hai assalammualaikum

Bengkung 3 in1 - Masa pantang ni, semua kerja tak boleh lambat-lambat..kene cepat. Sebabnya dah ada anak kecik ni, masa kita mandilah dia nak bangun. Masa kita nak makanla dia bangun. Sekarang mandi,makan,bersiap mesti kurang dalam 5 minit..hahaha..kau rasa..dasyat tak dasyat. Lagi gerun kalau dia dah start nangis, takdan kau nak buat ape dah. Nasib baik orang sekarang kreatif. Buat benda yang memudahkan kerja kita. Main lekat-lekat dah siap.


Hah bengkung ni wajibla dipakai masa pantang. Perut kau dah menggeleber lepas bersalin, mesti nak kene jaga kan. Mesti nak bentuk badan yang ideal dan cun, biar laki pandang je..hahaha..kalau sebelum ni nad pakai bekung mak punya jenis bertali tu. Alahai lambat nor nak memakainya dan memang amik masa habis. Cara pakainya macam pakai tali kasut. Pakai bengkung jenis tali ninkalau orang tolong pakaikan takpe, kalau pakai sendiri, memang tak menjadi. Dan lagi susah kalau nak pergi buang air kecil. Alahai nak kene buka tali tu bahagian bawah. Pastu pasang balik. Nanti dah senget benget. Tu tak best tu.




Tengah online nak tengok barang baby, tetiba nampak bengkung ni. Wah tengok macam menarik. Mudah dan senang pulak tu. Hanya lekat dah siap. Ni la dia bekung 3 in 1. Ada 3 item utk atas tengah dan bawah. Bagi nad, bengkung ni sangat selesa dan mudah bergerak. Lepas mandi bubuh losyen mustajab panas tu pastu bungkus perut dengan bengkung 3 in 1. Cepat je siap.

ade barang lain selain bengkung ni..boleh usya..di
IG: littleazra_barangbayi
FB: LittleAZRA

Kelebihan Bengkung Strap 3 in 1
- Mengandungi 3 helai bengkung yang akan melindungi bahagian atas perut, perut dan punggung.
-Sesuai untuk di pakai ketika dalam pantang oleh ibu yang bersalin secara ceaser dan normal 
-Sesuai untuk ibu-ibu yang berpantang sendiri
- Menjaga postur tulang belakang.
- Mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya potongan badan kembali kepada bentuk asal
-Melindungi organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali ke tempat asal
- Mengetatkan perut dan otot2 yang longgar semasa kehamilan
- Memecahkan lemak dan selulit
- Mencegah dari makan berlebihan
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. dulu kite jadi tukang ikat bengkung kakak jenuh tariknya hihi

    ReplyDelete
  2. kan ada yg lagi haruslah grab.hihi
    ciksu hri tu pakai benkung tanamera dan sendayu tinggi. so, far alhamdulillah, sgt praktikal. boleh je dipakai sndiri slps 30 hri. sbelum tu husband yg pakaikan. kemas sikit la berbamding diri sendiri pakaikan.

    ReplyDelete