hai assalammualaikum


Hotel Terbaru Di Pulau Pangkor, Avi Pangkor Beach Resort - Pulau Pangkor, merupakan lokasi pelancongan yang digemari ramai. Dengan tempat yang menarik dan banyak aktiviti yang boleh dilakukan. Nad pasti hotel terbaru Avillion yang bakal dibina, akan menjadi tempat pilihan pelancong dalam dan lur negara untuk duduk di situ apabila bercuti di Pulau Pangkor.



Semalam telah termeterai satu perjanjian antara avillion Hotel Group bersama R & R Sky Group untuk membuka dan menguruskan Avi Resort di Pulau Pangkor.


Tengok gambar pun dah woww kan, apatah lagi kalau dah siap. Hotel ni mempunyai 65 bilik dan terletak di Pantai Pasir Bogak, Pulau Pangkor. Hotel yang strategik, terletak di tepi pantai, dengan pemandangan yang cantik. Dan paling menarik, hotel ini berdekatan dengan Hutan Simpan Pangkor Selatan, Dutch Fort iaitu tapak bersejarah di pulau itu. Resort ini dibuka untuk operasi within the third quarter of 2019”








Seperti kita tahu, Pulau Pangkor telah diberikan status bebas cukai dari 1 Jan 2020 dan Avillion
teruja untuk memperkenalkan Avi Pangkor Beach Resort di pulau itu.

Nad pernah duduk di beberapa hotel Avillion, seperti Avillion Port Dickson, Avillion Cameron Highlands, cantik dan selesa. Memang sangat puashati dengan tempat dia, layanan dan servis dia. Korang boleh baca Avillion Port dickson dan Avillion Cameron Highlands.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Huyoooo kemain interior design dia cm oversea kerlasss

    ReplyDelete
  2. giler cantik biliknya, hebat tuh modern betul. mesti selesa tidur kat sini nanti lah

    ReplyDelete
  3. Wahhh .. cantik sangat-sangat hotel ni Nad.. nampak kemas, tersusun dan teratur je semua.. Gabungan tona warna untuk perabut semuanya wowww sangat.. nak pulak pencahayaan dalam hotel ni nampak awesome sangatt.. serius.. terasa macam nak pi hotel ni kalau bercuti kat pulau pangkor

    ReplyDelete
  4. wowww, cantiknya bilik yang disediakan macam bercuti overseas dah. Dah lama teringin nak pergi bercuti di Pulau Pangkor. maybe boleh book hotel ni bila pergi nanti.

    ReplyDelete
  5. Wow cantik dan kemas tengok hotel ni hehehe kat Pangkor ker lama tak pergi sana hehehe rasa nak pergi pantai balik lah nak bercuti rehat-rehat lagi lepas raya nanti huhuhuhuhu... boleh duduk AVI hotel ni..

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tunggu hotel ni bukak. Nampak cantik. Lama dah tak bercuti ni..bolehlah nanti bercuti ke Pangkor n duduk kat sini

    ReplyDelete
  7. Interesting. Nampak cantik sangat hotel ini. Next time pergi pangkor kena stay kat hotel ini.

    ReplyDelete
  8. Canteknya hotel ni. Seriussss mmg cantek. Suka tgk deko dia nanpak moden dan kemas

    ReplyDelete
  9. Cantiknya Avi Pangkor Resort n . Besar dan kemas je .Nanti bercuti kat Pualau Oangkor boleh try stay sin . Nak juga tahu servos macam mana. Hope tip top lah kan

    ReplyDelete
  10. Amboi. Meriah warna bilik dia - warna hijau lumut tu menarik. Tapi Rawlins lebih tertarik pada deko dan warna di luar tu - putih dan biru nampak sangat menenangkan jiwa Rawlins.

    ReplyDelete
  11. Avillion PD cantik. Tak sangka Avillion Pangkor pun begitu menawan hati. Bolehlah pasni stay kat sini pulak kalau holiday kat Pangkor

    ReplyDelete
  12. Cantiknya hotel dia. Rasanya sebelum ni tau avilion dekat pd je. Tak sangka dieorang bukak dekat pangkor jugak. Cantik yang amat design dia.

    ReplyDelete
  13. tak pernah lagi lah stay kat Avilion ni..tp dah dekat ngan el ni..bolehlah simpan duit siap2 sblm pembukaan avilion kat pulau pangkor

    ReplyDelete
  14. oo Avillion Pangkor ker...memang bestlah hotel nih , nampak clean jerrr ...sejuk mata memandang , geng2 suka bergambar wajib ke sini sebab semua sudut hotel nih nampak cantik dan menarik

    ReplyDelete
  15. wahhhh cantik betul hotel nie. baguslah ia nk dibuka pada umum. tak sabar nak menginap di sana hujung tahun nie. nak bawa family pergi bercuti. masih tgh survey2 lokasi penginapan

    ReplyDelete
  16. Fuh cantiknya la hotel ni. Nanti nak plan trip ke pangkor. Nak travel jauh-jauh macam letih. Pangkor pun dah cukup jauh. hahahaha

    ReplyDelete
  17. Wow best next year go to Pulau Pangkor also can buy duty free products. Jom pergi bercuti kat sana.

    ReplyDelete
  18. Lawaaaaaa nya! Teringin nak pi. Dah lama sangat tak pi Pulau Pangkor. Duty free is ohsem. Makin maju pulau Pangkor nanti

    ReplyDelete
  19. clean looking design dan nampak luas. bawak budak2 seronok ni.

    ReplyDelete