hai assalammualaikum

Menu Baru Pizza Krabby Cheese Pizza Hut - Balik dari playland kanak-kanak dekat Kiddomo, mr mafia pun ambil kitaorang terus pergi Tesco, nak beli telefon mr mafia. Lepas selesai hal telefon, perut berkeroncong, sebab lapar..hahaa. Kitaornag decide nak makan pizza hut. Nad tengok ada pizza baru dekat Pizza HUt, mula ingat taknak order, tapi order juga sebba nak rasa. Menu pizza baru Krabby Cheese Pizza Hut. Ada ketam dengan cheese.

Jadi nad order kombo dua, ada Krabby Pizza Cheese, ada sides dish dia, ada dua dessert boleh pilih sama ada asikrim atau kek, jadi nad pilih salah satu aiskrim dan kek dan air.


Ni la dia Krabby Cheese Pizza, menu pizza terbaru yang dikeluarkan Pizza Hut semepna Tahun Baru cina ni. Krabby Cheese Pizza ni dilengkapi dengan enam isi sepit ketam yang enak, dilimpahi keju cheddar serta mozarela cair bersama hirisan daging ayam, toping cili benggala dibakar dan hirisan nanas.

Masa nad makan, cheese memnag banyak tapi bahgian roti je, dekat ketam dia takdela sangat..hehee. Tapi okla rasa dia. ala rasa ketam tu, kornag mesti pernah makanketam ni. Pizza ni Fariza sukala, sebab ada ketam tu, bahagian cheese dekat roti ada hirisan ayam, hah tu pun dia suka.


Kalau amkan dekat pizza hut, kegemaran kitaorang sekarang tak pilih garlic bread tapi pilih ayam ni, Tasty Chicken Bites..sedap sangat. satu pinggan ni memnag tak cukup.



Ni antara dessert yang dapat sekali dalam kombo tu. Dua kek atau dua aiskrim, tapi nad amik dua-dua, satu kek dan satu aiskrim..hehee. Nasib boleh..


Kornag kalau nak rasa, datangla ke Pizza hut yang berdekatan ye..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours