kita pergi pulak tempat best untuk #OOTD..hehee. Tempat mural dinding yang menarik, memang untuk bergambar, Street Art Jalan Alor

hai assalammualaikum

Street Art Jalan Alor Kuala Lumpur - Lepas berseronok dekat Museum Illusions Kuala Lumpur, kita pergi pulak tempat best untuk #OOTD..hehee. Tempat mural dinding yang menarik, memang untuk bergambar. Tempat ni tersorok sikit, kene pandai cari la. Nasib baik dah makan dulu, kalau tak, mencari dengan perut lapar, semua apa pun tak jadi. Sebab tu makan dulu tu wajib..kihkih. Banyak sekarang tempat mural dinding macam ni, jadi kita pergi satu-satu dulu ye. Street Art Jalan Alor ni dekat kawasan lorong.


Street Art Jalan Alor Kuala Lumpur

Gigih juga la nak datang sini dengan cuaca panas..hahahha. Nak OOTD punya pasal. Banyak corak dan lukisan menarik dekat sini. Warna warni sungguh. Memang nak bergambar banyak-banyak dekat sini pun boleh.















Nak datang sini waze je..hehee..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Wah..cantik- cantik semua gambar kat sini la...

    ReplyDelete
  2. cantik NAd, teringat dulu kat seksyen 7 pun ada kan tapi sekarang ni dah terbiar sayang sangat kan

    ReplyDelete
  3. cantik tempat ni!!! but so far away from me

    ReplyDelete
  4. Semua gambar cantik2..
    Pandai dah kakak posing.. :p

    ReplyDelete
  5. wah bestnya tempat mcm ni...kena posing habis ni..heheh

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/ada-nak-order-origami-3d.html

    ReplyDelete
  6. Suka tengok bila Nad OOTD ! Tengokla sape disebalik tabir kan..semestinya cinta hati u la..untung badan ..hehehe

    ReplyDelete
  7. Kat Jalan Alor? Baiklah - Rawlins nak ajak kengkawan OOTD kat situ la kelak. Lokasi lepak kegemaran kat situ

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak lalu Jalan Alor ni... lupa lak kat mana hihi... nanti nak waze n tgk.

    ReplyDelete
  9. cantiknya view kat sini, anak-anak akak memang suka sangat bergambar tempat cantik ni, pandai nad posing

    ReplyDelete
  10. Minat tengok org yang berseni ni. Tapi tulah tak pandai melukis walaupun teringin

    ReplyDelete
  11. tak sampai lagi dekat sini walaupun selalu usha IG sebab mural dia cantik-cantik!

    ReplyDelete
  12. lawanyaaaa....bagus buat camni,harap takderlah yang gatal2 tangan pi conteng dan rosakkan .....nanti pi KL nak cari

    ReplyDelete
  13. Sekarang ni kepentingan untuk buat street art kat mana-mana sahaja untuk pastikan kawasan itu terjaga hehehe tapi jangan lah ada tangan jahat yang merosakkan atau menconteng tempat ini sudah lah kan... Cantik tak pernah pergi lagi ni..

    ReplyDelete
  14. Cantekla tempat ni. Best ni kalau dapat datang sini dan berootd hehehe

    ReplyDelete
  15. cantiknyaaa gambar-gambar Nad! kalau kita datang sini agaknya berjam-jam jugak sebab nak snap OOTD banyak2 hahahah

    ReplyDelete
  16. Cantiknyaaa...pandai orang yang amikkan gambar tu... nanti boleh gak le singgah sini kalau ke sana...tapi entah bilaa...

    ReplyDelete
  17. Cantik street art dia. Dah pernah sampai sini. Ambil gambar berjam-jam.. sebab semua angle cantik kan. Dekat dengan mrt dan monorel. Rugi kalau pi bukit bintang tak singgah sini

    ReplyDelete
  18. Aik. Street art jalan alor mcm belum pernah singgah lagi. Asyik teroka negeri orang je. Nak singgah la explore kl lepas ni

    ReplyDelete
  19. Menarik jugak ni. Biasa p kl pon suka pegi shopping mall je hehe.. Tak tahu kat mane ada tempat menarik cmni

    ReplyDelete
  20. Cantiknya wall art dekat KL ni. tak pernah ke sana lagi. one day InshaAllah :) Semua gambar lawa lawa hehe comel je budak berdua tu posing

    ReplyDelete
  21. Alamak rindu pulak nak bergambar kat street art Jalan Alor lagi. Memang lawa kan tak sabar nak turun KL lagi.

    ReplyDelete
  22. Wow jalan alor dah cantik lah dgn street arts
    . Dah lama tak pegi sana sejak duk selangor nih.. Boleh la singgah nnt acah2 ootd juga..haha

    ReplyDelete
  23. banyak benda menarik di Kuala lumpur ni sebenarnya, saya pun tak pernah pi tempat ni lagi

    ReplyDelete
  24. Cantiknya OOTD di sini.. Paling suka tgk telatah si cilik beraksi d depan kamera.. 😍 😍 😍

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum wr.wb




    Kami di Arab Credit Group telah luar biasa ketika datang untuk membantu orang-orang dalam masalah keuanganan mereka dengan utang yang tak terhitung jumlahnya untuk membayar, tugas kami adalah untuk membantu Anda dengan pinjaman untuk menyelesaikan semua masalah keuangan Anda, dan menjadi keuangan yang stabil lagi. platform pembayaran kami sederhana, kami menyediakan Anda dengan suku bunga terendah 2% pinjaman Anda dapat menemukan, Arab Credit Group adalah Perusahaan pinjaman yang dimiliki oleh Keluarga Arab kami, kami telah memutuskan untuk membantu saudara-saudari kami untuk menjadi kuat secara finansial seperti yang diperintahkan Tuhan. kami di sini untuk memberi Anda bantuan untuk sukses dalam hidup.

    Hubungi kami dengan.
    Perusahaan: Arab Credit Group
    Email: Arabcreditgroup@gmail.com
    Pin BBM: {E39B5EE5}  

    ReplyDelete