hai assalammualaikum

KK Florist : Servis Penghantaran Bunga Sekitar Kota Kinabalu - Sekarang senang je nak dapatkan bunga untuk orang tersayang, kalau malas pergi kedai, beli je secara online. Order bunga pilihan korang, dan hantar terus ke orang yang korang nak bagi tu. Yela, kadang kita takda masa, sekali sekala buat surprise dengan orang lain tolong hantarkan. Mestilah suka kan.


Sekarang ni, ramai yang terpaksa berjauhan dengan keluarga, kekasih atau suami isteri demi tuntutan kerja dan belajar. Apabila tiba hari lahir, ulangtahun, hari ibu, hari bapa, atau hari kekasih mesti rasa sedih sebab tak dapat bagi apa-apa, lagi-lagi mereka yang duduk di Kota Kinabalu Sabah, nak bagi hadiah mesti jauh kan. Kalau dapat bagi bunga pun ok, siapa tak suka dapat bunga kan. Korang jangan risau, ada je website yang buat servis penghantaran bunga sekitar Kota Kinabalu. Ok untuk korang yang nak hantar bunga untuk orang tersayang di sekitar Kota Kinabalu, boleh je gunakan servis penghantaran bunga KK Florist ni.


Nad dah survey website dia, memang semua jambangan bunga di KK Florist nampak cantik dan segar. Dibuat pun dengan kemas dan tersusun. Jambangan bunga yang ada di KK Florist bukan sahaja untuk diberi pada hari istimewa malah ada untuk jambangan bunga Grand Opening dan Condelence. Antara kawasan yang dihantar ialah Likas / Damai / Luyang / Lintas / Lido / Bukit Padang / KK City / Sutera Harbour / Sembulan dan banyak lagi. kOrang boleh tengok area dia di link Delivery


Nad suka tengok bunga ni..nampak segar dan gebu macam tu..hahaa..tak tau nak tafsirkan macam mana. Pulak tu dibalut dengan guni..Memang lawa kan.


Yang ni pun lawa, sebab ada bentuk love..hehehe..





Dekat sini, bukan sahaja ada bunga, korang boleh add on macam coklat, belon dan bear. Jadi lagi terharulah orang yang menerima tu kan. Takde alasan kan korang tak sempat nak bagi hadiah dekat orang tersayang. Semuanya di hujung jari. KK Florist akan memenuhi apa yang korang tempah sampai ke orang tersayang dari harga serendah RM 38. Tempah awal ye suapay diaorang boleh arrange untuk penghantaran.

KK Florist, hanya deliver di sekitar Kota Kinabalu sahaja tau. Korang boleh terjah

KK Florist
Open Hours : Monday To Saturday
                       9 AM To 5 PM
Sunday & Public Holiday – Off

Contacts : Phone: +6016 840 8028
Adress: Taman Yakim Jaya (Opposite Kian Kok High School)

Website: https://www.kotakinabaluflorist.com/
Instagram: https://www.instagram.com/kotakinabaluflorist/





Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Bunga2 dia lawa sgt.. Harga pun serendah rm38 je

    ReplyDelete
  2. dah terjah website ni. syok yer kalau pergi holiday ke KK ada orang hantar bunga dari KK Florist ni

    ReplyDelete
  3. Bestnya, kat Kota Kinabalu pun dah ada dah ada florist yang boleh dipercayai. Bulan 2 nak ke KK,yihuuuuu. Nak terjah la nanti 😝

    ReplyDelete
  4. we should really hv some surprise for our love ones.. time to buy a bunch of flowers...

    ReplyDelete
  5. Ala....bestnya dapat bunga. Kan best kalau ada orang nak bagi kat kita?. Banyak pilihan gubahan ni kan? Pastinya penerima akan tersenyum la kan kalau dapat.

    ReplyDelete
  6. Nad nak bagi akak bunga eh...bukan main cantik lagi bunga2 tu semua ha...birthday akak 6 June ye nad, jangan lupa tau...

    ReplyDelete
  7. Awww sweetnya kalau dapat seprais macam ni. Husband kita tak sweet2 nak bagi bunga2 ni. Dia kata baik bawak gi makan kenyang sikit hahaha

    ReplyDelete
  8. The flowers look beautiful. Will give this infor to my husband to send me some flowers especially Valentines day coming soon next month.

    ReplyDelete
  9. I love the flower arrangement in the box. Look awesome to gift the love ones. Whoa! this florist look reliable to send fresh flowers. I would want to use their service for gifting to my friends too.

    ReplyDelete
  10. Nad bg akak satu jambak boleh tak. Hihihu.. Last dpt bunga masa kawen kot.. Hahahhaha

    ReplyDelete
  11. Bestnya lahai kalau ada orang bagi bunga kat sis, dah lama rasanya tak dapat bunga ni. Orang pompuan ni kalau dapat bunga rasa dihargai sesangat..so sape nak bagi sis bunga ni? Untung orang kat KK ada bunga cecantik

    ReplyDelete
  12. Ala kenapa jauh sangat kat Kota Kinabalu tu heheheh kat kl tak ata ker kalau ada kita memang order untuk beli dan letak kat rumah sendiri buat perhiasan nak bagi kat orang special tak ada lagi yang sudi hehehehe..

    ReplyDelete
  13. Zaman sekarang ni semua hujung jari je kan. Senang nak buat tempahan. Bagus btl ada servis penghantaran bunga macam ni. Mudah nak surprise orang tersayang di KK.

    ReplyDelete
  14. Bagusnya ada servis camni. Selalu anniversary suka pi KK. Florist cari dr pihak hotel aje. Nanti next time bleh la guna khidmat ni. Surprise kat airport terus. Haha

    ReplyDelete
  15. Yes. Rawlins boleh share dengan kengkawan sekitar KK pasal KK Florist nie - senang keja depa nak mencari lokasi ye tak. TQ Nad.

    ReplyDelete
  16. Cx suka kalau dapat bunga, lagi² ros. Memang love sangat! Last dapat bunga masa zaman degree. Lama betul dah. Hahah Kenangan. Murahlah harga bunga dekat Kk flourist ni. Dahlah fresh flower then diorang deco pon cantik. Nice sangat. Kalau dkt ni, mmg boleh order. Hehe

    ReplyDelete
  17. ops too bad it's sekitar KK, if is penang then it would be useful for me! haha anyway good that they make it simple for guys, cause guys always need to give surprise flowers to the lady.

    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  18. Cantiknya jambangan bunga.. Kaum pompuan mmg suka terima jambangan cenggini.. Nak nak terletak elok susunannya.. Ada yg nak kasi AM bunga, leh la order kan yg jambangan Pink tue.. AM suka..

    ReplyDelete
  19. zamans ekarang dah mudah kan, no wonderlah ramai lelaki jadi romantik asyik nak beli bunga je kan... nampak cantik ringkas dan eleganc ara gubahan bunga tu semua.. untukng lah orang KK... tapi kat sana bukan dah syurga bunga ke heee

    ReplyDelete
  20. wah.. cantik-cantik bunganya.. geram tengok.. huhu.. bertuah orang yang dpaat bunga tu kan.. TB pernah gak dapat surprise bunga dulu tapi tu lah.. bila dah dapat rasa macam mahal la pulak.. tapi bagus ada servis macam ni.. tak susah dah nak surprise kan yang tersayang.. duit belakang kira.. janji pasangan happy.. kan

    ReplyDelete
  21. Having individual figures for these pieces will give you a premise do to some correlation jumping. order flowers

    ReplyDelete