hai assalammualaikum

Terima Kasih Kak Saidila Untuk Chocoletto - Memang sekarang teringin makan makanan bercoklat..tapi bukan sekadar coklat kosong. Alhamdulillah rezeki baby dapat coklat rice daripada kak saidila. Akak saidila datang rumah sebab nad ade beli line telco dengan dia, sambil-sambil nak terangkan tu, dia datang bawak benda untuk baby..alolololo..sweetnyaaa...memang dia cakap nak bawak coklat, ingat kek coklat ke apa..hehehe..rupa-rupanya chocoletto..ala coklat rice tu..terima kasih kak..terharu sangat..malam tu lepas akak balik terus makan..hehee


Chocoletto ni akak saidila beli dengan kak ieta. Nad kenal jugak dengan kak ieta, lama dah. Kak ieta memang jual chocoletto ni dah lama. Bestnya Chocoletto kak ieta ni ade pelbagai jenis..hah!!..tak percaya..silalah percaya..ade tiga jenis chocoletto ni

1) Chocoletto Ori. - Terdapat 3 keping biskut chipsmore dan bertih beras yang dituang coklat ke dalam jar.

2) Chocoletto Crunch. - Manakala, yang crunchy, campuran coklat yang dicurahkan kedalam botol berisi crispy rice, coco crunch dan biskut chispmore. 

3) Chocoletto Flakes. - Campuran bertih beras, 3 keping biskut chipsmore dituang coklat dan ada campuran corn flakes.


Chocoletto merupakan salah satu dari produk Chocolate In Jar dari Dunia Niaga ieta Enterprise yang mudah dimakan, tidak perlu direndam ke dalam air panas. Hanya ambil sudu dan terus ngap sahaja. Namun boleh juga jika ingin dicairkan ke dalam mangkuk berisi air panas. Lagi cair, lagi bertambah sedap... Tetapi tidak perlu disejuk-bekukan tau. Mudah bukan?


Harga sebalang murah je RM11 je..pe lagi pergila beli..Contact no 019 2586141 ..nyum..nyum..kunyah masa tengok tv, dalam kereta atau di mana sahaja..boleh je buat hantaran..hehee.. sekali lagi terima kasih kak saidila..kakak rock..nanti line telco tu ok kita update kat blog gak..ehehhehe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. macam sedapp jaa.. sesuai ni untuk penggila coklat. hehe

    ReplyDelete
  2. OO..kak Eita tu..akak pun dah lama teringin nak rasa coklat dia jual tu..selalu nampak di iklan kan..tapi sebab jauh takut pecah ..sabar je la..makan ingat akak ye..:)

    ReplyDelete
  3. Ala dap nyeee. Malam malam dekat kolej ni teringin pulak dah T_T

    ReplyDelete
  4. Ya Allah... Terima kasih Nad... Tolong promote nanges akak. Huhu... Tercapai juga hajat dihati Nad nak makan Chocoletto ni kan? Dari tahun lepas. Nak jumpa tak jumpa²... Rupanya Rezeki Nad nak dapatnya dari Kaklong kawasan Dila... huhu... Baiknya hati Dila...

    ReplyDelete