hai assalammualaikum

perempuan mana yang tak suka dengan kejutan..bahasa englishnyer surpriseeeee...masa birthday dia..haha.tapi malangnya nad tak pernah dapat macam tu..hahha..sadis tak..ce la sekali sekala tak perlu bagitau apa benda nak dibuat..bagi nad terkejut sikit ke, bagi nad nak nangis sikit ke..teruja sikit ke..bila time birthdy je..mesti si jejaka mafia akan cakap minggu depan kita kuar..ada kek....pastu kadang-kadang dia cakap kita makan seafood kat tanjung harapan erk..(taula aq giler seafood)..haisyeyy..no surprise la bile dah tau..sadis je..

birthday nad aritu nad saje bagitau nanti kita nak makan kat mana, then dia cakap makan ramai-ramai kat rumah..ada kek..see no surprise ok..then waktu kejadian pegila berbuka puasa dekat rumah dia..yang ada adik dia nombor dua dengan family..ok tengokla muka nad yang tak sabar nak berbuka..pandang tv tengok azan..hahaha..duduk sopan sikit..control kononnya..kalau kat rumah..duduk macam jantan..hahaha..hanya orang tertentu boleh tau macam mana nad..rockers kann..wakaka

lepas berbuka puasa solatla dulu..then dia cakap kat adik dia..cepatlah angah..mana keknyer..pastu adiknyer suh anaknyer yang bambam pegi amik..yeke..nad pun lupa..hahhaa...sebab masa tu tengah on9..konon-konon nak wat surprise..waakaka..birthday nad bulan julai sama dengan anak buah jejaka mafia, emira namanya..nad 18 emira 12..ada gak geng nad bulan julai..hehhe..nyum-nyum...

hahhaa..tengok masing-masing ada teddy bear..ya perempuan dengan bear memang tak dapat dipisahkan...sedap weeii dibuat peluk..kalau dapat lagi besar lagi best..haha..oh masa ni nad tengok si emira pegang teddy bear pastu nad tanyala dekat si jejaka mafia " takkan dia seorang je dapat, mana aci, orang pun nak"..hahhaa..mana adil kalau anak buah dia dapat seorang..wakaa..pastu si jejaka mafia keluar rumah dan keluar kan bear untuk nad..huhuhu..sukaaaa...boleh buat peluk cium malam..wakakaa..tapi pelik bear nad ada kaki kat kepala dia..

hahahha..nad tau nad jenis perempuan yang tak sabar..dah siap-siap nak potong kek..malas nak pandang kamera..hahahha

ada lagi proses sebelum potong kek..kene bergambar satu family..oklaa..ni family emira..si berbaju putih yang perasan dia dia seperti the rock la..pastu macam pelakon wolverine tu la..haisshh susah kalau orang dah badan ketak-ketak ni dan perasan sangat..hahaha..yang tengah mak emira dan bambam tu adik emira..hahahha..lupa plak nama si bambam tu..hahaha...

ok sape plak mamat tengahtengah tu..hahhaha..ntoh sape ntoh...lalllaal

lama betul nak potong kek..ni baru pasang lilin...muka tak sabar..

 akhirnya kek dah selamat dipotong dan dimakan dengan jayanya..hahaha..

 mesti korang dah perasan bunga tu kan...haha..actually walaupun jejaka mafia tak buat surprise tapi bila dia bagi bunga dan bear memang surprise..hahha..bunga tu bila dia kat belakang pastu cakap "sayang nah bunga"..cara bagi ganas tul..hahaha..tapi memang die macam tu tak nak tunjuk kelembutan die depan adik dan anak buah..wakakkka..kalau berdua hanya aku je yang tau macam mana dia..wakakaka...thank for the birthday party..

bilala agaknyer dapat betul-betul surprise..dapat hadiah tepon ke..kereta ke..wakakaka..






Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad. hehehe happy birthday! hahahaha tunang nad tu hati nampak keras tapi romantik gak ehh. hihi ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha keras pun keras la nad, yang penting sayang..:)

    ReplyDelete
  3. sheila..hahahha...romatikla sangat

    nursyakira..hehhe..syang mesti..tak sayang debik je

    ReplyDelete
  4. Wah terkejut juga akhirnya dapat bear bear debngan bunga..happy belated birthday ya nad dari kak intan..:)

    ReplyDelete
  5. dah tua dah dia.hehehe. selamat hari lahir ye nad. semoga diberkati umur nad, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi dengan kebahagiaan selama-lamanya.. amin..

    ReplyDelete
  6. Happy birhday Nad syg. Bila nak kawen ni? Hehehe ;p

    ReplyDelete
  7. sweetnyaa akk dapat tunang macam tu... ya Allah... sebak lak.. heheheh

    ReplyDelete
  8. so sweet... bertuah badan dirai mcm tu... tumpang gumbira ye....

    ReplyDelete
  9. huhu sweet2 okela xde supprise dpt bunga ngan bear jd la.. yg penting dia ingat bufday kite huhuhu.. sheda x pena dpt bunga wuwuwu

    ReplyDelete
  10. Saya kira tak lambat untuk saya mengucapkan selamat hari lahir.

    ReplyDelete