hai assalammualaikum

Mr Mafia Dah Bergelar Daddy - Semua lelaki yang bergelar suami mesti gembira bila dah bergelar ayah, bapak, daddy, papa. Lagi-lagi pertama kali merasai ada anak sendiri. Macam tu la yang dirasai suami nad, mr mafia. Dia sendiri tak sangka bakal menjadi daddy. Mr mafia sendiri tak sangka akan berkahwin dan dapat anak sendiri...hahaha..sebab dulu hidupnya mafia, awek sana sini..keliling pinggang..ade awek, punya setia kene tinggal, tak dapat restu. Sampaila umurnya dah meningkat ke 40 an..last2 nad jugak jodoh dia..hahah..ketemu jugak jodohmu wahai mr mafia.


Bila dah berkahwin, rezeki pulak dapat zuriat. Dialah orang paling happy. Walaupun umur dah 40 an akhirnya dia dapat gak merasai anak sendiri. Kalau sebelum ni, dia asyik cakap selalu main dengan anak buah je..alhamdulillah dapat main dengan anak sendiri. Paling gembira bila dia azankan baby fariza dekat hospital.. tersenyum dia. Sebelum ni mr mafia risau,mampu ke dia bagi anak, ni la rezeki yang Allah bagi. Tak kisah umur berapa, kalau dia nak bagi, dia akan bagi.   Mr mafia penah cakap " agaknya bila fariza sekolah nanti, cikgu2, kawan dia ingat abang atuk dia nanti".. hahahha..macam tu sekali.

Ni la anak kesayangan daddy. Ramai cakap muka fariza ni sama macam daddy dia..ok..tak kisah pun. Yang penting mata bulat ikut mommynya..hahaa..muka macam daddy te..nanyi kite balik kl, kite buli daddy pulak..turn daddy jaga fariza ye.


Yang jelesnya, sebelum ni wallpaper telefon mr mafia takde gambar ape-apa pun. Gambar nad pun takkan letak..tapi ada anak dia..gambar anak dia terpampang dekat wallpaper telefon dia..ciss..hahaha..jeless oo..huhuu..takpela..anak daddy kan. Bertambah family F, daddy makin pening..sebab bertambahla perbelanjaan..hahaha..takpe anak kan bagi rezeki. Semoga diberi rezeki ye daddy. Sabar..

Kalau berjauhan, gambar la sebagai pengganti. Hari-hari kene update gambar bagi dekat mr mafia. Macam tu punya rindu dekat anak. Dekat mommy??..huhuuhu..k bye..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Allhamdulillah... rezeki anak Allah bg tak dpt digambarkan dgn kata2.... semoga murah rezeki sis n fmly.... its ok Allah dh janji akan tanggung ke anak cucu cicit kita...

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa... sedap nya tido..hehe.. thniah nad n family.. :)

    ReplyDelete
  3. sweet je gambar dua beranak tu tidur

    ReplyDelete
  4. tahniah..good luck mom biruu! ^^ moga jadi anak solehah berbakti pd ibu bapa dan negara..

    ReplyDelete
  5. Do you need Personal Loan?
    Business Cash Loan?
    Unsecured Loan
    Fast and Simple Loan?
    Quick Application Process?
    Approvals within 24-72 Hours?
    No Hidden Fees Loan?
    Funding in less than 1 Week?
    Get unsecured working capital?
    Email us:urgentloan22@gmail.com
    Application Form:
    =================
    Full Name:................
    Loan Amount Needed:.
    Purpose of loan:.......
    Loan Duration:..
    Gender:.............
    Marital status:....
    Location:..........
    Home Address:..
    City:............
    Country:......
    Phone:..........
    Mobile / Cell:....
    Occupation:......
    Monthly Income:....
    Email us (urgentloan22@gmail.com)

    ReplyDelete
  6. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ReplyDelete
  7. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: (urgentloan22@gmail.com)

    ReplyDelete