hai assalammualaikum

Lovely BB Cream Bedak Asas Mesra Wudhuk Pertama Di Malaysia - Kalau sebelum ni, tak kenal barang makeup, main hentam kromo je pakai kan. Lantak la sesuai ke tak dengan kulit muka kita asalkan dia menutup cela dan nampak lawa, padahal bila pakai comot yang amat dan tona tak sekata dengan kulit. Sesiapa yang suka mekap natural, tak tebal boleh pakai bb cream sahaja.

Sebelum ni nad pakai BB Cream daripada Safi, elok pada muka, tapi kalau nak wudhuk kene cuci dulu. Berlainan dengan satu produk ni, nad baru diperkenalkan, baru dengar, memang best bb cream die, sangat mesra dan boleh dibawa ketika solat. Jadi takdela banyak kerja nak cuci dulu ke apa, terus basuh dengan air paip je sebab dia meresap terus dalam kulit. Nad nakkenalkan satu produk daripada Amy Mascara.

Amymascara Cosmetic Sdn Bhd syarikat bumiputra pertama yang memonopoli pasaran gergasi AEON JUSCO dan METROJAYA malaysia setanding dan sebaris jenama antarabangsa seperti sk11, kose, estee lauder,dior,bobby brown, kini memberi pelbagai pilihan product halal untuk muslimah diluar sana di inovasi dari bahan-bahan mineral dan diluluskan KKM serta halal malaysia. Untuk penguna yang mementingkan jenama serta kualiti seiring kehebatan product antarabangsa tetapi berkualiti buat muslimah, bolehlah singgah beramai-ramai di kaunter kosmetik AMY MASCARA THE CURVE.


Ni la salah satu produk daripada Amy Mascara yang killer habis iaitu
Lovely BB Cream. Inilah pertma kali BB Cream yang mempunyai kelebihan 9 dalam satu iaiatu sebagai sunblock,whitening,concealer,moisturizer,foundation,skin repair ,oil control,makeup base and refine pores.


 Memang best sebab BB Cream ni tak meleket pada tangan dan terus meresap. Diperkaya extrak daun serta cendawan yang mampu merawat dan mencegah jeragat serta jerawat. Disyorkan untuk pengguna muslimah kerana penggunaannya ketida berwudhuk hendak solat tidak perlu dipadam. Warnanya yang tidak terlalu pekat dan sesuai untuk semua kulit. tidak melekit memang sesuai digunakan pada bila-bila masa.


Nad pakai sikit je, terus tepek-tepek dekat muka dan sapu dengan tangan. Kalau nak guna berus pun boleh. Bestnya BB Cream ni, masa time panas, takde muka berpeluh dan bertompok-tompok..sekata je dekat muka. Sebab takde effect bila terkena air. Bestla Lovely BB Cream daripada Amy Mascara ni.
 

 KELEBIHAN LOVELY BB CREAM
1. Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit 
2. Mengikut Aliran Darah 
3. Mempunyai KKM 
5. SPF35 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya 
6. Menutup cela parut , jeragat , pigmentasi 
7. Tidak berminyak 
8. Tidak Bertompok walaupun Berpeluh 
9. Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut 
10. Kulit tak kering walaupun pakai dalam masa yg lama 
11. Hasil solekan gebu, flawless dan glowing 
12. Tahan sehingga 16 Jam 
13. Tahan sehinggan 3 - 5 bulan 
14. Mudah di pakai dan di bawa 
15. Halal dan boleh dibawa solat dan wuduk kerana ia menyerap dllm kulit tidak menutup permukaan kulit .


KELEBIHAN LOVELY BB CREAM SEBAGAI PERAWATAN WAJAH 

✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda

✔️Mencerahkan kulit wajah 

✔️Mengecutkan jerawat seawal 1 hari sahaja 


✔️Melembapkan kulit dan merawat kulit kering


Ini youtube LOvely BB Cream daripada artis Norkhiriah 

Sesiapa nak boleh contact
contact : 017 2101 082
 
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Wah menarik ni...aok nak terjah sekarang jugak

    ReplyDelete
  2. Best yerrrrrrrr...akak suka baca review video tu...kenan nak beli satulah cm ni ehheheh

    ReplyDelete
  3. boleh cuba nnti ni..hehehe
    SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
    NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
    TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
    https://www.facebook.com/syiralokman5

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  4. Elly tak pandai pakai foundation..hehehe..tengok mcm best jekk..

    jemput singgah blog Elly..
    DOS VITAMIN C UNTUK KULIT CANTIK, GEBUS, CERAH!!

    ReplyDelete
  5. besarnya botol dia..boleh guna lama ni..selalunya kalau bb cream botol cinonet je lahai..heheh

    ReplyDelete
  6. Thank you sharing kalau tidak tak tahu kewujudan bb cream ni.. Lunch hour nnti nk pi cari kat Aeon..

    ReplyDelete