Mandi Manda Di Riverside Janda Baik - Haritu plan dengan kakak, dia ajak bercuti bulan 5, lepas raya. Nad pun setuju je, sebab nad pun dah lama tak bawa anak-anak bercuti. Mulanya kakak nak pergi ke Perak, ad asatu lokasi viral, tapi macam panas betul. Yang ada dekat situ pun kolam renang sahaja. Jadi nad pun cari lokasi lain yang best. Baru teringat, sebelum ni kawan-kawan universiti ada pergi satu tempat dan bermalam dekat situ. Sepatutnya nad join kawan-kawan, tapi waktu tu ada hal. Bila teringat terus survey dekat google, facebook, dan tiktok. Tempat memang cun, dan dekat dengan alam semulajadi. Lama juga nak pergi sini sebab banyak tempat menarik dekat sini, terus cadangkan dekat kakak, apa kata pergi Riverside Janda Baik, ni pun salah satu lokasi viral yang cantik untuk bercuti.

Kakak pun setuju sebab dia tengok best juga. Terus nad tengok website Riverside Janda Baik untuk booking chalet. Hah, bab chalet nanti nad explain next entry ya. Yang ni nad nak cerita bab mandi manda dulu..heheee.