelete
  5. salams nad,
    tahniah dapat rezki:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah, naper akak x pernah dpt??? hu3

    ReplyDelete
  7. perghh cenggini boleh la open table hahaha.sama la saya punya dah masuk gak :D

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat BRIM.... guna sebaiknya ye.. :)

    ReplyDelete
  9. Boleh la belanja akak..baju sehelai ke..hahaahh

    ReplyDelete
  10. sis blm tgk lagi ... brim yg lepas2 pun sis tak guna simpan je ...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..tahniah dik rasanya menang Ga mia liana kan :)

    ReplyDelete
  12. Samalah kita. BRIM dah masuk.. :)

    ReplyDelete
  13. thanks for sharing. alhamdulillah, saya punya pon da masuk :)

    ReplyDelete
  14. Suami kita tak apply pun lagi. Hehehe,
    alhamdulillah rezeki tu voleh ler velanje

    ReplyDelete
  15. Hahahaaa.... senang bg org lain susah bagi saya nak dpt brim nie.. :P

    ReplyDelete