hai assalammualaikum


I Am New Althea Angels - Seronok bila dapat tau ramai yang jadi Althea Angels ni. Mulanya sedih sebab kita ingat tak terpilih, tapi, bila dapat email pada bulan Oktober yang mengatakan nad terpilih sebagai Althea Angels, aarghhh so excited ok. Terus senyum dan menjerit..Anak tengok pelik je mommy dia ni dah kenapa kan..hehee..Takda perkataan yang dapat dijelaskan betapa seronoknya bila menjadi sebahagian daripada komuniti Althea Angels ni. Nak kat anad ni cantik takdela sangat, kahkahkah, tapi nad berusaha untuk menjadi cantik dan belajar tentang kecantikan.

Nad memang suka produk yang ada dekat Althea. Kebanyakan barang Althea ni merupakan barangan Korea, K beauty. Nad tau berkenaan Althea ni pun, daripada kawan. Memang bertuah dapat tau pasal barangan kecantikan Althea ni. Kalau dulu, ingat susah nak cari dan guna barangan kecantikan Korea ni, tapi semenjak tau pasal Althea, senang dah. Nak cantik macam orang Korea, cari je Althea..hehe.

Terima kasih diucapkan kepada Team Althea dan juga Mamasan Tammy Lim, yang sudi menerima ku sebagai sebahagian Althea Angels. Masuk dalam komuniti Althea Angels ni buat aku nak belajar dan berkongsi tentang kecantikan. And more important, nad kenal ramai Althea Angela yang bukan sahaja dari Malaysia malah dari luar negara. Woww!!..Tak tau macam mana nak ucap dekat Althea, sebab tak lupakan nad untuk menjadi Angels mereka.


Bila dapat tau akan dapat Welcome Gift Box, memang setiap hari tak sabar tunggu box tu sampai di rumah. Tunggu puny atunggu dan akhirnya sampai. Nampak kotak pink dan nad tau itu daripada Althea..Arghhh so excited untuk buka. Kotak Althea memang buat hati ini gumbira..hehee..



Tadaaa..ni la gift daripada Althea untuk New Althea Angels. Really love it..love it..love it..So cute. Apa yang nad terima ni, hah ni la dia
- Althea Korea's Petal Velvet Sunaway *NEW LAUNCH*
- Althea Korea's Milk Peel Cream Mask *NEW LAUNCH*
- Althea Korea's Petal Velvet Powder in #0 Translucent
- Althea Korea's Petal Velvet Powder in #23 Warm Beige
- Althea Korea's Petal Velvet Powder in #Pink Lavender
- Althea Angel's Pink Pouch
- Althea Angel's Beauty Mirror

Oiitt bukan itu sahaja, malah nad dapat mata ganjaran Althea sebanyak USD30 sebagai sebahagian daripada Hadiah Selamat Datang. Dah dah shopping dah..hehee..Nak ta barang apa, tunggu ye..Nad akan review hadiah elcome gift ni ok.

Barang yang nad dapat tu, ko rang pun boleh cuba juga, pergi je ke https://my.althea.kr


Thank you Althea sekali lagi..Thank you so much.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours