PRINT BAJU MURAH DI OHTSHIRT SHAH ALAM

in , by Nadia Johari, 21:49:00
hai assalammualaikum

Print Baju Murah Di OhTshirt Shah Alam - Hah siapa yang tercari-cari printing baju dan Tshirt untuk kenduri, office atau apa sahaja, korang boleh terjah printing baju dan Tshirt Murah ini di OhTshirt Shah Alam. OhTshirt menawarkan service printing baju dengan pelbagai design baju mengikut citarasa anda sendiri dengan kualiti yang terbaik. Yang penting ia adalah printing baju murah!! murah!! murah!!...

Printing Baju dan Tshirt Murah

credit pic Mohd Rasul
Oh! Tshirt adalah sebuah syarikat yang mempunyai pengalaman dalam bidang percetakan dan sulaman berkomputer untuk pakaian. OhTshirt telah beroperasi sejak 2011 lagi dan dari hari ke hari, Oh TShirt telah mendapat permintaan yang tinggi daripada pelanggan kerana harganya yang murah dan berkualiti. Mereka bukan sahaja menjalankan perniagaan secara offline malah  secara online bagi memudahkan pelanggan melihat hasil kerja tangan mereka dan bagi memudahkan pelanggan untuk mendapatkan maklumat.  

credit pic Mohd Rasul
 Oh! Tshirt dimiliki sepenuhnya oleh FZ Multi Creation Enterprise dan Kilang Baju yang dikendalikan oleh anak muda yang minat dalam cetakan baju bermula dari alam universiti lagi.  

credit pic Mohd Rasul
  Menawarkan printing Tshirt murah yang terdiri daripada pelbagai jenis material seperti :
- Custom Made Shirt
- Double Interlock ITT
- Double interlock TINT
- French Ribs
- Lacoste CT – 220GSM
- Lacoste TC – 200GSM
- Lacoste CVC – 220GSM / 240GSM
- Microfibre Dry Fit
- Round Neck 100% Cotton – 200GSM
- Stair Cloth (Knitting Corporate TShirt)
- Local – Ready Made T-Shirts

 Berikut Adalah Harga Yang DiTawarkan :
100 – 150 helai : RM9.90 sehelai
151 – 200 helai : RM9.00 sehelai
201 – 250 helai : RM8.50 sehelai
251 – 500 helai : RM8.00 sehelai
501 – 1000 helai : RM7.70 sehelai
1000 helai ke atas : RM7.50 sehelai

credit pic Mohd Rasul
credit pic Mohd Rasul
Selain menjual t-shirt yang telah siap, OhTshirt juga menawarkan perkhidmatan menjahit mengikut design yang telah diberikan oleh pelanggan seperti :
- Baju korporat / F1
- Jaket korporat
- Vest
- Baju chef
- Apron
 
credit pic Mohd Rasul
 OhTshirt juga menawarkan perkhidmatan cetakan untuk cenderahati korporat seperti Woven Bag, topi, tuala, beg, pen dan lain-lain lagi.

credit pic Mohd Rasul
 Antara pelanggan-pelanggan yang pernah menggunakan perkhidmatan OhTshirt adalah Kementerian Pembangunan Wanita, UiTM Shah Alam, UNISEL, RTM, UIA, Labuan Sea Challenge, Kumpulan Media Karangkraf, Sime Darby, Maybank, TV3, KASTAM dan banyak lagi.

OhTshirt Membuka Cawangan di Melaka
 OhTshirt juga telah mengembangkan perniagaannya di Melaka dimana di cawangan ini telah beroperasi hampir 1 tahun semenjak pembukaannya di Melaka. Dengan penubuhan cawangan ini, ia memudahkan pelanggan di negeri Melaka untuk menggunakan perkhidmatan OhTshirt  di sana.

Alamat di Melaka;
FZ MULTI CREATION ENTERPRISE
No.4, Pusat Niaga MBMB,
Bulatan Ayer Molek,
75460 Melaka Darul Azim.
TEL: 012-352 3972
Email: ina@ohtshirt.com.my

Sekiranya anda ingin membuat sebarang tempahan bolehlah pergi ke OhTshirt di Shah Alam atau layari website mereka di :

FZ MULTI CREATION ENTERPRISE
No. 19A, Jalan Kristal K7/K,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
TEL: 03-55236785 / 017-6676785
Email: admin@ohtshirt.com.my
Laman Web: www.ohtshirt.com.my
Facebook: OhTshirt Facebook
Instagram: OhTshirt Instagram

 
SHARE 12 comments

Add your comment

  1. Dekat pusat komersial ke ni? Lame x ke Shah Alam. Lupe dsh.. BTW, nice info.. :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih write up untuk ohtshirt :)

    ReplyDelete
  3. Kagum melihat anak muda semangat terlibat bisnes... :)

    ReplyDelete
  4. Tangan panjang harga yg sama ke?

    ReplyDelete
  5. Yeah! saya ada satu baju Oh T-shirt...

    ReplyDelete
  6. bagus ni, bolehla tempah agaknye ek

    ReplyDelete
  7. kalau dapat tshirt free untuk kelab blogger pun best ni... boleh review :)

    ReplyDelete
  8. anys nadhilah: RM9.90 tu untuk 100 helai. lengan panjang + RM5 untuk setiap helai :)

    ReplyDelete
  9. anys..rasul dah tolong jawabkan..hehee

    kak lily..hah tempah jangan tak tempah..

    dkna..oo tu kene pikir sat..hehee

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS