PG Mall Nestle ada buat contest, contestnya mudah, hadiah dia lumayan.

hai assalammualaikum
 
PG Mall Nestle Top Spender Contest : Beli Dan Menang - Dah beberapa kali nad shopping online dekat PG Mall, banyak pilihan barang yang ada, dari barang elektrik, barang storage, barang kitchen, kecantikan eh semua ada, taip je apa korang nak. Bestnya nad suka dekat shopping online PG Mall ni sebab banyak tawaran yang diaorang buat, ada promosi yang dapat menjimatkan perbelanjaan kita, kene rajin buka selalu tengok..hehee. Terbaru ni, nad tau PG Mall Nestle ada buat contest, contestnya mudah, hadiah dia lumayan.

Sekarang ni membeli secara online memang menjadi pilihan. Paham-paham jela waktu covid ni, lagi mudah beli online, klik je, bayar dan tunggu dekat rumah. Barang nestle ni nad beli online je dekat PG Mall. Dah alang-alang membeli tu, kita join sekali contest yang dibuat. kalau beli dekat luar mana ada contest-contest ni kan..hehehe.
 
 

PG Mall Nestle Top Spender Contest


PG Mall Nestle Top Spender Contest bermula 1 sehingga 30 Oktober. Peraduan ni ada mingguan dan bulanan. Untuk mingguan, 3 orang pemenang aakan dipilih, manakala untuk bulanan, 2 orang pemenang akan dipilih. Setiap pemenang akan mendapat voucher. 
 
Nestle Top Spender Contest PG Mall October Winner Prizes
Weekly : 3 pemenang x RM80 Voucher
Monthly Top Spender : 2 pemenang x RM150 Vouchers.
 

 
Nad pasti, produk Nestle mesti ada dekat setiap rumah kan. Macam nad sendiri, Nestle adalah produk keperluan yang wajib ada, seperti Maggi, Milo, Bijirin Kokorunch, sos dan macam-macam lagi la. Banyak pilihan produk Nestle yang korang boleh dapatkan dekat shopping online PG Mall, dan bestnya ada yang dapat free gift lagi.




Macam dekat rumah ni memang wajib ada Bijirin Kokorunch, Honey Stars, Nestle School Pack 6 boxes kecik-kecik tu, sebab anak-anak suka. Bila sarapan, memang makanan ni anak-anak akan mintak. Kadang tu, makan petang-petang waktu santai, kunyah-kunyah je..heehe. Nestle School pack tu memang mesti beli la, kecik-kecik, dan banyak pilihan bijirin ada. Lagipun makan bijirin ni kenyang juga. 
 


Hah lagi satu produk bijirin nad beli, air cereal nestum. Nad suka minum waktu pagi dan sebelum tidur. Memang mengenyangkan.




Selain tu, ada free gift yang korang boleh dapat.



Ada lagi, beli carton macam ni pun boleh untuk stok beberapa bulan kan.



Nak senang beli bundle cereal free gift susu, hah senang. Yela selalu kan makan cereal dengan susu. Lengkap dah ni kan.


Macam nad kata tadi, produk nestle dekat PG Mall ni banyak. Lagi yang best, beli 1 carton produk Nestle, dapat free 1x Cluster limited Edition. 


Kalau korang beli 2 Nescafe Mixes, korang ada dpaat free mug. Siapa yang suka minum kopi, ambil la peluang ni.. Boleh dapat mug yang lawa tu.
 
Menang motor guys!!
 
 
Ya ni hadiah paling best sekali, Minum Dan Menang. Hadiah utama moto Yamaha Y15ZR. Pergh!! siapa taknak moto tu, rugi oii. Senang je contest tu. Join la weii!! Bermula 7 september sehingga 8 November.

Berbaloi-baloi kalau beli dan join. Jangan lepaskan peluang contest Nestle Top Spender ni, lagi banyak korangbeli, lagi cerah peluang korang untuk menang.Contest Nestle Top Spender ni sehingga 30 Oktober sahaja.

 
Kalau korang nak tau PG Mall ni dah lama dalam talian. PG Mall adalah platform membeli-belah dalam talian Malaysia, yang dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. (836625-K) dan disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd. PG Mall. Ia sudah ditubuhkan sejak 2017 lagi. PG Mall juga merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh iPrincesight.
 
PG Mall mempunyai pelbagai pilihan produk mulai dari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Hidup, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, Automotif hingga E-Voucher.
 
Selama nad shopping dekat sini, barang yang dihantar ada yang cepat ada yang lambat. Biasalah tu kan. Setiap barang yang nad terima, dalam keadaan baik, tiada pecah dan kerosakan dan bila nad chat dengan seller pun, seller balas, service memuaskan. Pernah barang nad takde stock, seller whatsup bagitau barang takde stock, then dia refund duit tu masuk cwallet dalam PG Mall. Setakat ni takda masalah membeli online di PG Mall.

Ok, tu je pengalaman nad membeli di PG Mall. Nad akan terus support shopping online PG Mall ni. Kalau korang nak tau berkenaan PG Mall Nestle Top Spender Contest ni, boleh ke telegram PG Mall https://t.me/pgmallofficail001 atau
 
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Yeyyy moh la shopping mana tahu menang

    ReplyDelete
  2. Akak suka beli benda yg boleh dapat free gift ni.. cam dapat hadiah je feeling dia😂

    ReplyDelete
  3. Saya selalu beli barang2 nestle kak... Harap ada rejeki.. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Weh sama... Mmg selalu beli brg nestle dekat rumah ni... Nak beli jugak la online... Tak payah keluar nanti

    ReplyDelete
  5. Zira suka nescafe semenjak no tapi tak boleh minum pula, boleh la beli nestum sedap juga. Beli online je pun senang

    ReplyDelete
  6. Kita dah shopping Nestle! Kat PGMall.. Manalah tahu kot rezeki menang...

    ReplyDelete
  7. shopping jangan tak shopping
    Hans dah borong koko krunch, milo dan maggi banyak gila dah
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. Jadi kita pakat shopping la . Pastu blh join contest . Mana tau kot2 rezeki menang hadiah ..

    ReplyDelete
  9. Yes! I have joined this as well. Have bought lots of nescafe and instant noodles to be part of this competition. LOL :D But need to spend more to be the lucky winner. All the best to those who are joining.

    ReplyDelete
  10. Milo dengan koko krunch memang wajib lah ada di rumah LH ni. Nestum pun memang wajib spare lah

    ReplyDelete
  11. pgmall ni sellau ada promo menarik.. asyik kena topup ewallet je hahaha, okay now for nestle jom shoppinggg

    ReplyDelete
  12. Pg mall memang selalu buat tawaran menarik so rugi tak beli atau join time diaorang buat offer

    ReplyDelete
  13. Wow......bagus betul Nestle buat contest macam nie di PG Mall. Peminat2 Nestle wajib cuba nie. Thank you for sharing, Nadia.

    ReplyDelete
  14. Produk Nestle tu wajib dibeli setiap bulan. Maka apadehal kalau beli kat PG Mall, mana tau rezki bawa pulang moto kan

    ReplyDelete
  15. wah bestnya ada contest lagi! saya sangat suka dengan pgmall sebab banyak sangat promosi menarik! memang rajinlah shopping dkt sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok ekk shopping online kat PG Mall ni? Saya tak biasa lagi beli-belah kat laman web ni.

      Delete
  16. Bulan lepas tak menang..wokay cuba lagi bulan ni mana tau menang pulak..

    ReplyDelete
  17. Menarik ni sambil membeli, sambil tu boleh menang. Lagipun PGMall ni pun bagus gak sebab kebanyakkannya produk tempatan kan. Bak kata hashtag, #BarangBaikBarangKita.

    ReplyDelete
  18. PGmall ni tak boleh laaa bukak oii, sekali bukak, ada je yang melekatnyaa..seremmm..nanti 11.11 nak offline hahahahaha
    Tapi sebab ada contest ni, memang kena bukak gak laa ek hahahaha

    ReplyDelete
  19. Lepas ni shopping nestle kat sinila buat stok kat rumah. Boleh join contest.

    ReplyDelete
  20. Saya memang selalu beli produk Nestle terutamanya Milo dan bijirin. Tapi kalau nak menang top spender, rasanya belum layak lagi kot..

    ReplyDelete
  21. Produk Nestle memang dekat di hati rakyat Malaysia. Lagi pulak ada contest best. Bertambah dekat laaa dengan hati kitorang semua. Ysuku tu ermmm kalau menang boleh hadiahkan suami hahahaha 80000

    ReplyDelete
  22. wow what an amazing campaign! the prizes are great too. ok lah gonna try my luck with this hehe

    ReplyDelete
  23. Tak pernah lagi shopping online kat PGMall ni ... nampak menarik ehh dengan kempen Nestle ni.

    ReplyDelete
  24. best sangat ni nad.. sambil beli barang kita suka, ada pulak peluang nak get more kan. memang berbaloi2

    ReplyDelete
  25. Best ni, sambil beli boleh menang hadiah!

    ReplyDelete
  26. Nica la that PG Mall set up the Nestle Top Spender Contest. Kan every day we use Nestle products at home!

    ReplyDelete
  27. Seronoknya kalau menang motor baru merempit g keje.

    ReplyDelete