hai assalammualaikum

Sebab Ni Rupanya Mee Ketam Kl Keramat Tutup - Semalam nad ade cerita yang nad teringin nak makan Mee Ketam Kl. Tapi dua kali datang asyik tutup je. Jadi kali kedua tu nad pergi, nad nampak signborad tulis fanpage facebook Mee Ketam Kl punya. Balik sampai rumah je, nad terus buka ipad, cek fanpage facebook Mee Ketam Kl tu..Bila tengok fanpage tu, masih aktif dan semalam nampak die post gambar. 

Nad pun tengok komen-komen lain, memang ade sesetengah komen cakap Mee Ketam Kl dekat keramat kenapa tutup, Jadi nak puaskan hati, nad pun ape lagi cuba komen dekat gambar tu, dengan hantar post dekat situ cakapla "kanapa Mee Ketam Kl dekat Keramat tutup"..tiada jawapan. Malam tu nad pikir, memang lambat balas la kalau dekat komen, jadi nak cepat nad hantar pula dekat massage inbox facebook tu.


Dan tengahari tadi nad buka facebook, Mee Ketam Kl pun reply soalan nad..Dan seperti dalam gambar..korang nampak kan jawapan dia. " Wsalam...masih tutup unt minor reno..once buka akan inform di fb"..inilah kenapa Mee Ketam Kl tutup..punyalah nad tanya jejaka mafia mende minor reno tu, dan jejaka mafia cakap "nak renovation bahagian dalaman la tu..nak bagi cantik, nak sambut kedatangan sayang"..iyolah tu..so nak taknak..kene tunggu jela die inform kat facebook..ermmm..

Disebabkan kempunan..sabar jela..takpun pergi @D'laila suppower jele..hehe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Ohhh sebab ni rupanya, buat cemas je...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nad, ohh.. sheila pun teringin nak pergi makan mee ketam ni. jum double date? hehehee

    ReplyDelete
  3. halimbrothers..hahahha...nak renovation rupanya...awatla tak tulis dekat situ..takdela orang tertanya2

    ReplyDelete
  4. Sheila..tunggu die siap renovate..kalau nak sangat jom p dlaila...hehhee

    ReplyDelete
  5. kemain jawapan jejaka mafia.. hahaha.. tahan sikit lagi.. tak lama lagi siap laa tu dia renovate kann

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak pekena mee ketam.. selera pulak teringat time2 hujan kat sini ni..
    Kirim salam kat jejaka mafia.. entah dia ingat lagi tak kat saya ni hehee.. :D

    ReplyDelete
  7. Buat suspen shj... Ingatkan sebab dah habis ketam hahaha...

    ReplyDelete
  8. ni peminat tegar mee ketam lah ni sampai sanggup buka fb nya ... lain tempat lain rasanya kan ...

    ReplyDelete
  9. tegar sungguh ni. ada apa2 ke.. smpai ke fb crnya

    ReplyDelete
  10. Sementara tu pi kat delaila la nad...kesian plak akak dgr..jgn la sampai kempunan..x pun maauk blog shakiddo.com...ada gak mee udang mee ketam

    ReplyDelete
  11. Adoi adikku syg..hahaha..teringin bena lah tu...nanti buka lah tu..terjah lepaskan hajat tu k syg..hihi

    ReplyDelete
  12. ingat ttp terus.... dpt smbutan mngalakkan tu kena renovat lagi tu

    ReplyDelete
  13. Wahh femess erkk mee ketam ni

    ReplyDelete
  14. Kat mana letaknya kedai Mee Ketam Keramat, KL ni... Teringin pulak saya.

    ReplyDelete
  15. megi ketam kat situ mesti sedap kan

    ReplyDelete
  16. sedap pulak dengar pasla mi ketam

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum.

    suka mkn ketam tapi leceh kena buang kulit keras, isi pulak sikit je..hehe

    ReplyDelete
  18. Oh kalau reno sepatutnya dia kena letak some signboard atau banner mengatakan kedainya tgh reno baru la customer tak balik dgn hampa...adeh rajin adik nadia survey ye...good

    ReplyDelete
  19. tak pernah makan laGI MEE ketam.. sedap ke Nad?

    ReplyDelete
  20. sedap sgt ye sampai nad cari mcm ni... kena cuba gak lepas ni...

    ReplyDelete
  21. Buat masa ni Nad goolge resepi dulu try buat sendiri untuk hilang kan air liur yang meleeh 24 jam tu..ehehheeh

    ReplyDelete
  22. Patutlah T_T Lama lah kak Nadia mengidam camni. Takpe nanti lepas habis je renovate terus terjah laju laju!

    ReplyDelete
  23. nnt mesti jadi org pertama p kedai tu nk makan me ketam :P

    dah masuk hari ke 9 tahun baru.
    selamat tahun baru 2015 :D

    ReplyDelete