hai assalammualaikum
 
Diffuser Pertama Aku, Young Living Essential Oil - Dah lama dah nad duk usha diffuser ni, tengok ramai guna, nampak best je kelaur asap tu. Dapat bauan segar dan sedap setiap kali pasang. Mulanya memang tak pilih Young Ling ni sebab tengok harganya yang mahal, dah siap tolak tepi. Konon nak cari la yang murah dan berfungsi dengan baik. Kita pun tengokla dekat Shopee, cari diffuser yang murah, masuk dalam cart dulu, tak beli lagi..heehe