hai assalammualaikum

Hasil Gambar Photoshoot Raya Di CVS Production, Cantik dan Murah - Wah, nad tengok raya tahun ni korang sakan ya beraya..hehee..Yela, raya kan setahun sekali, mestila kena sambut dengan meriah, ye dak!! Ambil gambar jangan cakapla, penuh satu phone hah..hehehee..Adalah kenangan kan setiap kali raya. Hah!!, ingat tak, nad ada cerita sebelum ni, masa puasa haritu, nad ada buat photoshoot raya family dekat CVS Production (klik link). Gamabr dah dapat awal haritu, nad dah sahre pun dekat facebbok dengan instagram. Tapi nak bubuh juga dalam blog ni sebagai kenangan..hehee..

Semua gambar yang nad ambil dekat CVS Production lawa dan cantik. Takde gegar ke apa, walaupun masa ambil tu, adik goyang la, berlari la..hahahaa..Semua nampak cantik je..Hah nak tengok gambarnya..ok, ok nad letak ye..hehee..


Buat photoshoot dekat sini, akan dapat eprcuma E Card raya seperti di atas..

Ok tengok hasil gambar yang lain...


















Semua cantik belaka kan..Nad geram je denagan gambar dua beradik tu..hahaa..memang kene buat frame tu..

Jurugamabr Fazz dan pembantu dia, memang bgus sangat..penyabar oii..lagi bila ambil gambar budak-budak ni..hehee..Ambil gmbar dekat sini tak lama..sekejap je..lainla korang banyak pose nak buat..

CVS production masih lagi open untuk ambil gamabr photoshoot raya ni..Korang yang nak bergambar, buat kenangan bolehlah datang sini.murah je..Harga serendah RM49...Ada lagi package harga lain..korang boleh tengok dekat SINI.

Kalau korang nak bergambar bersama keluarga dan rakan-rakan,boleh terus Contact/whatsap/SMS di no 0166664034 , kemudian bagitahu Nama, Tarikh, Time dan Pakej.

CVS Production Studio
Lokasi Studio Cheras Balakong
B-28-2, Dataran C180,
Jalan C180/1, 43200 Cheras, Selangor.
(waze sahaja CVS Production Cheras Balakong)
(Above Dr Voon Clinic & One Print Ads)

Untuk tengok hasil gamabr mereka, dan nak tau lebih lanjut boleh layari:
Facebook: https://m.facebook.com/cvsproductionmy/
Instagram: https://www.instagram.com/cvsproductionmy







Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Such nice family portrait for Hari Raya! Lovely

    ReplyDelete
  2. salam..selamat hari raya sis..tgh cari jugak studio yg affordable harga dia..cam menarik jer ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Ehh murah juga la kalau white studio hrga cmtu. Kat tempat wawa 2x kali ganda tau.. Mmg perit je rasa nk bergambar mahal2.. Boleh try sinilah

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat photoshot dalam studio. Cantik cantik gambar dia.mmg puas hati.

    ReplyDelete
  5. Teringin juga nak berphotoshoot mcm ni..gambar lawa n murah plak tu

    ReplyDelete
  6. Murah je pakej photoshoot kt CVS ni. Gambar pun cantik2

    ReplyDelete
  7. Cantik gambar raya Nad.. memang puashati. Harga pun tak ada lah mahal sangat kan..

    ReplyDelete
  8. cantikkk, best boleh buat kenangann, pastuu hrga murahhhh

    ReplyDelete
  9. waaaaaa seronoknye dpt photoshot... gambar cantik..

    ReplyDelete
  10. Memang best and cantik semua gambar gambar yang ambil kat situ. Harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  11. Comel je sikecik berdua tu...betul kualiti gambar terbaik

    ReplyDelete