hai assalammualaikum

Tiada Penyingkiran - Macam biasa setiap hari jumaat nad akan stay depan tv jam 10 malam, untuk tonton cerita Maharajalawak.. kalau tak stay depan tv nad akan record..sebab taknak terlepas rancangan ni..walaupun kadang-kadang ade episod yang tak lawak..hahaha..


Tapi malam ni semua peserta buat aksi yang lawak-lawak, walaupun ade yang kurang tapi yang nad paling suka, kumpulan Zero..dari mula lagi nad suka Zero..tapi pertengahan Zero mulai slow lawaknya..tapi malam ni lawak diaorang kaw-kaw..hahahha...tu yang bestnya..menunggu lawak diaorang yang boleh buat orang gelak terbahak-bahak..sampai satu rumah boleh dengar..hhahaa..

Tema malam ni silent comedian dengan karot komedia..bukan senang buat lawak silent ni..dahla tak boleh bercakap, kene buat aksi bagi orang paham dan gelak..Kedua bergabung dengan kumpulan karot komedia..paling lawak zero la kan..hahahha..pecah perut tengok lawak diaorang...Minggu ni diaorang kene berusaha untuk masuk semi final untuk minggu depan..


Lepas je dia umumkan Sepahtu, Virus dan Shiro menjadi top 3 ke bawah..nad dah agak..takkan ada penyingkiran..kenapa nad cakap macam tu?

1) Sebab ketiga-tiganya hebat..takkan diaorang nak singkir salah satu..takkan..ermmm..tapi ape salahnya singkir kan..lagipun diaorang dah selalu masuk Maharajalawak kan..
2) Bagi juri diaorang kelakar..memang kadang-kadang kelakar, kadang tak..tapi mayb bagi juri kalau diaorang takde tak meriah kot..ermm entahla..
3) Sebab diaorang dah ade peminatnya tersendiri..jadi orang akan ramai tengok..agaknyalah..hahaha

Memandai je aku buat andaian kan..hahaha...tapi aku harap pemenang bukan orang yang sama..ayoyoyo..k bai..heheheh..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. sokmo lah tak dek penyingkirannya kann.

    ReplyDelete
  2. patutnya virus dah kena singkir semalam, mmg tak lawak. Tapi kerana reputasi, astro tak izinkan disingkirkan..huhu..kumpulan zero mmg gila2 semalam..kah2

    ReplyDelete
  3. biasalah mainan astro..tp zero lawak minggu ni..kan..
    jemput join ya http://www.opzzpinky.my/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  4. akak tak langgan mustika so tak dapat la nak tgk..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Takde ASTRO lama dah terminate jadi tak tgk hahaha

    ReplyDelete