hai assalammualaikum

Camera 360 Ada Apps Comel Terbaru - Lama dah tak buka camera 360 sejak kamera phone nad ni dah memang lawa..hahaha..Haritu dah buang 360 tapi install balik sebab suka-suka..hahha..Lama jugak la tak berupdate segala apps yang ada ditelefon sebab tak cukup space. Dan haritu buat pembersihan untuk banyakkan space telefon dan akhirnya update la segala apps.


Semalam terdetik nak buka camera 360. Sekali buka tengok macam biasa je. Tapi ternampak benda terbaru dekat situ. Ada subjek muka senyum..hahah..warna kuning tu. Sila tengok gambar, nad ada tandakan. Hah tekan tu nanti macam-macam keluar.


Macam-macam ada, panda ada, topi ada, mata ada..huishh macam-macamla..dahla semua conel-comel belaka. Apa lagi..anak jadi mangsala..hahaha


Bertambah comel anak dara ni bila guna apps ni..hahaha..haishh mommy excited sangat dengan apps ni.


Hah tengok kucing ni..comel kan..hahhaa


Dragon ball..hahhaa



Hah korang p la update camera 360 korang..hehhe


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. aah saya pun lama betul dah x guna camera 360 ni.. waa ada benda baru ya. menarik2 ni.. thanks for info...

    Jalan2 sini.. Jom baca,,

    Adakah Text Link Penting Dalam SEO> site.

    ReplyDelete
  2. ooo..patutla nampak muka baby kat fb meriah..hahahaa

    ReplyDelete