hai assalammualaikum

Baju Elsa Untuk Anak-Anak Beli Di Shopee - Bila keluar cerita Frozen, anak-anak memang suka sampai hafal lagu tu. Diaorang nampak pulak budak-budak baya dia pakai baju Elsa, mula la nak juga. Nak taknak mommy kene kumpul duit belikan baju Elsa untuk diaorang..huhu. Anak bukan seorang tapi dua orang perempuan. Wajib ye seorang satu kena ada baju Elsa. Takkanla nak beli sorang pastu kongsi, memang tak muat la baju, saiz dahla berbeza. Takkan mommy kejam, beli satu baju je.

Bila dah kira-kira, ok, ada duit nak beli baju Elsa ni. Terus tengok kat shopee, baju Elsa mana yang lawa dan paling penting murah..hehehe.Gigih mencari beberapa hari ye, demi kegembiraan anak-anak. Haish kalau korang tak kenang jasa mommy korang ni tak tau la..hahahha.



Usha punya usha, jumpa satu shop ni kat shopee, nama kedai nnjxdstore. Bolehla murah nak dibandingkan yang lain. Baca review orang pun cakap baju ok, takda la jenis cepat koyak ke apa. Teliti semua, baca betul-betul, ok, onz dengan shop ni.

Terus pilih baju Elsa mana nak. Beli lain-lain sebab taknak la sama kan. Beli untuk adik baju Elsa warna biru, untuk kakak, baju Elsa warna putih. Tengok ukuran, ok, rasadah ok semua masukkan dalam cart.

Tak bagitau dekat anak-anak, mommy beli baju Elsa, sebab nak bagi surprise.

Sebelum check out, chat dengan seller, tanya baju ada stok ke tak. Yela kadang pre order ke, mana tau kan. Lepastu selelr balas all in stock. Terus check out.


Harga baju Elsa warna biru RM15.37, baju Elsa putih RM33.59 dan beli batang dan crown setiap satu beli 2, RM10.11. Murah kan. Rasa shop lain mahal gila. Korang boleh klik https://shp.ee/cbjj7bb kalau nak beli.

Tak lama juga sampai, nad order 3hb, sampai 8hb. Sekejap juga la kan.

Sampai je terus surprisekan budak-budak tu. Punya teruja diaorang dapat baju Elsa yang diidamkan. Lambat sikit diaorang dapat rasa. Takpela lambat aslkan mommy dapat tunaikan apa anak-anak nak kan.




Terus pakai cuba. Terus bergaya ambik gambar macam princess. Pasang lagu Elsa dekat youtube. Amboi, berpusing-pusing sambil nyanyi.

Seharian diaorang pakai. Lepas tu basuhla, esoknya pakai lagi..hahaha.

Crown tu masa makan pun kadang diaorang pakai. Punyala suka.

Baju-baju Elsa yang nad beli dekat shop tu memang lawa. Memang kemas dan tahan lasak, tak mudah koyak. Nad basuh guna mesin basuh je..hehee. Masih elok dan ok je. Nak basuh guna tangan je, biasala kadang malas..huhu.

Buat anak-anak gembira ni memang satu kepuasan tau. Lagipun anak-anak nad ni memang paham, bila kita cakap, nanti, diaorang tetap tunggu. Ajar diaorang bersabar. Kadang tak semua benda kita dapat tunaikan, kita terangkan dekat diaorang kenapa tak dapat beli. 

Bila dah dapat barang tu, ucap terima kasih, pesan jaga elok baju tu
SHARE 3 comments

Add your comment

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS