hai assalammualaikum

Anak Legoland - Teringat lagi percutian dekat Legoland bersama blogger lain. Bila dapat peluang macam ni, rasa syukur sangat. Yela bila la kita dapat pergi Legoland tu kan, kene cukup duit baru boleh pergi. Dengan suami yang kerja tak tentu masa, tapi nasib baik time tu dia free. Lagipun Mr Mafia tak pernah jejak lagi Legoland tu, jadi kesempatan ni dia amik la untuk pergi. Siapa tak rasa happy kan dat bercuti tempat macam ni. Kira macam honeymoon kami berdua la..hahah..honeymoon disponsor..kihkih..lagi-lagi masa tu tengah berdua..kihkhkih..



Walaupun masa tu dapat bercuti sekejap sahaja, tapi kalau dah mood honeymoon pasti jadi best. Lagi-lagi dapat bilik yang menakjubkan. Kihkihkih..hidup takde gangguan, berdua, bilik besar, sejuk, sedap je tidur. Katil empuk..ermmm apa lagi..ahhaa...Nad pergi Legoland bulan satu, dan sebulan selepas tu, alhamdulillah dapat berita gembira untuk kami berdua. Nad disahkan hamil..aummm..korang rasa adakah dia terhasil di Legoland..ahah..entry ni andaian sahaja..untuk guraaun..tapi kalau betul syukur sebab dekat Legoland jugak dia nak melekat..eheh..suka tempat mewah ni..hahahaha..tengok gambar dekat instagaram. Kat situ dia tulis 21 week..hampir sama dengan usia kandungan..heheh..


Tak kisahla dekat mana-mana dia melekat, nad bersyukur jugak dapat rasa jasad di dalam perut ni..baru tau bukan senang..hhahahaha..semoga mummyndan baby dalam keadaan sihat hendaknya..perut tak nampak sangat..sebab nad kecik comel lotek...hehe..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. tahniah nad....hehe patutlah bunyi bising je aku duk bilik sebelah masa tuh....ahaha

    ReplyDelete
  2. Tahniah, aummm. Legoland tu :)
    Nampak dh perut Nad. Apa2 pun jaga diri,

    ReplyDelete
  3. Hahaa..nad.. aummmm aummm.. melekat di.Legoland.. 😂 kena beranak kat johor ni..kekeeke

    ReplyDelete
  4. bestnyaa . masa kecik selalu main lego

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum nad...tahniah nad...betul la agaknya tu nad...anak legoland....

    ReplyDelete
  6. nanti tiap kali harijadi anak kena sambut kat legoland tau..heheheh

    ReplyDelete
  7. Dah nampak baby bump tu. hehehe :D take care kak nad sayang :D

    ReplyDelete